Özel sektörde çalışmak..

ben de geleli yarım saat oldu canım mutlu olamadıgım için ayaklarım geri geri gidiyor vala,evde daha bir mutluyum sanki

ben de geleli yarım saat oldu canım mutlu olamadıgım için ayaklarım geri geri gidiyor vala,evde daha bir mutluyum sanki

kolay değil bilirim ama sabredip işinizi en iyi şekilde öğrenmeye bakın...işi öğrendikten sonra şartları daha iyi olan bir iş...kademe kademe işte:S elimizden gelen bu..mutlaka vardır biraz daha iyi bir yer..ben de yılbaşında işten çıkarıldım,kaprisli bir kadının yüzünden..ama Allah yüzünüze en çok da en dipte olduüğunuz zaman gülüyor emin olun inançlı olun...haa şimdi süper bir yerde değilim,kurumsal bir firma,iş olanakları vs...ama çok şükür anlayışlı bir patronum var..içinde bulunduğum şartlarda bana en iyiyi sunmaya çalışan...ama işte pes etmeyin kızlar ve çalıştığınız yerlerde haklarınızı yedirmeyin..unutmayın siz varsanız orası var ..yoksa yok..kendinizi orda vazgeçilmez hissettircek kadar çalışın...emin olun yerinize gelicek herkes aynı özveriyi göstermiyor....

doğru canım haklısın ama bazen çok mu birikiyorum ne zoruma gidiyor her şey dün çocuklarını bıraktı yanıma onlarla ilgilendim aksama kadar bu durum sürekli tekrarlanmaya basladı bir de. işimi yapcagıma bilgisayarda oyun oynatıyorum onlara. çocıkları çok seviyorum çok eğleniyorum yanlıs anlasılmasın ama iyi niyet gösterdikçe daha fazla suıstmal gösteriliyor sanırım. önceden bakar mısın vardı şimdi biz çıkıyoruz sen cocukların basında dur oldu bu:26:

ben çoktannn geldim ofiseee..kaçta geliyosunuz kızlar...?

Allah yardımcımız olsun bu arada hepimizin,kolaylıklar diliyorum...
günaydın arkadaşlar:)ben her sabah 07:35 te ofisteyim ve her sabah niye geç kaldınız diyen ,aceleci bir müdüre sahibim ,gülüyorum artık onada her izin istememde verir muhakkak müdürüm iyi patronum işten bile anlamıyo tuhaf bi üçgen

Son düzenleme:

ama burda hakkını aramayan sensin canım...senin işin çocuk bakmak değil..bir iki olurda sürekli oluyorsa uyaracaksın...çekinme bişiyleri dile getirirken,yoksa o isteklerin sonu gelmez....

işin ne bilmiyorum ama zaten çok erken bir saat..derdi neymişş
bunlara ne yapsan yaranamazsınnn...işte gülün de dikeni oluyor,katlanıyoruz ççç

canım istersen balkon sebzeciliği yapabilirsin illa müstakil ev şart değil..ben bu yıl yapıyorum.sadece suyunu veriyorum.baglıyorum.topragı azalırsa toprak ekliyorum bu kadar.sana ilk salatalıgım fotosunu ve maydonozumu koyayım belki fikir olur.diğerlerinin zamanı geçti mi bilmiyorum ama maydonozu yapı marketlerden bulup istediğin zaman ekebilirsin.15-20 günde çıkıyor

Eklentiler

• $03072011852.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $03072011854.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 52

süpermiş gerçekten...maşallah diyim
bizim ev bahçeli olunca annem sayesinde heryerde bişiy oluyo....ben yapamıyorum böle bişiy...ama iş yerimde çiçeklerim var benimde...onlara bakıyorumm...bişiyi büyütmek,yetiştirmek güzl gerçekten...

yeni iş bakıyorum kendime zaten bunaldım burda 1 yıl oldu,yıllık izin de vermiyorlarmıs napayım durup burda ekstra bir şey de kazadırmıyor bana artık

evet bende çok sevdim herşeyim var balkonumda domates, salatatalı,k cherry domates, kabak, taze fasulye, taze nane, taze sogan, marul yapmısken tam yapayım dedim

merhaba kızlar,,

ben 17 yaşından beri çalışıyorum üni. okumadım açıktan okuyorum şimdi,,

lise bitti hemen çalışmaya başladım maddi imkansızlıklar yüzünden,,

tezgahtardım sabah 8'de iş başı yapar akşam 9'da anca çıkardım hafta sonu tatilim yoktu 7 gün çalışıyodum,,

1,5 yıl çalıştım böyle

şimdi hasteneye girdim 2 yıldır burda çalışıyorum,,

allaha şükür çalışma saatlerim iyi

sabah 8,30 akşam 4,30

hafta sonlarım tatil maaşım iyi binlerce şükür rabbime kendime de zaman ayırabiliyorum

tabi yinede özel sektörün getirdiği bazı sıkıntılar oluyo ,,,

bayıldım süpersiniz bahçe işlerini çok severim evet iyi fikir tşk

ne güzel anlatmışsın özel sektörde iyi insan ,iyi patron yok kalmamış adamların gözü paraya doymuyor,sigorta yatıranda yok denetleyen yok anlayacağın gizli zengin çok, çok acımasız bir piyasa , oralarda kalmak için bol makyaj,mini etek ve sürekli genç gülen yüz gerekli zaten 30 sonra iş bulamıyorsun malum patronlar hep erkek

senelik iznini alamayan arkadaşlar delimisiniz siz niye istifa ediyosunuz sözleşmenizi fesedeceksiniz. İstifa ederseniz tazminat hakkınız olmaz dilekçenize işkanunu gerekçe göstererk sözleşmemi fesediyorum diyeceksiniz ki tazminatınızı versinler vermezlerse açın bi dava uğraşsınlar. bana gelince ben 8 yıldır hukuk bürosunda çalışıyorum. Cumartesi yok maaşım çok yüksek olmasada asgari ücretin baya baya üstü +yol var+yemek var +ssk var ama herşeyden önemlisi huzurum var. ve çok şükürki cumartesi yok

bende baya bir müddet özel sektörde çalıştım
sabah 8:30 akşam 18:30 fazla mesai olursa ki genelde olur
22:00 e kadar çalıştırırlardı cumartesi olursa tam gün
bu çalışma saatlerine aldığım para 800 filandı
ben dayanamadım ayrıldım çocuğum var çünki kadın çalışmalı diyorlarda sürekli
bu şartlar altında kadın nasıul çalışmalı onu söylemiyorlar işte
asgari üzrete gıdım gıdım zam yapılıyor
özel sektörü kimse denetlemiyor adamlarda bizi sömürüyor
bu ülkede birtek memur insan sanki
işçi ve emekli ölsün gözüyle bakılıyor

kızlar işin kötü yanı evde oturdugumuzdan daha çok işyerinde vakit geçiriyoruz. zor geldiği için, çalısma sartlarından memnun olmadıgımız için vakit de geçmiyor, insan mutlu olmadıgı yerde durmak da istemiyor pof çok karısık bir durum kızlar

meraba kızlar bende özel sektörde çalişiyorum sabah 08:00 akşam 20:30 çıkıyorum
okuyupta biryerlere gelememenin cezasını çekiyoruz diyorum hep o yüzden hiç çıtımı çıkarmadan halime şükrederek çalişmaya ve ezilmeye malesef devam arkadaşlar elimizden gelecek bir şey yokki boyun eğmezsek çokta tındı çaliştıranlar için sırada bekleyen binlerce insan var.İnsanın özel sektörde çalişınca ne bayramı oluveriyor ne tatili nede kendine ayıracak özel bir zamanı bir işin olsa izin alma gereği duysan akla karayı seçiyorsun off offf(

dünden beri karar verdim arkadas su okulum bitsin böylelerni önümde ceket ilikletecegim 1 haftadır patronum yok işe girelide 1 ay oldu daha staj yapıorum güya patron tatildeya kitleyip çıkıyorum iş yerini dünde herkes 5 te cıktı normalde 6 bucuk gibi cıkarım dün bende binada kimse olmayınca orktum cıktım 6 gibine kadersizim ya patronum aradı tam duraktayım nerdesin diye cıktım dedim keske haer verseydn cıkarken felan filan dedi tekrar dönüym isterseniz dedim yok artık gerek yok bundan sonra haber ve dedi o kadar zoruma gitti ki anlatamam oturdum ağladım eve gidince halada canım sıkkın hanımefendi kendi geziyor tozuyor zaten i yok erken cıktım die yaptıgına bak ya guruma dokundu ilk tecrübem sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…