Öz amcam

Cocuklara bagirmayi kendini savunmayi ogretmek lazim.

Ozel bolgelerinin oldugunu oralara kimsenin dokunmaya hakki olmadigini birinin dokundugunda kiyafetlerini cikarmaya calistiginda kim olursa olsun izin vermemesi bagirmasi gerektigini o an korkup susmamasi gerektigini anlatmak lazim.

Konu sahibi sizin icinde cok uzuldum. Rabbim size bunu yasatanin cezasini verecektir mahakkak.

Seni nasıl iyi,nasıl içten ve nasıl o kadar da eskiye dönmüş ve nasıl o kadar da paramparça olmuş halde anlıyorum ki.
Tek söz söyleyebiliyorum Allah müstehaklarını verecek.İnşallah bir gün.Belki burada belki orada.ama verecek.Şimdilik olan sana olmuş gibi geliyordur.Merak etme.Asıl olan ona olacak.

ne kadar çokuz ya..
ama az ama çok taciz edilen kadınlar..
gerek eş dost akraba gerek sokaktan geçen bir adam..

nasılda rahatlıkla hayatlarına devam ediyorlar.. bu kadar sapık bir ülkeye fazla değil mi?
hemde ne çok.. ben 4 kadınla tacız konusu açılsa 50den az tacız vakası gelceğine bile inanmıyorum . Ki çoğunu kimsenin bilmediği kendi kendine yaşadığı, kendi kendine kavga ettiği durumlar bunlar. o kadar çokuz ki . Resmen ölümün kıyısındayız tecavuze ugrayanlardan, ölenlerden bir farkımız farklı sokaktan geçiyor olmamız.. düşündükçe deliriyorum.

Cocuklarima anlatmaya calisiyorum biyandanda korkuyorum cocuklarin aklina sokmaktan.bazen oyle paranoyak oluyorumki neler geliyo aklima her erkekten korkuyorum bazen..

O kişinin annesi de biliyormuş. İlk önce inanmamış sonra yakalamış. Kızına kimseye anlatma demiş. Şimdi evli o arkadaşım. Babası öldü cenazesine bile gitmedi.
ateşi bol olsun ! öldü ama o kadınla belki her saniye yaşıyordur kızında ,oğlunda çocuğueve bir dakika geciktiğinde yalnız kaldığında hala yaşıyor o pislik.

Canım benim ya okurken nasıl üzüldüm.sana pislik herif ölsün böyleleri böyle şeyleri okudukça çocuğumu nasıl korucam diye düşünüyorum

evet dimi birde gözle sözle taciz var onu yaşamayan yoktur zaten..bence lise öğrencileri de biz büyük kadınlarda gözle taciz kanıksamışız artık.. normal sıradan bir durum gibi geliyor..

erkek anneleri iş bize düşüyor en azından gelecek nesiller bu konuda bilinçlenmeli artık..

Annene söyle diyeceğim ama cinayetle sonuçlanacak şeyler bunlar. Çok zor. Yüzüne bakma bence ve bazen laf sokup utandirin. O korksun şimdi. Karısı çocukları duyar diye korksun. Paranoyak yapın onu. Her an soyleyecekmis gibi titretin onu. Iste ruh hastası ve sapık bunlar. Kimbilir kimlere yaptı başka. Insanin içinde olmasın. Benim amcam da bana hep ufacikken derdiki "kimsenin yanında üstünü giyinme kızım seni kucaklarina almalarına izin verme sakin vs.. hep öğüt verirdi. Insan var insan var..

aynen .. ben konuyu ilk okuduğumda aklımda iki taciz belirdi mesela.. ama konu devam ettikçe ikisi daha gün yüzüne çıktı..

Sızınde akraba mı psıkolagamı gıdıysnz esinize anlattınız mı özel değilse anlatırmısınz olayı sizede iyi gelir belki

Allah kahretsin boyle insanlari. Okurken ben kendimden utandim Allah belalarini versin nefret ediyorum kadinlari taciz eden mahluklardan. Kaldi ki karsindaki cocuk be adam(?) Adam dedim pardon! Rabbim bunlarin hesabini sorsun onlara.

Cocuklarima anlatmaya calisiyorum biyandanda korkuyorum cocuklarin aklina sokmaktan.bazen oyle paranoyak oluyorumki neler geliyo aklima her erkekten korkuyorum bazen..

Asiri detaya girmeden anlatmak en iyisi sadece kendimize ait bölgelerimiz var bunlara baskasinin ellemesini istemeyiz degil mi? gibi cumlelerle panik olmadan cocuguda korkutmadan yapmak lazim bunu.

Birde bana herseyi anlat olur mu annecim ben sana hicbir zaman kizmam seni uzenlere kizarim diye guven vermek lazim ki cocuga tacize ugradiginda korkmadan bagirabilsin.

Ama dedigim gibi cok sik tembihleyip tesirgin etmekte dogru degil.

bir de çok daha küçük yaşlardaki çocuklar ne olduğunun farkına varamadan taciz ediliyor. daha bebek denilecek yaşlardayken çocuklara genital bölge veya göğüslerinin onun mahremi olduğu kimsenin dokunmaması gerektiği öğretilmeli diye düşünüyorum aksi taktirde çocuk gerçekle oyunu ayırt edemiyor insanlar bu bölgeler üzerinden çocukla şakalaşıyor ya ona da ayrı sinirim bozuluyor. çocuk yanlış bilgileri içselleştiriyor

Kız çocuğunu kucağına almış erkek görmek bile tedirgin ediyor beni taciz ettiğini düşünüyorum bakamıyorum o tarafa doğru...Eşimin küçük bir kız yeğeni var, sonradan oldu, babası inanılmaz düşkün çok seviyor. Bazen gittiğimde görüyorum sürekli kucağında, altını temizliyor, giydiriyor. Onu o şekilde görünce bile acaba diyorum bebeği taciz mi ediyor ki? Kendi kızım olursa en yabani duygularla büyütürüm vahşi yırtıcı cazgır yetiştirim herhalde...

Sızınde akraba mı psıkolagamı gıdıysnz esinize anlattınız mı özel değilse anlatırmısınz olayı sizede iyi gelir belki
Esime evlenmeden önce herseyimi anlattim canim o konuda bir sıkıntı yok. Aslini sorarsan psikologa başka bir nedenden gittim ama nedeni bu olay cikti ne kadar ilginç değil mi!

Annem ve babam boşandığı icin annemle kaliyordum canim. Babam tam bir hov..da annemse fa...e. ee tabi baba arayip sormayinca disardaki itin kopugun gozu heep bendeydi. Hangiaini anlatacagimi bilemiyorum o derece. Ama en cok etkilendiğim yani beni yipratan annemin imam nikahli (!) Bir esi vardi ve annem hergün ise gittiğinde benim yatagima gelirdi. En son bir başka kadınla yasamaya basladi annemi terk etti. Isin garibi adam evliydi bide sapıklıgin böylesi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…