• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel okul veli problemi

Benim kızımda özel okula gidiyor bende önceden bazen meyve bazen kurabiye koyardım yani küçük bir beslenme öğünü yapardım ama kimseden bu konuda en ufak bir şey duymadım hatta kızım sınıfta bir arkadaşının beslenme çantası getirip sınıfta yemeğini yediğini söylemişti yani bu kimseyi ilgilendirmezki ne hakla karışıyorlar çocuğun yediği yemeğin onlara ne zararı varmış anlamadım küçücük bir çocuğun getirdiği yemekle uğraşıyorlar kendini bilmezler yerinizde olsam inadına gönderirdim sizi yıldırmaya çalışıyorlar siz onları yıldırın

Veli boş yapıyor ama sizi de çok haklı bulamadım
Çocuk yemiyorsa neden yemiyor
Alışması için zorlamalısınız biraz
Böyle alternatif üretirseniz çocuk hiç yemez

Diğer çocukların canını çektirmemek de lazım

Kiziniz bir sekilde yemek yemeye alismali siz beslenme koyarsaniz bu cocuk asla yemek yemezki yemek uzerine terapiler var erhoterapi oyle bisey deneyin. Ama bu digerlerinin ve ogretmenin hakli oldugunu gostermez ozel okulda siz mudure gittigniz halde size haklisiniz dedimleri halde nasil ogretmenle konusup cozemiyorlar okuldan alip sizk heryere sikayet edecegim diyip cirkeflesmenin zamani gelmis

Back
X