- 10 Ekim 2014
- 32.929
- 148.469
- 798
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Sevgılıyken hakkını yiyemem simdı diycem sevgiliyken sevıstık diye taslarlar diye korktum CiRiLLAAcimak degil ama gariplik konusunda konu sahibiyle yarişirinsan en kotu ihtimalle cinselligi yeni kesfettiginde bari bir defa yapip birakmazdi
Ne biliyim konunun başinda da belirttim nereye açacagımı bilemedimCinsellik topıgıne acmalıydın beybısı
Ay banlanmayayım daKonu sahibi bi de gırgırı mı denesen?
Forumun en altında cınsellık var oraya ac bıdahakıne de goygoylayak bıraz yea zaten hamıleyım ve sevısemıyorum dogru durust barı neseleneyım ohohohahajaja 25. Olmuyomus ohh canıma degsın dıyımNe biliyim konunun başinda da belirttim nereye açacagımı bilemedim
Yaaa ahahahaha ne biliyim ilerde cidden tamamen bitiyor muuForumun en altında cınsellık var oraya ac bıdahakıne de goygoylayak bıraz yea zaten hamıleyım ve sevısemıyorum dogru durust barı neseleneyım ohohohahajaja 25. Olmuyomus ohh canıma degsın dıyım
bende öyle diyorum ama zalım mune affetmiyor işteYaa öyle degiil 1 kere olsun ama
Yahu neden.. Burada böyle sorular soramıyor muyuuz
Gıssss sen bızım ılerde oldugumuz kanaatıne nerden vardın yeaYaaa ahahahaha ne biliyim ilerde cidden tamamen bitiyor muu
Ama ben nereye açılır bilemedim kii en alttaymış.. Ben bakındım göremeyince buraya yazdımbende öyle diyorum ama zalım mune affetmiyor işte
Ayy Allah analı babalı büyütsün insallahGıssss sen bızım ılerde oldugumuz kanaatıne nerden vardın yeaben ıkızlere gebeyım dıye olmuyore yoğsam cok sevısgenımdır
Saol canım 1oglum 2de kızım olcek ınsallahAyy Allah analı babalı büyütsün insallah
Benim daha yolum var ama çocuk harika bir şey benimde yiğenim var 2 yasında Allah'ım onu bu kadar seviyorsam çocuğumu yermişim gibi geliyorSaol canım 1oglum 2de kızım olcek ınsallah
Umuyorum ki ilerde de aynı kisiyle yoluma devam ediyorum ama olur da bitecek olursa umuyorum hayatıma öyle bir adam girmez. Bir insanı sevmek için ya da onun sana layık olup olmadıgını anlamak için bekaret aramak tamamen şahsa yapılan bir hakaret benim gözümde. Birini kabul ediyorsanız bütünüyle kabul etmelisiniz doğrusu ve yanlısıyla. Yine de bir 'kadın' olarak uyarınız için tesekkür ederim.
Bitiyor tabi ne sandınYaaa ahahahaha ne biliyim ilerde cidden tamamen bitiyor muu
Canım biz 2’yi göremedik dur zaten ortalık karışıkBebegım 6yıldır evlıyım ve sadece balayında gördüm.agzıma bı parmak bal çaldı ve bitti o 3ler
Gaza geldim bi de ben deneyimYok canim hayir tek gecede degil 24 saat icindeymis :)
Çeşme mi bu bacım afedersinKızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?