Özel... Evlilik Öncesi İlişki

ben inandığımı yaşarım
yaşadım da
o kişiyle de evlendim
ama evlilik olmasaydı da pişman olmazdım

Burası özgür bir forum değil mi? Burda herkes özelini anlatıyor. Evli çiftler bile +18 forumlarda özelini paylaşıyor. İsteyen cevap verir isteyen vermez. Bunda art niyet aramaya gerek yok. Zaten ne düşündüğümü ve ne yaşadığımız ben de paylaştım. Ki amacım zaten kimsenin özel hayatını didiklemek değil. Sadece insanların düşüncelerini öğrenmek.

Cinsellik karşılıklı sevgi aşk varsa güzel birşey ama bir erkek senden faydalanmaya seni tatmin olmak için kullanmaya çalışıyorsa niyeti ciddi değilse uzak durmakta ve ilişkiyi kesmekte fayda var bence

Herkese göre değişebilen bir şey bu bence istediğin şeyleri yaşa tabi güven önemli partnerinize

Bi de bunun bi değişik versiyonu vardır. Evlenmeyelim ama arkadaş olalım. Oldu canım hı hııı. Bak benden zarar gelmez. Ben başka erkeklere benzemem. Tiksindiriyorsunuz. Midem almıyor. Güvenmeyin kimseye. Hiç bir erkeğe güvenmeyin. En masumunda bile neler çıkıyor. Allahım sen bizi koru pisliklerden kötü insanlardan. Doğru yoldan saptırma.

Bazı erkekler için sen namuslu kızsın senin geçmişte temiz olmanı isterim mevzusu vardır... Sana evlenecek kız gözüyle bakar... Aşkımlar... sen farklısınlar...Daha sonra belkide hormonları ağır basar... seninle olmak isterler.. onların hakkı vardır... ama onunla birlikte olduktan sonra... ulan bu kız benimle yaptıysa başkasıylada yapmıştır düşüncesi oluşur.. kullanabildiğim kadar kullanayım derler... evlenecek kız birden eğlenecek kız olabilir... artık her dokunuşunda seni seks objesi olarak görürler. tabi bazı erkekler hepsi değil.. ee o bazı namuslu gibi görünüp kendi yaptığını erkeğim yaparım şeklinde savunan erkeklerden kaçınmak gerek... öyle birşey sezersek, bize dokunduğu an basarsak tekmeyi çok iyi olur

bence evlenene kadar beklemek kadar sacma bırsey yok , kendını bedenını karsı cınsı tanımak lazım, ılla ılk bırlıktelıgını esınle yapacaksın dıye bır sartta yok.

senın kısısel tabu ve ınancların,yetıstırılıs bıcımın ve cevren bunda buyuk bır etken.

ne yasamıs olursan ol,kararını sen verdıgın surece ve yasadıklarını ınkar etmedıgın surece bence sıkıntı yok..!!

ayrıca unutmamalı kı senın acılmamıs gonca olmanı ısteyen adamların nerdeyse hepsı daha once bırcok kadınla beraber olmustur, bakır erkek yok denecek kadar az ve cogu erkekte bekaretı sandıgınız kadar buyuk bır dert olarak gormuyor cevremde cok ornegı var,onemlı olan durustluk ve nıyet..

Kişinin çevresine aile yapısına karakterine göre değişir. Benim sınırım olmadı asla önemli olan ben buyum demek sonradan ağlama ihtimalin varsa uzak dur onun dışında hayat senim kime ne ??

benim inançlarıma göre evlilik öncesinde yaşanılan bu tür şeyler insanları zinaya doğru iter.zaten bişeylerden taviz verirsen bu ilerler gider .unutmayalım günü geldiğinde Allaha verilecek hesabımız var .canım istedi anı yaşadım diye bişey yok.bizde kız olsun erkek olsun evlat yetiştiriyoruz ilerde böyle hatalara düşmesini istermiyiz.zaten evlilik hayatı uzuun bir yol ,evlendikten sonra zaten istediğini istediğin şekilde yaşıyacaksın

Ben eşimden beklediğim gibi yaşarım ve yaşadım.
Kadın erkek herkes de böyle yaşasaydı hiç sorun kalmazdı bence.

Karşındaki nekadar saf olsun istiyorsan ona göre kendini sakla. BENCE

Kimseye guven olmaz tatlim devir degisti artuik biseyker yasaninca pismanlik cok oluyor

erkek yapsa da övünç kaynağı olur kız yapınca söylenmeyen kalmaz. ne yazık ki toplumumuzdaki algı bu. yaşamak ne kadar doğru ya da yanlış orasını bilemem lakin ben hep ben eşime nasıl gideceksem o da bana öyle gelsin diye düşünürüm. yanına yatıp yastığa başımı koyduğumda vicdanen rahat olmak isterim.
arkadaşların çoğu da söylemiş. devir değişti kimseye güven olmaz diye.. haklılar da. bu basit,önemsenmeyecek bir durum değil bana göre. geleceği düşünerek hareket etmek en mantıklısı...

Bu kişiden kişiye değişecek bir mevzu. Ben mesela cinselliği evlilikle bağdaştırmam, kasarak ilişki yaşamam, gönlümden ne geçiyorsa nasıl geçiyorsa onu yaşarım. Bu tamamen kişilerin kendi seçimidir.

el ele tutuşmayı, sarılıp öpmeyi normal karşılarım ama cinsel ilişki asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…