Öz amcam

Bir kere ben de burada annemin babasının yaptıklarını yazmıştım o gece kanamam oldu az daha çocuğumu dusuruyordum. Acillik oldum yani...

Şimdi bir kızım var. Bu duygularla nasıl basedicem bilemiyorum. Hickimseye guvenemiyorum. Belki de iyi yapiyorum. Facebookta taciz videosu paylasmislar. Yasli bir adam küçük bir cocugun poposunu oksuyordu.Gunlerce o kucucuk masum cocuga dokunan eli et tokmaginda dovup lime lime ettigimi adami tirnaklarimla derisini yüzdüğümü ustunde tepindigimi filan hayal ediyorum.

Kızlarımızı koruyalım ve bilinclendirelim. Bagirmayi ogretelim. Bir de pasif olmayalim. Mesela bilsinler ki bir sey duyarsak asla sineye cekmem.

Amca dayi yasli genc komsu akraba farketmez.

Ha bir de sadece erkekler değil kadinlardan fa korumalıyiz. Kisaca çocuklarimizi bilinclendirelim.

Kızlarına tapıyor diyebılırıım benım korkum kızlarının basına benzer seyler gelmesı

off içim çok kötü oldu gerçekten..
minicik bedenlere bunları yapanlar acı çeke çeke ölür inşallah..
Allah yaptıklarını yanına bırakmaz elbet ama inşallah kendi kızlarınıda yapmıyordur

Insallah doğru eş Allah'ın en büyük lütfu

Sapik pislik nasil vercekler yaradanima bunun hesabini ya

Ortaokula gidiyordum okul arkadaşımın komşusu onun erkek kardeşini içeri almış. Sonrası malum. Erkek kardeşi düşünün ben 13 yaşındaydım o 10 falandır. Çocuğu arıyorlar çocuk ortada yok terliğini görüyorlar kapıya vuruyorlar açmıyor polisi aradılar açmak zorunda kaldı. Kola vereyim diye içeri almış çocuğu. Pislik. Taşındı arkadaşlarım oradan ne oldu bilmiyorum... Allah belasını vermiştir umarım o pisliğinde.

ne kadar çokuz ya..
ama az ama çok taciz edilen kadınlar..
gerek eş dost akraba gerek sokaktan geçen bir adam..

nasılda rahatlıkla hayatlarına devam ediyorlar.. bu kadar sapık bir ülkeye fazla değil mi?

yahu cidden merak ettim.. hayatının hiçbir dönemimde hiçbir şekilde tacize maruz kalmayan biri var mı içimizde?

O kişinin annesi de biliyormuş. İlk önce inanmamış sonra yakalamış. Kızına kimseye anlatma demiş. Şimdi evli o arkadaşım. Babası öldü cenazesine bile gitmedi.
işte bır anne bıle cocugunu korumuyorsa... ne denılır... yakalıyor ve bırsey demıyor kocasına ınanılcak gıbı degıl ben o anneylede konusmazdım

Başlığı görünce inşallah bir taciz ya da tecavüz konusu değildir diyerek girdim ama ne yazık ki öyleymiş. Yalnız değilsiniz, binlerce kadın buna benzer şeylere maruz kalıyor. Neyse ki artık bu konuları yavaş yavaş konuşabilmeye başladık. Eskiden imasını bile yapamazdık, suçlanırdık, yargılanırdık, sindirilirdik, utanırdık, korkardık. Artık kadınlar seslerini yükseltmeye başladılar. Bizi bu sapıklardan koruyamadılar ama biz çocuklarımızı çaresiz hemcinslerimizi koruyabiliriz. Bana teselli veren tek şey bu. Umarım amcanız kendi çocuklarına aynı şeyi yapmıyordur. Keşke öğrenebilmenizi bir yolu olsa.

2 kadın çok yakın arkadaşlar iş buluyorlar, çocukları da var küçük tahminim 1-2 yaşlarında. Bitanesinin kocası bakıyor çocuklara bu iki kadın çalışırken. Bir süre sonra çocuğun boğazında mı, nefes borusu mu tam bilemiyorum bir enfeksiyon çıkıyor doktora götürüyor kadın. Meğer bu şerefsiz herif hergün o iğrenç organını sokuyormuş çocuğun ağzına. Kısas uygulanmalı böylelerine.

Hiç kimseye güvenmeyin çocuklarınızı emanet etmeyin. En çok yakındakilerden gelir zarar, bakkal amcayı falan geçtim artık eve gelen misafir bile tehlike. O koca bıyıklı ağızlarıyla da öpmesinler çocukları koca koca adamlar, kucaklarına da vermeyin, yabancılar çocuklarına uzaktan aman aman hanimiş denmesinden bile rahatsız -ki doğru olan da bu bence. Bizde de aman ne tatlı bebekmiş diye elden ele gezer. Hiç hoşlanmıyorum

Ay allahim ya sen seytanlasms insanlardan cocuklarimizi koru yarabbim

Allah bizi, çocuklarımızı böylelerinden korusun, bunlara fırsat vermesin inşAllah
Böyleleri layıklarını bulur umarım, yatcak yerleri yok

oha

Bende o olayi yasadigimda önce intihar etmek istedim ama hayat devam ediyordu ve bende yasiyordum. 11 12 yasindaydim ve büyüyünce onu oldurecektim. Şimdi büyüdüm ama ahiretten korkuyorum. Kızımı yanımdan hic ayirmiyorum ve bahsettiginiz gibi korkuyorum bazen rüyamda bile görüyorum. 1 2 aydirda psikolojik tedavi görüyorum. Elin adamı 5 dk icin uckurunu düşünürken biz hayatimiz boyunca o 5 dk ike yasiyoruz. Yazik!.

Benimde bir kız çocuğum var. Allah korusun yavrularımızı. Bir paikoloğa gidin yardım alın mutlaka. Belki güçlenir deşifre edersiniz o pisliği. Yaptığı iki cihandada yanına kalmasın namussuzun

Pislik yaratik linc etceksin bœylelerini

odalar ayrı degılmı ya ben evde erkek olsa kızımı yanıma alırım

Amcadan dayıdan vs. çekinilmiyor işte kim tahmin edebilir ki?
Öz kardeşinin senin küçük çocuğuna sarkıntılık edebileceğini nereden bileceksin ki, aynı evde kalınması çok da anormal bir durum değil dinde bile mahremiyet yok amca dayıya...
Çocukları eğitmekte bitiyor iş, çünkü tehlike yabancıdan değil hiç tahmin etmediğin yakınından geliyor.

ne kadar çokuz ya..
ama az ama çok taciz edilen kadınlar..
gerek eş dost akraba gerek sokaktan geçen bir adam..

nasılda rahatlıkla hayatlarına devam ediyorlar.. bu kadar sapık bir ülkeye fazla değil mi?
Düşüncelerimi dile getirmişsiniz gecen bi lisenin çıkısına denk geldım kızların eteklerı aşırı kısa yanlış anlaşılmasın dekolteye karşı degılım hatta severım hemen cevreme baktım okulun önünden gecen adamlar Nasıl bakıyor kızları gözeleriyle yıyorlar bu kızlarda görüyor ve hiç rahatsız olmadılar bence çoğu kadın mutlaka tacıze uğruyor ya göz yumuyorlar görmezden gelıyorlar kızlara gıdıp sarılıp yapmayın kullandırmayın kendınızı dememek için zor tuttum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…