Özel Hastane Fiyatlandırması Normal mi?

Özel hastaneler malesef böyle devlet hastanelerinde de insanın yüzüne bakmıyorlar yoksa özel e gidip kuruş para vermek istemem ama devlete gitmek bana işkence gibi geliyor onlar da haklı olarak yoğunluktan malesef her hastayla ilgilenemiyorlar ama geçen bir yerde görmüştüm özellerde aciller ücretsiz ücret alınınca şikayet edin diye yazıyordu.

ankarada Batıkent te olan bir özel hastane hemşirelerin maaşını bile ödemıyor keşke 2500 verse

Bi kaç ay önce 39,5 ateşle gittim. Nerdeyse baygınlık seviyesindeydim. 350₺ almışlar annemden... Sağlık Bankanlığını aradım “39,5 ateş yetişkinlerde çok tehlikeli eğer şikayetçi olursanız uzmanlarımızın değerlendirmesi sonucunda hastane hakkında işlem yapılabilir.” Dedi. Tamam dedim. Ayrıca fatura verilmemişti. Daha sonra hastaneye gidip detaylı rapor aldığımda hazırlayıp verdiler. Maliyeye ihbar da bulundum. Ben istemesem fatura kesmeyeceklerdi eminim.

Sağlık Bankanlığı Sonuç ; Yarım saat içinde ölüyo olamam lazımmış, kırmızı alanda tedavi olmadığım için para ödemem normalmiş. Arayan kadın sanki kendi hastanesini şilayet etmişim gibi neredeyse azarladı.

Maliye Sonuç; 1 hafta içinde kesip gönderme hakalrı varmış. 1 hafta içinde kesilmemesi durumunda ceza uyguluyorlarmış.

Aman dedim banane kocaman devlet vergisinin peşine düşmüyosa ben ne yapayım. Hastanenin önünden de ne zaman geçsem içimden sağlam küfür ediyorum...

Bütün sağlık hizmeti ücretsiz değil miydi ya hani her hastaneye gidebiliyorduk yersen
O tahliller tabi ki para için yapılıyor yoksa grip için devlet hastanesinin hangi dr u tahlil yapar
Neyse dün eşim devlet hastanesine gitti 3 ilaca fiyat farkı 70 tl verdi geldi çalışan olarak herşey bedava aslında

Bu 2500 veren de kidemli hensire diye veriyor ankara g.... hastanesi bilirsiniz eminim.
evimin yakınında evet biliyorum.ama asıl fiyat yaşlı bakım merkezi gibi bir yer var aynı hastane bünyesinde geçen sene günlük yatılı bakım ücreti 600 tl idi

Özel hastane olduğu için ücret normal bence, tahlil var, serum var, ilaç ve muayene var, hepsi için 250 lira birşey değil, acillik olmadığınız için ücret talep etmeleri normal, değişmediyse şayet 39 derece ateş ve üzeri acil sayılır, özür dilerim şahsınıza değil ama neden her aklımıza düştükçe acile gidiyoruz?
Şu sıra devlet hastanelerinin acilleri de acil olmayan vakalarla dolu maalesef

Geldim yazayım, sağlık üzerinden siyaset yapmayalım.

Ay evet bir de refakat parası var. Eşim yatakta yanıma oturdu. Onun ne gibi ekstra bir masrafı oldu hastaneye anlamadım

Başka hastane bu
Tahlil ve muayene ücreti alınır.
Bazı hastanelerde yazıyor danışmanın arkasinda, hastanemiz %400 E kadar katkı payı almaktadır falan.
O yüzden fiyata bir şey diyemiyorum.
Ama yatak, hemşire, refakatçi ve sarf malzeme için ben şikayet ederdim.
Böyle bir durum ilk defa duyuyorum.
Zaten diğer kan testi, röntgen ultrason falan yaptırmadan önce direkt ücretini sorabiliyorsunuz.
Ama hemşire nedir Yani, giderken hemşiremizi yanımızda goturelim oldu olacak, masraf olmasın

Aile hekimleri 5 ten sonra haftada bir gun nobete kaliyor .İsyerinden cikinca gidebilirsiniz .
Bence bu rakam normal .Zaten devlete bulanti kusma ateş vs .ile giden her hastaya kan tahlili yapiyorlar .
Sen yine dua et bi tomografi isteseydi yandiydın
İsyerinin ozel saglik sigortasi var faturalı herseyimizi ödüyorlar .Istersen profa görün .Ama yinede ben cok mecbur kalirsam ozele giderim .
Iyi doktor nerede ise onu takip ediyorum .

eczaneler de fiyat farkı nı neye göre alıyor o da tuhaf çok azında elektronik olarak görerek verıyoruz farkı.diğerleri şu para diyor ödüyoruz ama hiç küsüratlı olmuyor meblağ asıl bu dikkatimi çekiyor benim bu aralar

Hasta olmasam halim olsa sıkıntıyı anlatırdım. Hemşire diye hassassınız anlıyorum ama polemiğe gerek yok :)

evimin yakınında evet biliyorum.ama asıl fiyat yaşlı bakım merkezi gibi bir yer var aynı hastane bünyesinde geçen sene günlük yatılı bakım ücreti 600 tl idi
Biliuorim biliyorim ozellikler bayramlarda ve yaz tatillerinde bu dediginiz yerde de yatak bile bulunmuyor ucreti bu kadar fazla bile olsa.

Öncelikle geçmiş olsun.
şimdi hakkınızı arama zamanı. Yarın hastaneye gidip epikriz raporu ve ayrıntılı fatura istiyorsunuz. Vermek istemeyip size bir ton cafcaflı laflar söylerlerse kendilerine bunun Kanuni hakkınız olduğunu gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edeceğinizi söyleyin. Her ikisini de aldıktan sonra SGK ya şikayet dilekçenizi yazın ve sonucu bekleyin.

250 lira çok fazla. Ayrıca yatak ücreti bir gece kalanlardan alınmıyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum. Yatak ve hemşire ücreti normal değil.
Dün annemi hastaneye götürdüm,serum takılıp detaylı bir kan tetkiki yapıldı. Tam hatırlamıyorum ama 150 lira gibi bir ücret aldılar benden.

sigorta olmasa hastanelere bir ev parası en az ödemiştim son 5 yılda .ne tahlil tetkik isterlerse ok diyoruz doktoru da hep prof secıyoruz çocuk doktoru hariç .emekli olmasak bariii puha haa

Geçmiş olsun öncelikle. Ateşiniz o kadar yüksek olmadığı halde müdahale etmeleri, altı üstü gribe tahlil istemeleri falan çok gereksiz ama bunu bu şekilde söyleyince doktordan iyi mi biliyorsunuz oluyor. Klasik soyguncu özel hastaneler, artık bunlardan iyice gözüm korktuğundan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım herkese de tavsiye ederim. Ben de griptim aile hekimine gittim (çünkü kaskoyu deldirmemek), muayene etti evde katarin içtiğimi söyledim ilaç dahi yazmadı onu bile en fazla 5 gün iç dedi, bitki çayı bol sıvı bol meyve dinlenmek bunun en iyi tedavisi budur diye gönderdi beni, temiz işti bence.

Bir limonu sıkıp suyunu sabahları içerseniz biraz olsun ayağa kaldırıyor, limon shot

Tabi canım. Bende artık öğretmen olarak veli toplantısı parası alacağım
Yazılı parası quiz parası vs de talep ediyorum.

sigorta olmasa hastanelere bir ev parası en az ödemiştim son 5 yılda .ne tahlil tetkik isterlerse ok diyoruz doktoru da hep prof secıyoruz çocuk doktoru hariç .emekli olmasak bariii puha haa
Yani sağlık söz konusu olunca riske de atamıyorsun diğer yandan lüzumsuz bir sürü şeye dünya para ödediğini biliyorsun iki ucu pis değnek, çok çakal bu özel hastaneler en zayıf noktamız nasılsa sağlık soy gitsin milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…