Özel... Evlilik Öncesi İlişki

orius

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
69
16
288
Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?

BDV forumunda milyon tane başlık bulabilirsiniz bu konuyla ilgili

..ah vah edip pişmanlıktan ölenler de var,

kendim istedim yaşadım diyenler de..

sınır sizin vicdanınızdır, neyi ne kadar göze alabildiğinizdir..

size tavsiyem mesajları okuyup insanların neler hissettiğine bakın, göze alabiliyorsanız dibine kadar yaşarsınız

Link verebilir misiniz? BDV ne demek?

Son düzenleme:
link vermek için konuları tek tek açıp bakmam gerekiyor, o kadar vaktim yok maalesef, araştıran siz olduğunuza göre BDV kısmına girip sayfaları inceleyebilirsiniz..

"BDV- Bir derdim var" topiği..

Bir derdim var topiginde ne hikayeler okuduk. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Düğünden 1 hafta Önce birlikte olup ayrılan adamları da gördük. O yüzden sevgiliniz ya da nişanlınız her kimse güvenmeyin. Bu gün güven verir yarın basar gider. Bi de bunlar erkeğim diye gezinir ortalıkta...

kac yasındasın cnm sen? neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılmıyor musun da burda bıze sorusyosun

Neyin normal neyin anormal olduğunu bilecek yaşa gelmiş olman gerekir evliliği düşünebiliyorsan...
Bu senin değer yargılarınla prensiplerinle ilgili bir durum.herkesin cevabı farklı olacaktır.kimi dindardır elini bile tutmaz kimi herşeyi yaşar..ama görüyoruzki genelde yaşayanlar hüsranda..evlenme arifesine gelindiğinde etekleri tutuşuyor.
Sen de millete göre değil kendi fikirlerine göre hareket et

Benim düşüncelerim çoğu insana kapalı gelir. Ben o yüzden diğer bayanların fikirlerini merak ediyorum. Birilerinin kafasına göre hareket etmek için değil. Anlatabiliyorumdur umarım.

Bu nişanlın olacak adam eğer seni cinsel yönden sıkıştırıyorsa onada yazıklar olsun tüüüüühhhhhhh ona aynısını kız kardeşine yapsalar hoş karşılıyacak mı bakim bu soruyu sor!

Sorularına net cevap alabilmenin imkanı yok.
Kimisi önce aynı evde zaten evliymiş gibi yaşayıp hamile kalınca evleniyor.
Kimisi aynı evde evli gibi yaşıyor ama adam ya da kadın sıkılıp terk ediyor; ilişki bitiyor.
Kimisi sadece yüzeysel yaşıyor.
Kimisi sarılıp öpüşüyor sadece vs. 10 kişiye sorup 10 farklı cevap alırsın.
Sana bağlı. Aklın, kalbin, keyfin bilir. Gerekir mi gerekmez mi bunları sen bilirsin.

ben şahsen evlenmeden önce yaşamam böyle birşeyı bu benim sınırımdır..
ozenmlı olan sızın sınırlarınız... normal mı degıl mı dıye sorarsanız herkes kendı sınırları dogrulutusnda cevap verırçç bence suphelıysenız yapmayın derım.. kendı sınırlarınız netlesmeden boyle bırseye kalkısırsanız pısman olma ıhtımalınız cok cok yuksek

Sınır koyup koymamak tamamen kişiseldir. Sana göre ne kadar sınır gerekir? O önemli. Senin için.

Yaşayanların hüsranda olduğunu düşünmüyorum. Sadece yaşanılan şeyde pişmanlıklar daha dile getirildiği için öyle gözüküyor. Burada evlenmeden eşiyle birşeyler yaşamış zilyon tane insan var. Genelleme yapmak doğru değil.

Evlilik dışında,cinsellik için ısrar eden,sıkıştıran erkekten kaçın derim,nişanlınız bile olsa farketmez bence aldatma potansiyeli yüksek bi erkektir o, yanılıyor olabilirim ama ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…