Özel Misafir Menüsü İstiyorum

Bugune kadar hic fistik ya da nutella tadi almadim yerken. Sadece birbirini tutacak kadar koyuluyor.
kek yemis oluyorsunuz ama evet kekten daha agir oluyor.

ben de nutella değil de yoğun olmasın diye.. evde ne varsa fıstık fındık.. kuru üzüm ne geçerse elime. sütle karıştırıp yuvarlıyorum. yine evde ne varsa süsleme yapıyorum.

kurabiye poğaça simit.. bunlar da el değmeden yapılamaz ki.. hatta yemekler bile.. neticede doğramak için de el kullanıyoruz.

haklısın da fırınlanıyor işte. bu direk el temasından sonra geliyor. yani bu şekilde bir sürü insan tanıyorum. hatta onlar beni böyle yaptı:1:

haklısın da fırınlanıyor işte. bu direk el temasından sonra geliyor. yani bu şekilde bir sürü insan tanıyorum. hatta onlar beni böyle yaptı:1:
aslında bu tür işlerde eldiven kullanmak gerek. el ne kadar yıkansa da avuç içi terleyen bir bölge. biz bu konuya nerden geldik:120:

Kendi yapmış oldugum patates salatasının tarifini ekliyorum hem yumurtasız oluyor hemde çok güzel bir tarif.

Patatesleri haşlıyorum haşlandıktan sonra kabuklarını soyarak çatal yardımı ile derin bir kabın içinde iyice eziyorum ezdikten sonra içine kuru soğan,yeşil soğan,maydanoz ve yeşil naneyi küçük küçük doğruyorum daha sonra içine tuz,kırmızıbiber,karabiber,sumak,zeytinyagı ve limon koyuyorum bunları hep birlikte harmanlıyorum çok güzel oluyor.

ayyy hatıladım bu tarifi annem yapar çokta güzel olur iyi fikir tşk ederimmmm

aslında bu tür işlerde eldiven kullanmak gerek. el ne kadar yıkansa da avuç içi terleyen bir bölge. biz bu konuya nerden geldik:120:

insanlar neler düşünüyor işte...
benim iş yerimde biri var. adam diyor ki gittiğim evlerde kadının tırnakları uzunsa ben o evde bir şey yiyemiyorum.

yok pure olmaz cunku sut koymurosun cıvıkda olmuyor.. top seklınde yaparsan iyi olur.. patatsın ıcıne peynırde koyabılırsn

$renkli_patates_toplari.webp

şey bu salatadan ziyade püre olmuyor mu?:26:

Son düzenleme:
insanlar neler düşünüyor işte...
benim iş yerimde biri var. adam diyor ki gittiğim evlerde kadının tırnakları uzunsa ben o evde bir şey yiyemiyorum.

topa tutulmaktan korkuyorum ama ne yalan söyleyeyim ben de o adam gibi düşünüyorum.:3:
çünkü tırnaklar mikropların en çok yuvalandığı yerler. :36:

şey bu salatadan ziyade püre olmuyor mu?:26:

Yok canım püre olmuyor püreye süt ve yağ konuyor ve kıvamı cıvık oluyor bu bildigin patates salatası katı oluyor en azından yumurta sevmeyenler için güzel oluyor.

kızlar selamlar ben aranızda yeniyim. benim eşimin patronları da yarın akşam çayına gelecekler. bende ikramlık bir şeyler düşündüm ama yine de kararsızım. ben menümü sizlerle paylaşayım sizde fikrinizi söyleyin.

1) ıspanaklı, peynirli gül böreği yada peynirli milföy
2)meyveli kek
3)makarna salatası yada patates topları
4) mercimekli köfte
5) çikolata topları

sizce nasıl olur çok mu karmaşık yada çok mu basit? evimize ilk defa gelen insanlar mahcup olmak istemiyorum :26: çok kararsızım

kızlar selamlar ben aranızda yeniyim. benim eşimin patronları da yarın akşam çayına gelecekler. bende ikramlık bir şeyler düşündüm ama yine de kararsızım. ben menümü sizlerle paylaşayım sizde fikrinizi söyleyin.

1) ıspanaklı, peynirli gül böreği yada peynirli milföy
2)meyveli kek
3)makarna salatası yada patates topları
4) mercimekli köfte
5) çikolata topları

sizce nasıl olur çok mu karmaşık yada çok mu basit? evimize ilk defa gelen insanlar mahcup olmak istemiyorum :26: çok kararsızım

ben sizin yerinizde olsam;

1- hazır yufkadan kıymalı-patatesli gül böreği
2- milföy hamurundan peynirli ve sosisli börekler (çeşit açısından peynir ve sosisli böreklerin şeklini farklı yapardım. )
3- Kısır yada mercimek köftesi (kısır köfteden daha kolay bence)
4- Tiramisu (Hazır pandispanya keklerden yapıyorum ben)

Hatta yanında 5. çeşit olarak da hazır kurabiyelerden alabilirsiniz.

Back
X