- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
İliskilerde iki taraftan biri dahi istemese bu tur seyler yasanmamali bence.
Yasanan her sey ikiniz de istediginiz icin olsun. Sonrasinda pismanlik cekmek de var ama en azindan dersin istemedigim bisey olmadi.[/QUOTE erkeklere guvenme bacim. Evlensen dahi yarin obur gun basina vurulur..
benim bu konuda tabularım yok anı yasmak ısterım hep o an içimden negeliyosa. sevdiğimde hiçbişey için zorlamamıstr benı bugune kadar. 6 yıldır beraberiz sana neler yasadım neler yaptım anlatmıcam tabıkı ama ben ona guvenıyorum bu yuzden herseyıde yasarım yasamam gerekirse ama bu herkes için gecerli değil elele tutusmak opusmk masumca seyler yasanabılır ama ılerısını dusunuyorsan kesınlıkle tamamen guvenmelısın eger senı bseyler için zorluyorsa işte o ınsandanda mutlaka uzak durmalısın.Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?
Yakınlaşma aşaması diye birşey yok. Yakınlaşmadık yani. Öyle bir niyetim de yok ne demek istediğimi de tam anlatamadım galiba. Sadece bayanların bu konuda düşüncelerini merak ettim. Ama akıl veren verene. Elbette ki sonucuna katlanamayacağım ve hayatım boyunca utanacağım bir şeyi yapmayacağım. Ayrıca o da nerden çıktıysa nişanlımın da beni sıkıştırdığı falan yok.Önce sizin yakınlaşma aşamanızı ögrensek diyorum
Şahsen yapmamanı tavsiye ederim herşeyi yaşadığın adamla evleneceğinin garantisi yok. Birşeyleri tüketmeden Eşinle yaşamanın tadına varmalısın bence.Merhaba kızlar
Sorum çok özel yanlış yerde de başlık açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sormaktaki amacım da ileri boyutta birşeyler yapmamış olsam da yaşadıklarım normal mi değil mi diye merak sadece.
Sevgilinizle veya evlendiğiniz insanla evlenmeden önce neler yaşadınız? Ne kadar yakınlaştınız? Yakınlaşmanın bir sınırı olması gerekir mi gerekirse ne kadar olması gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?