Özel bir durum..

Acimak degil ama gariplik konusunda konu sahibiyle yarişir insan en kotu ihtimalle cinselligi yeni kesfettiginde bari bir defa yapip birakmazdi
Sevgılıyken hakkını yiyemem simdı diycem sevgiliyken sevıstık diye taslarlar diye korktum CiRiLLA evlendikten sonradan bahsettim ben. Sevgılıyken tam bir saldıray abiydi dombılı
[/QUOTE]

O yuzden ciddi misiniz diye sordum herkes en kotu ihtimalle biraz olsun yasamistir yani

Ne biliyim konunun başinda da belirttim nereye açacagımı bilemedim
Forumun en altında cınsellık var oraya ac bıdahakıne de goygoylayak bıraz yea zaten hamıleyım ve sevısemıyorum dogru durust barı neseleneyım ohohohahajaja 25. Olmuyomus ohh canıma degsın dıyım

Sevgiilik döneminde 2-3 haftada bir falan yaptığınızı düşünürsek 3 az rakam pili çabuk bitiyor demek ki
Bu ara sıkıntılıyiz demissiniz ondandir.
Evlenince öyle saatler catapata olmuyor üç okey ama hic gelmemesi dalginlliktandir odaklanamiyor heralde

bir konuda aynı senin gibi düşündüğünü söyleyen birisi kendisine hakaretler eden kötü davranan birisiyle evlilik yolundan zor döndü de o konudan buraya girince direk böyle yazdım. direk sizi hedef alma gibi bir amacım yoktu. umarım umduğunuz gibi olur :)

3. De problem olanların çocuk sahibi olması mı güçleşiyor mu ki:) Yani çok gereksiz evhamlanıyorsunuz.Hiç alakası yok bence ne sizle ne de sevgilinizle.

Çeşme mi bu bacım afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…