Özel... Evlilik Öncesi İlişki

Herkes kendi istedigini yaşar. Ama yasarkende ilersini dusunmesi lazım. Son pişmanlık hic birseye fayda etmez.

kimi ne kadar hissettiysem,
ne kadar istediysem sonuna kadar yaşadım.
hiç pişman olmadım.
hiçte pişman olacağımı sanmıyorum.
çünkü ben öyle istediğim için yaşadım ve mutlu oldum.

Tamam da evlendikten bir hafta sonra ayrılınca sorun olmuyor mu sizce ?

Tamam da evlendikten bir hafta sonra ayrılınca sorun olmuyor mu sizce ?
Her türlü sorun oluyor. Evlenmeden birlikte olunca hiç bir erkek istemiyor. Kabul etmiş gibi görünsede kendine yediremiyor. Bi şekilde kadının başına kakıyor. Ben dert etmem diyen erkeğe de inanmam açıkçası. En ufak bir kavgada hatırlatır sürekli. Ha başıma geldiği için söylemiyorum bunları. Allah korusun. Başıma gelsin istemem. Kimse de istemez. Çevremde gördüklerim bu. Kınamam da. Sevmiştir birlikte olmuştur. Erkekler kaldiramıyor bunu kolay kolay.

Hayır ben bunları anlıorum da evlenip boşanınca da dul diye damgalıyorlar... Ve hatta çcouklu ise ohooo yalnızlığa mahksun .. Kısaca biz kadınlar daha dik durmalıyız. Biz araba değiliz 2. ele düşünce değer kaybeden

Çok güzel kaldıran erkekler var çevremde ben tam tersini gördüm onca arkadaşım var hatta biri de benim

Sorun erkekte değil kişinin kendisin de sen cinselliğe ok verip yaşıyorsan sonradan ay toplum şöyle erkek böyle ben kandırıldım ühü ühü moduna girersen zaten kendini ilk sen ezersin. Hoş çoğu da yalandır bunun.

Çevreni de ona göre seçiçen aynı kafa yapında olan insanlar olacak cinselliğe öcü gibi bakmayan etmeyen yani.

Günümüzde en büyük suç bizim niye mi her şeyi yaşa sonra erkek milleti toplum aile yalanlarına gir diktirme kaça de yahu et parçasımıyız biz ? O erkeği kutsallaştırmak nedir ?

Uyuşmuyorsunuz bir kere evlenip bir ömür ne yapıcaksın seni olduğun gibi kabul etmeyen adamı iki damla kan derdinde olan adamı ? Yaşarken normalse cinselliği sonrası da öyle olmalı...

Esimle evlenmeden 3 sene aynı evi paylaştık. Biz askın seks le soslandirilmis halini seviyorduk. Sonra evlendik ama ben birlikte oldum diye evlenmedim asık oldugum inandığım icin evlendim. Evlenmeden birseyler yasadım diye de hic pişman olmadım. Bu benim hayatım di boyle olmasını ben sectim. 13 senelikte evliyiz suan. 2 de cocuğumuz var. Bu sizin hayatınız herseyin kararını siz vericeksiniz. Ve unutmayın birseyler yasadınız diye kimseye mecbur değilsiniz.

Ata erkil toplum olunca bu böyle sürer gider. Değişeceğini sanmıyorum. Her türlü ezilen yine kadın olacaktır. Boşuna tartışıyoruz aslında.

Ata erkil toplum olunca bu böyle sürer gider. Değişeceğini sanmıyorum. Her türlü ezilen yine kadın olacaktır. Boşuna tartışıyoruz aslında.

Ezilmek işimize gelmese dik dursak değişir canım aslında güçlü kadınların sayısı artmalı

Ezilmek işimize gelmese dik dursak değişir canım aslında güçlü kadınların sayısı artmalı
ne kadar dik durulabilir tartışılır. en yakınların bile seni itip kakarken. çok zor. sağlam bir maaşın olacak. kimseye muhtaç olmayacaksın ancak o zaman.

ne kadar dik durulabilir tartışılır. en yakınların bile seni itip kakarken. çok zor. sağlam bir maaşın olacak. kimseye muhtaç olmayacaksın ancak o zaman.

Alakasız bence çünki ben buyum diyebilmeliyiz. Bizde cinselliği yaşamak doğal ama iş evliliğe gelince direk değişiyoruz ya da yaşarken sıkıntı yok ama biri tehdit etsin koşa koşa gidiyoruz sussun diye sorun burada

Yaşama kararımı aldın o zaman ben kararımı verdim de buna göre yaşa ya da pişmansan son olsun.

Klasik yalanları erkekler yemiyor artık ve çoğu aynı işte diyor biziz bunu yapan tek taraflı vryahut cinsiyet ile bakılmamalı bu olaya çok derin konu ve iş kişinin kendisinde bitiyor

Herkesin deger yargisi olaya bakisi farkli kimse kimseyi yargilayamaz bununla
kendime gelince evlenmeden 1 yil once esimle birlikte oldum 1 yil sonrada askerden gelir gelmez evlendik

Benim çevrem de gördüğüm kadınlar bakıyor erkeklere kadınlar zaten yeterince güçlü artık ama güçlerinin farkında değiller. Çoğu kadın hem maddi hem manevi olarak evi çekip çeviriyor bu devirde aksine erkekler çok pasif bu zamanda..

Konu hakkındaki fikrimi belirtmeden önce birkaç bişey söylemek istiyorum. Cinsellik neden bu kadar tabu anlamıyorum. Bazen düşünüyorum da yahu acaba bu kadar insan biliyor da bilmiyormuş gibi mi yapıyor? Özellikle de kızlar. Ya da benim girdiğim ortamlarda bir sorun var. Yani kaç yaşına gelmişsin, insan hiç mi istemez? Bir partnere ya da sevgiliye, bir insana ihtiyaç yok, insan kendini de mi tatmin etmez? Tamam, kimse ilişkiye girmek zorunda değil ama sanırım bunca insan bildiği halde bilmezmiş gibi davranıyor ya da utandığı için konuşmuyor. Konusu açılınca konuyu değiştiren çok insan gördüm. Konuşmak istemese anlarım da salağa yatmak neyin nesi? Bunu paylaşmak istedim sadece.

Şimdi "evlenicez biz" mantığıyla yaklaşıp da birlikte olursanız o sıkıntı. Bekareti dünyadaki en önemli şey olarak görmek ya da yaşanan bir cinsel ilişkiyi çok büyütüp üstüne çok fazla anlam yüklemek insanın psikolojisini bozmaya müsait bişey. Ama eğer ki "ben de insanım, benim de isteklerim var" diye düşünüp de birlikte olan insanlar sorun yaşamıyor. Günah olarak görmezseniz, kötü bişey gibi görmezseniz sıkıntı yok. Bu insanlar zaten "sen bakire değilsin, seninle evlenemem ya da devam edemem" diyen adamlara da kolaylıkla rest çekebiliyorlar çünkü kendilerinden daha değerli değil. Ayrıca çok fazla kişisel bir mesele bu. Ben soğuk bakmıyorum kısacası, isteyen istediğiyle istediğini yaşar ve bu sadece kendisini ilgilendirir. Hatta gerçekten evlilik niyetinde olunan kişiyle evlilik öncesi ilişkiye girilmesi faydalı olabilir, kaç tane görüyoruz burada "yeni evliyiz ama eşimde cinsel sorunlar var" diye başlıklar. O sizin yuva kurmak istediğiniz adam ve cinsellik evliliğin temeli, yani bu adamla önceden birlikte olup bunu yaşamak bana ters gelmiyor. Sonradan çıkan sorunları bu duruma katmıyorum tabi. Kaç tane kadın buralarda vajinismus ile boğuşuyor yani, ilk gece telaşı bilmem ne. Ya evli insanın ilişkiye girememesi ne demek? Aşılması gereken çok şey var ama kafada olup bitmesi gereken şeyler bunlar.

ya arkadaşlar kaç sayfa yorum var iki yada bilemedin üç kişi kızın istdiği yorumu yaz konuyu açan kişi sadece düşüncelerinizi merak ediyor akıl istemiyor yani tamam herkes burada iyi niyetiyle yorumlar yapıyor ama yapılan yorumların yanında düşüncelerden de bahsedilseydi olurdu kanaatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…