- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi derdime derman
-
hiçbir şeyine karışmam ama sabaha kadar başka yerde olması canımı çok sıkıyor ister istemez uzak davranıyorumBence sevgilinizin annesi olmaktan vazgeçin.
Abartı bir durumu yok gibi.
Sizinle de vakit geçiriyormuş.
Bu kadar üstüne düşerseniz bunalacaktır haklı olarak.
hiçbir şeyine karışmam ama sabaha kadar başka yerde olması canımı çok sıkıyor ister istemez uzak davranıyorum
hafiyelikle ne alakası var ? tabi ki ilgilenicem ben bu adamla evlenicem, ilerde başımı ağrıtacak huyları varsa şimdiden öğrenmek istemem en doğal hakkım hafiyelik değil yaniAblacım koskoca adam, eve git diye annesi gibi başında dırdırlanman çok itici. Adam oyun oynuyor, aldatmıyor, yanlış bir şey yapmıyor eeee kaçta yatarsa yatar sana ne? Koskoca adam kaçta yatacağına karışma hakkını kendinde evli olsan bile görme. Yapışık ikiz değilsiniz, ikiniz de ayrı ayrı bireylersiniz. Onun da bir hayatı var, senin de bir hayatın var ayrı ayrı bunu kabullen. Sürekli adamın ne yaptığını takip edersen kendi hayatıbdan çalarsın. Adam kaçta yattı kaçta kalktı diye takip etmek zor olmuyor mu? Cidden meraktan soruyorum. Hafiyelik yaparak ziyan ettiğin zamanı kendi hayatına yatır bence. Dünya bu adamdan ibaretmiş gibi davranma.
hafiyelikle ne alakası var ? tabi ki ilgilenicem ben bu adamla evlenicem, ilerde başımı ağrıtacak huyları varsa şimdiden öğrenmek istemem en doğal hakkım hafiyelik değil yani
ben de pek sevmem :) bi de diyor çok güzeldi harikaydı çocuk gibi seviniyorEvli olsaniz daha farklı konusurdum ama su an karismamalisiniz sanki. Ama boyle giderse evlenince de devam edebilir. Ya hic anlamıyorum koca koca adamlar oyundan ne anliyor
devlet memuru ,çalışıyorHaftada 1 ise bence sorun etmemelisin. Tabi ki evlendiğindede oynayacak ama bunu hergün yapmıyorsa sorun yok bence. Siz şimdiden önlem alıyorsunuz anlaşılan aslında bi yandan iyi bi yandan kötü.
Çalışıyor mu erkek arkadaşınız mesleği filan var mı?
Boşver kız oynasın çocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?