öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

Kesinlikle ayni dunyadan degiliz zira biz burada insanlara "lan" demiyoruz
Ayrica bir aylik bebek kucaga alismaz ,istediginiz doktora sorup teyit edebulirsiniz bu bilgiyi
Ayrica lan demeniz nedeniyle kibledim sizi

Cam fanus alıp onda saklamayı deneyin bence

O kadar cok abartmissiniz ki[/QUO

Abartın abartın daha da çok abartıp keşke dışarı da çıkartmasaymışsınız bebeğinizi mazallah havadan da mikrop kapabilirdi...çocuklar sizin saydığınız kadar aciz varlıklar değil.evet hassaslar ama kardeşim kucağına veremeyecek kadar da değil ya ... Yen'i doğan çocuklar da belli bir aya kadar Annesinin kanı dolaşır damarlarında .bu ona yeteri kadar bağışıklığı sağlar zaten ...bilin istedim

"Lan" ile ilgili açıklamamı yaptım. Çok mu mutsuzsunuz bu kadar saldırgansınız?

Bana da troll gibi geldi
Hesaplar eski tarihli insan eskidende bir gun girer dalga gecerim diye hesap almazda bir kisi iki hesap alabilir zamaninda simdi birinde abla birinde kardes oluyorsa bilemiycem yonetim baksin
Konu zaten son 10 sayfadir genellemeler uzerine gidiyor kimsenin ablaya bise dedigide yok üleynnn ailemizin koku e incir agaci dikeceksiniz tavri tuhaf

"Lan" ile ilgili açıklamamı yaptım. Çok mu mutsuzsunuz bu kadar saldırgansınız?
Heee cok mutsuzum Oluyorum mutsuzluktan off off o benim sorunumda bende sizin bu kirilganliginiza her seyi uzerinize alinmaniza kardesinizin yazdigindan (ki ablaya bise diyen olmadi pek genellemeler yapildi)vay benim bacima laf ettiler diye yemeyip icmeyip buraya kosmaniza klinik psikolog dusunmenizi oneririm
ya bak simdi boyle kirila dokule yazmandan erkekmisin acaba diye dusunmedimde degil

Hayal dünyanız bir hayli geniş.
Yazdıklarımdan aldığınız mesajın şu olması da sizin adınıza acıklı:
"üleynnn ailemizin koku e incir agaci dikeceksiniz tavri tuhaf"

Hayal dünyanız bir hayli geniş.
Yazdıklarımdan aldığınız mesajın şu olması da sizin adınıza acıklı:
"üleynnn ailemizin koku e incir agaci dikeceksiniz tavri tuhaf"
Estafurullah canimmmm sizinki kadar genis olamaz

Ya çok enteresan, siz ömrünüzü burada geçiriyorsunuz, psikoloğa gitmenize hiç gerek yok, ben beni ilgilendirdiğini düşündüğüm bir konuda üç beş mesaj yazıyorum klinik psikoloğa gitmem gerekiyormuş.
Hayat çok garip çok.

Size bir sir vereyim o zaman biz burayi cok ciddiye almiyoruz

Size bir sir vereyim o zaman biz burayi cok ciddiye almiyoruz
Sizin adınıza gerçekten sevindim.
Peki benim ciddiye aldığım düşüncesine nerden kapıldınız? Konuyu okuyunca birkaç kelime yazmak istemem mi beni aşağılanmaya mahkum ediyor?
"Arkadaşlar, olayı dört tarafıyla düşünmeden cayırtıyı vermeyin!" şeklinde genel bir mesaj vermek istemek çok mu büyük bir suç?

Ofkeli yazmadim alayci yazdım. Sizin gibi cikmaza girince, bir seyler hosuna gitmeyince hemen allahi kitabi isin icine sokanlarla ancak boyle konusabiliyorum. Iyi gunler.
Ya size cevap vermeyecektim ama dayanamadım. Öfkeli ya da alaycı... diğer bazı yazdıklarınıza baktım da siz iyi kalpli birine benzemiyorsunuz. Eğer iddia ettiğiniz gibi doktorsanız üstelik vay sizinle bi şekilde karşılaşanların haline! İyi günler dilerim.

Burada herkes kardesinizin anlattigi seyler uzerine yorum yapti biz birkac uye ise onun tersi gorusteydik.

Burada sizin kardesim yanlis yansitmis sizlere aslinda sebepleri sunlarmis diye belirtmek yerine el insaf diye buradaki uyelere empati ogretmeniz hos degildi.

Empatiyi lutfen once kardesinize ogretin o ablasindan 5 yegeni olmus ve kardesiniz hala ilk bebekten beri olan davranislara takmis.

Çocuğu alıp çok uzaklara tasin allah aşkına. Sinir oluyorum böyle abartan tiplere. Babannem 7 bebek doğurmuş 7 si de sağlam 7 si de evde 7 si de köy yerinde onla bunla büyümüş.
Fanusa koy rahatla. Bağışıklık sistemi de en ufak mikroba aşırı tepki verince aman niye böyle oldu bu çocuk diye aglarsiniz

beni aşağılanmaya mahkum ediyor?
Kendi cumlenizle kendi cvbinizi vermissiniz
Ben burada bir asagilama gormedim

Valla sende kusura bakma hanım abla ,ağlayan bir çocuğu annesi de alsa kucağına teyzesi de alsa kucağına alışacağı varsa yine alışır .senşn kardeşinin anlattığına göre abla kendinden başkasının temas kurmasını istemiyor... buradaki yorumlar buna göre yapıldı ve çok normaller ...

Ben bu yüzden bir arkadaşımla konuşmuyorum Zaten ayda bir görüşüyorduk her buluşmamızda çoçuğunu kıskandığını sevmemi istemediğini farktrttiriyordu ben bir daha yan yana gelmemeye karar verdim mutluyum öz ablam da olsa aynı şeyler benim başıma gelse onunla da görüşmezdim ve böyle davranan tipler fazlasıyla iticisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…