Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

ÖZDEN niye anlamadım ama sende gülümsemeler görünmüyo,acaba activasyon süresiyle falan mı ilgili,bilmiom,allah allah ,benim cevap yazdığım sayfada direk olarak görünüyo ,sende niye çıkmıyo anlamadım,bi araştırıp sorarım bakam ..

öğle yemeği bi tabak dom.çorbası,öğleni hafif tutum ki akşama azzcııccıkk hamur işi yicem..

azcık dedim sen inanmamışındır
walla iki poğaça o kadar,yine acıkırsam da marul yemeyi düşünüyorum ..çok kötü diil di mi?

112 kalori,2,36 km dibim düştü ama yani zaten belim sırtım ağrıyodu koştum tam olduu

sabah bunun tartıya yansımasını istiyorum.. lütfen yanii..:44: 65 ii görmek istiyorum yarın ..

özdenn nerelerdesin yahu?

GÜNAYDINN
65 iii gördüümm :118: 65.9 ama olsunn ..
bugün yine seferiyim ,ama dikkat etmeye çalışıcam ..öpt

yarın sabah dönüyorum tatlıım :)
yazabileceğim gibi geçmedi h.sonu p.tesi kaldığımız yerden devam

pazar günü benim de acık kaçtı ama napalım ,senin misafir benim yol..neyse çok abartmadım zaten ,şimdi kaldığımız yerden devam..

sabah aç karnına tarçınlı limonlu su
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam tahıllı
bi küçük dilim peynir...
şimdi az şekerli bi türk kahvesi..

bu arada bu hafta ben tartılmıcam,regli olucam,şişerim kilo fazla çıkar moralim bozulur,reglim bitince tartılmayı düşünüyorum..

ara bir greyfurtt suyu ,3 ceviz
öğle yemeğim de belli ,bi kase ezogelin çorbaa ekmeksiz,yanında 2-3 marul yaprağı

nerdesin cicim yaa??

akşam yemeğim iki kaşık makarna,2 parça karnıbahar,bi kupa da çay içicem ..öpt .. bu arada bi greyfurt daha içtim,akşam yatmadan tarçınlı ballı suyumu da içeriim,kuzu erken yatarsa koşucam tabiikii,aslında temizlikten mafolmuş durumdayım daha bitmedi ama ,zorlıcam kendimi artık kaç dk koşabilirsem :97: bugün hiç yeşil çay içmedim

tarçın çayı ile başlayan gün ,
sabah 2 haş.yum.bir dilim ekmek 1kk peynir şekersiz çay
öğlen izmir köfte az pilav az yoğurt
yeşil çay
akşam tarhana çorba , tavuklu mantar az, salata ekmek yarım dilim kepekli
gün yine tarçınlı çayla biter ,

temizlikten helak oldum ben de cicim bugün

ben de aynen,akşam yorgunluktan koşamadım :44: ama gerçekten hiç halim yoktu..
neyse akşam ben de tarçınlı çayımı içtim,sabah da aynı şekilde,kahvaltı dom. soslu sosis,1 dilim tam tahıllı,bi kk kaşar,bi zeytin,bi kupa çayy.. öpt cnm .

sabah 1 dil ekmek 1 kk peynir 5 zeytin ş.siz çay
öğlen tavuklu mantar yarın porsiyon yarım poğaça yeşil çay

evett fena deildi bugün

sabah yazmıştım heralde,öğlen iki parça karnıbahar yarım simit,akşam bi tabak yağsız booll marullu patates salatası birazdan bi türk kahvesi içicem,kuzu uyuyunca dooooruu koşu bandına 35 dk planlıyorum,yatmadan da tarçınlı suyumu içerim ,bittii..haa bu arada iki gündür yeşil çayımı aksattım yatmadan bi tane de yeşil çay içicem ,yarın normal iki tane içicem..ayrıca sabah tartılmayı planlıyorumm bakalım ne görücem

ben ayın 20 sinden önce tartılmıcam
akşam bi tabak ıspanak yemeği 1 dil kepek ekmeği şu anda tar.çayımı içiyorum

evett günaydınnn

tamam tatlım sen sık sık tartılma daha iyi olur ..benim de şu reglim olsa bitse de rahatlasam ,bi gr gitmiyo

sabah kahvaltısı dom soslu sosis,bi dilim tam tahıllı,bi kupa şekersiz çay,iki küçük parça kaşarr,bi zeytin.şimdi de az şekerli bi türk kahvesi..sabah uyanır uyanmaz da tarçay ımı içtimm su içmeye de hemen başladım yoksa tamamlayamıyorum akşama kadar ..bu arada iki gündür mekik yoktu ben de ,bugün sabahtan çekicem akşama halim kalmıyo
evet inşallah temiz bi gün olur kaçamaksııızzz

1 yeşil çay ok , 50 mekik ok,akşama bi 50 daha çekmeye karar verdim ,su bugün daha iyi gidiyo , öğle yemeği bi kase hazır çorbaa,bi de tatlandırıcılı limonata.

sabah 1 kk peynir, tar.çay.,1 poğaça,5 zeytin,
öğle pancar yemeği,yoğurt küçük bir kase,2 parça karnıbahar,
spor yok ama azcık yürüdüm bugün sitede

akşam
poğaça 1,ıspanak yarım pors.yourt,2 parça karnbaharr
tarç.çay,yeşil çay ok su henüz 1 lt inş.tamamlarım:44:

amaaan darısı başıma bende karar verdim ..kalori diyeti yapıyorum inşallah yakında zayıflamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…