• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel okul veli problemi

Valla pahalı hediyeleri aldıklarına dair kanıt varsa müdürün gözüne sokun. Sende para ödüyorsun o kim ki her şeye karışıyor. Cimere de gönderin. Kanitlarinjzj ayrıca. MEBe yazın mobbing uyguladikalrinj pahalı hediyeler aldıkları için kzima mobing yapıp dışlıyorlar diyin. Kızınız duvar dibinde gizli gizli yemek yerken fotosunu crkin( onlar cirkefl3siyirsa sizde yapin)

çok hoş bir mantık bu bazen ben de böyle düşünüyorum ... ok canı çektiyse hiç kimse yoksul değil ki okulda o da getirsin . ama diğer anneler de whatsapp grubundan atılırız bu kadın bize de sarar diyor açık açık çocuğuna bunu söylemiş biri mesela

Çünkü kimse çocuğuna beslenme hazırlamakla uğraşmak istemiyor

Önce doktora gider rapor alirim. Bu kadar secici olan cocuk muhtemelen zayiftir. Ozel beslenme programi uygulanmasi cart curt biseyler yazdiririm. O raporla once mudure giderim olmazsa cimere sikayet ederim. Sikayetimde ogretmen rusvet aliyoru da ekleyecegimi soylerim.
Bende olsam aynısını yapardım 😂

Aslında devlet okulu tam sizlik değil mi? Beslenme koyuyorsunuz dilediğiniz gibi.
Yıllar evvel özel okulda çalışmış son 10 yıldır devlette öğretmen olan biri olarak yazıyorum .İmkanım olduğu halde çocuklarımı anasınıfından bu yana devlette okutuyorum
Kafam rahat inanın.
Çok iyi öğrermenlere de denk geldik.
Özelde ki çoğu öğretmen mutlu değil ki,aldıkları maaş kuş kadar..dünya kadar yorulup baskı görüyorlar..Ne kadar verim sağlanır?
Tabi tam gün çalışmıyorsanız eğer.

Back
X