Öz anne tarafından dışlanmak, itilmek...

geleceğimi gördüm sanki, çok güzel anlatmışsınız:) 18 yaşımdayken bende benden bir hayli büyük olan biriyle evlenmeye karar vermiştim; adam herhangibiriyle evlenmek istiyordu ben de evden kurtulmak... sonra babam izin vermedi... bazen evden tek kaçışımın bu olduğunu düşünüyordum... ben de internetten ordan burdan öğrenicem bunları galiba:) televizyonda anneleri gördükçe bile canım yanıyor sanki, ne yaptım ben diyorum hep kendi kendime... oğlunuz kaç yaşında sizin şimdi?

Ben de bilmiyorum annem nasıl öper :) Bu yaştan sonra da öptürmem zaten. Bilmiyorum bence her anne kutsal, mükemmel falan değil. Ben zaten annem çalıştığı için pek de görmedim onu, aşırı da düşkün değilmişim ona... 3 yaşımda teyzemle başka şehre gidip kalmışım düşünün 3 yaşındaki çocuk hiç başkasıyla gider mi Bir tek 5-8 yaş arası bir düşkünlük bir beklenti oldu, sonra da göremeyince umursamadım zaten. Varsa yoksa hayatında oğlu oldu, şimdi bir de 10 yaşında kız kardeşim oldu. Yani bir ben yokum aslında:) Ama bana bulaşmadığı sürece şikayetçi değilim, en azından tek başıma kalmayı öğrendim.

bu yaştan sonra bile sevgisini istiyorum ben işte, içimde bir eksiklik gitmiyor yoksa:) siz ayrı mısınız şimdi ailenizden

bu yaştan sonra bile sevgisini istiyorum ben işte, içimde bir eksiklik gitmiyor yoksa:) siz ayrı mısınız şimdi ailenizden

Hayır değilim maalesef, az kaldı evlenmeme sorunsuz bir şekilde gitseydim zaten o kadar arayıp sormam, canım da sıkılmaz böylece...

Hayır değilim maalesef, az kaldı evlenmeme sorunsuz bir şekilde gitseydim zaten o kadar arayıp sormam, canım da sıkılmaz böylece...

ben evlendikten sonra daha çok hissettim eksikliği, daha çok sıkıldı canım... umarım sizde öyle olmaz...

oğlum şimdi 3 yasında..anne seni cok seviyorum dediğinde varya dünyalar bnm oluyor...yaralarıma merhem oluyor..bu arada tahmin et bn kac yasındayım 25:)yaşıtız yani...

oğlum şimdi 3 yasında..anne seni cok seviyorum dediğinde varya dünyalar bnm oluyor...yaralarıma merhem oluyor..bu arada tahmin et bn kac yasındayım 25:)yaşıtız yani...

Maşallah oğlunuza Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin... size yaşan enerjisi, mutluluk, huzur, herşey olan o miniği yanaklarından mıncırdar öperim :)

öyle bir dönemde okudum kı bu yazını, benı hungur hungur aglatan tek konu.
maalesef benım de annem senınkı gıbı soguk, takıp edenler bılırler, actıgım konudan, ben hala konusmuyorum annemle.
ben de sevgıye ac buyudum, pek cok ılıskım etkılendı bu yuzden.
anne sevgısı olmayınca olmuyor, hıcbır sekılde ıdare edemıyor ınsan.
senı en ıyı ben anlarım bu yuzden

insanın yaşı kaç olursa olsun bir anneye ihtiyaç duyar herhalde... evlendim; ona ihtiyacım var... ileride de ona ihtiyacım olacağını hissediyorum hep... bilmiyorum öyle bir imkan var mı ama annenizle bir gün aranızın düzelmesini, ve içinizde açtığı bu sevgi eksikliğini telafi etmesini dilerim :)

irmaak dilerim ki canim rabbim sana hayirli bir evlat nasip etsin cok eminim cok guzel anne olacaksin benim bir arkadasim aynen senin gibiydi annesi 5 cocugu birakip gitmis arkadasim ufacik cocukdu ben ve diger arkdaslar cocuklugumuzu yasarken bu arkadasim ev isinden tut cocuk bakiciligi bile yapiyordu yetmiyordu deli babasina icip icip birde bu arkadasimi ve kardeslerini dovuyordu kac kez sikayet edildi polise ama adam kendini hep hakladi kizcagiz 17 sinde evlendi cok mutlu yuvasi oldu 4 yil sonra kiziyla dahada percinlendi mutlulugu simdi mukemmel bir anne o kiziyla arkadas kardes ana kizlar dilerim sende boyle guzel duygular yasarsin annenden gormedigin sevgiyi evlatlarinda gorursun insaallah amin

amiin inşallah, Rabbime çok dua ediyorum bu konuda... Tek kendime değil; anne, baba, evlat, kardeş, arkadaş vs kim neyin eksikliğini çekiyorsa umarım telafi ederler, ya da unutacakları bir aileleri olur diye herkesin... bazen korkuyorum ama açıkcası, acaba bir buhrana girer annem gibi davranır mıyım diye... bir evladı hakedebilir miyim diye... umarım herkes hakeder anneliği, babalığı... iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah kat be kat güzellerini sizin için versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…