- 31 Ekim 2013
- 296
- 447
- 103
- Konu Sahibi ebruli8935
-
Kızlarına tapıyor diyebılırıım benım korkum kızlarının basına benzer seyler gelmesı
Insallah doğru eş Allah'ın en büyük lütfueminim budur sebebi bir fotografın bile bilinç altındaki etkisi yadsınamazken bahsettiğimiz yaşanmışlık.. bir cinsel ilişki yaşamamış olama rağmen ben istemeden beni öptüğü anda ittirebiliyorum. 3 yıldır yaşadığımız en ufak yakınlaşmada bile onun sebep olduğu durum yoktur anca şımarıklar yapıyordur sanki suc ıslıyormus gibi . Bu durumum bir rahatsızlık olduğunu kabullenip bana geçmişte bir şey duymam veya yaşamam hakkında konuşmalar yaparak rahatlatmaya benimle dertleşmeye çalışısıyor . bu duruuma bir çok şey sebep olmuş olabilir ama en ağırının bu olduguna eminim.. sanırım benim ödülümde evlilik yolunda olduğumuz erkek arkadaşım. cinsellik fobımı yenebilecegıme dair umutlanmaktan başka bir çarem yok sizin adınıza çok sevindim umarım evlilik hayatımda sevdiğim insanla birlikte yenebilirim korkularımı bencilliklerimi..
Bende dikkat ediyorum ama nednse sucluymusum gbi davraniyor insanlar kimseye gùvenip yok kimse kusura bakmasinGeberesice pislik. Kanim dondu ya. Seyi kopasica
Kizim var kimselere dokundurmamakla ne kadar hakli olduğumu bir kez daha anladim
Sapik pislik nasil vercekler yaradanima bunun hesabini ya
türkıyede dolu be üstelık annelerde bılıp göz yumuyor bu durumlara
işte bır anne bıle cocugunu korumuyorsa... ne denılır... yakalıyor ve bırsey demıyor kocasına ınanılcak gıbı degıl ben o anneylede konusmazdımO kişinin annesi de biliyormuş. İlk önce inanmamış sonra yakalamış. Kızına kimseye anlatma demiş. Şimdi evli o arkadaşım. Babası öldü cenazesine bile gitmedi.
Ay allahim ya sen seytanlasms insanlardan cocuklarimizi koru yarabbimOrtaokula gidiyordum okul arkadaşımın komşusu onun erkek kardeşini içeri almış. Sonrası malum. Erkek kardeşi düşünün ben 13 yaşındaydım o 10 falandır. Çocuğu arıyorlar çocuk ortada yok terliğini görüyorlar kapıya vuruyorlar açmıyor polisi aradılar açmak zorunda kaldı. Kola vereyim diye içeri almış çocuğu. Pislik. Taşındı arkadaşlarım oradan ne oldu bilmiyorum... Allah belasını vermiştir umarım o pisliğinde.
2 kadın çok yakın arkadaşlar iş buluyorlar, çocukları da var küçük tahminim 1-2 yaşlarında. Bitanesinin kocası bakıyor çocuklara bu iki kadın çalışırken. Bir süre sonra çocuğun boğazında mı, nefes borusu mu tam bilemiyorum bir enfeksiyon çıkıyor doktora götürüyor kadın. Meğer bu şerefsiz herif hergün o iğrenç organını sokuyormuş çocuğun ağzına. Kısas uygulanmalı böylelerine.
Hiç kimseye güvenmeyin çocuklarınızı emanet etmeyin. En çok yakındakilerden gelir zarar, bakkal amcayı falan geçtim artık eve gelen misafir bile tehlike. O koca bıyıklı ağızlarıyla da öpmesinler çocukları koca koca adamlar, kucaklarına da vermeyin, yabancılar çocuklarına uzaktan aman aman hanimiş denmesinden bile rahatsız -ki doğru olan da bu bence. Bizde de aman ne tatlı bebekmiş diye elden ele gezer. Hiç hoşlanmıyorum
Pislik yaratik linc etceksin bœylelerini2 kadın çok yakın arkadaşlar iş buluyorlar, çocukları da var küçük tahminim 1-2 yaşlarında. Bitanesinin kocası bakıyor çocuklara bu iki kadın çalışırken. Bir süre sonra çocuğun boğazında mı, nefes borusu mu tam bilemiyorum bir enfeksiyon çıkıyor doktora götürüyor kadın. Meğer bu şerefsiz herif hergün o iğrenç organını sokuyormuş çocuğun ağzına. Kısas uygulanmalı böylelerine.
Hiç kimseye güvenmeyin çocuklarınızı emanet etmeyin. En çok yakındakilerden gelir zarar, bakkal amcayı falan geçtim artık eve gelen misafir bile tehlike. O koca bıyıklı ağızlarıyla da öpmesinler çocukları koca koca adamlar, kucaklarına da vermeyin, yabancılar çocuklarına uzaktan aman aman hanimiş denmesinden bile rahatsız -ki doğru olan da bu bence. Bizde de aman ne tatlı bebekmiş diye elden ele gezer. Hiç hoşlanmıyorum
odalar ayrı degılmı ya ben evde erkek olsa kızımı yanıma alırım
Düşüncelerimi dile getirmişsiniz gecen bi lisenin çıkısına denk geldım kızların eteklerı aşırı kısa yanlış anlaşılmasın dekolteye karşı degılım hatta severım hemen cevreme baktım okulun önünden gecen adamlar Nasıl bakıyor kızları gözeleriyle yıyorlar bu kızlarda görüyor ve hiç rahatsız olmadılar bence çoğu kadın mutlaka tacıze uğruyor ya göz yumuyorlar görmezden gelıyorlar kızlara gıdıp sarılıp yapmayın kullandırmayın kendınızı dememek için zor tuttum kendımıne kadar çokuz ya..
ama az ama çok taciz edilen kadınlar..
gerek eş dost akraba gerek sokaktan geçen bir adam..
nasılda rahatlıkla hayatlarına devam ediyorlar.. bu kadar sapık bir ülkeye fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?