- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Benleyken oynamaz görüşmediğimiz bir zaman gider oynar. ama eve gitmek bilmiyor, söylediği saatten hep geç gidiyor o da ben söyleyinceBu online oyunlar bağımlılık hakikaten.Haftada bir ise ses etme derim ben.Sen yanındayken yapıyorsa cıngar çıkar.Ama sen yokken oynuyorsa bırak o da öyle deşarj oluyordur.Arada bir arayabilir tabi o konuda haklısın.Beş dakikasını da sana ayırsın zor değil.
ilgilidir. çok gezeriz. çok aktivite yaparız.Geri kalan zamanlarda nasılsınız? Neler yapıyorsunuz, vaktiniz nasıl geçiyor?
aslında ileride de sorun olur mu kısmına takılıyorum alışkanlık yapıp da. senle olmadığımda canım sıkılıyor sen olsan her akşam yanımda zaten gitmem diyorAbartacak pek bişey yok sonuçta evli değilsiniz eve falan gelmiyor desen anlarım da koca adam ne yaptığının farkındadir herhalde
zaten birbirimizden kalan zamanda bunu yapıyor. tabiki gezsin yapsın sorun yok. ben diyorum git diye ama kararını bilmiyorHerkesin bir hobisi olmasi lazim demekki adam da boyle desarj oluyor. Artik lutfen ciftler surekli her ani birbiriyle gecirmek zorunda algisini yok edelim yahu.
O zaman bırakın oynadın deşarj olsun. Herkesin kendine zaman ayırması gerek. Kişi mutlu değilse karşısındakini de mutlu edemez.ilgilidir. çok gezeriz. çok aktivite yaparız.
Ona lafım yok. abarttığını düşünüyorum sadece sabaha kadar oynamasına kızıyorumNeden deliyorsun haftada bir gidiyormus bekar adam.Cok sıkma cocugu bekarken gezsin tozsun arkadaşlarina evlenincede Doymuş olur
Eee daha ne bence fazla takılma bunaltma derim içki icmiyr kumar oynamiyor bence oyun oynamasi bi sorun yok gibiaslında ileride de sorun olur mu kısmına takılıyorum alışkanlık yapıp da. senle olmadığımda canım sıkılıyor sen olsan her akşam yanımda zaten gitmem diyor
kocam bilgisayarın başından kalkmıyor başlıklı konulardan sonra paranoyağa bağladım sanırımEee daha ne bence fazla takılma bunaltma derim içki icmiyr kumar oynamiyor bence oyun oynamasi bi sorun yok gibi
Kararimi biliyor diyorsunuz da , belli ki o bu kararinizdan memnun degil..Bakin iyiliginiz icin diyorum bu kadar mudahil olmak iyi degil . Bana gore cok abartiyorsunuzzaten birbirimizden kalan zamanda bunu yapıyor. tabiki gezsin yapsın sorun yok. ben diyorum git diye ama kararını bilmiyor
Bilmiyorum ya sabaha kadar oynaması bana fazla geliyorKararimi biliyor diyorsunuz da , belli ki o bu kararinizdan memnun degil..Bakin iyiliginiz icin diyorum bu kadar mudahil olmak iyi degil . Bana gore cok abartiyorsunuz
bağımlılık böyle bir şey demek kiEvlenince devam eder mi diye senin korkun. Evet edebilir. Benim bir arkadaşım da oyun bağımlısıydı. Evlenince de devam etti. Ne zaman çocuğu oldu bıraktı. Ama çocuk büyüse de birlikte oynasak o oyunlardan diye bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?