BDV forumunda milyon tane başlık bulabilirsiniz bu konuyla ilgili
..ah vah edip pişmanlıktan ölenler de var,
kendim istedim yaşadım diyenler de..
sınır sizin vicdanınızdır, neyi ne kadar göze alabildiğinizdir..
size tavsiyem mesajları okuyup insanların neler hissettiğine bakın, göze alabiliyorsanız dibine kadar yaşarsınız
Teşekkürlerlink vermek için konuları tek tek açıp bakmam gerekiyor, o kadar vaktim yok maalesef, araştıran siz olduğunuza göre BDV kısmına girip sayfaları inceleyebilirsiniz..
"BDV- Bir derdim var" topiği..
Benim düşüncelerim çoğu insana kapalı gelir. Ben o yüzden diğer bayanların fikirlerini merak ediyorum. Birilerinin kafasına göre hareket etmek için değil. Anlatabiliyorumdur umarım.Neyin normal neyin anormal olduğunu bilecek yaşa gelmiş olman gerekir evliliği düşünebiliyorsan...
Bu senin değer yargılarınla prensiplerinle ilgili bir durum.herkesin cevabı farklı olacaktır.kimi dindardır elini bile tutmaz kimi herşeyi yaşar..ama görüyoruzki genelde yaşayanlar hüsranda..evlenme arifesine gelindiğinde etekleri tutuşuyor.
Sen de millete göre değil kendi fikirlerine göre hareket et
Sınır koyup koymamak tamamen kişiseldir. Sana göre ne kadar sınır gerekir? O önemli. Senin için.Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?
Yaşayanların hüsranda olduğunu düşünmüyorum. Sadece yaşanılan şeyde pişmanlıklar daha dile getirildiği için öyle gözüküyor. Burada evlenmeden eşiyle birşeyler yaşamış zilyon tane insan var. Genelleme yapmak doğru değil.Neyin normal neyin anormal olduğunu bilecek yaşa gelmiş olman gerekir evliliği düşünebiliyorsan...
Bu senin değer yargılarınla prensiplerinle ilgili bir durum.herkesin cevabı farklı olacaktır.kimi dindardır elini bile tutmaz kimi herşeyi yaşar..ama görüyoruzki genelde yaşayanlar hüsranda..evlenme arifesine gelindiğinde etekleri tutuşuyor.
Sen de millete göre değil kendi fikirlerine göre hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?