meraba kızlar bende özel sektörde çalişiyorum sabah 08:00 akşam 20:30 çıkıyorum
okuyupta biryerlere gelememenin cezasını çekiyoruz diyorum hep o yüzden hiç çıtımı çıkarmadan halime şükrederek çalişmaya ve ezilmeye malesef devam arkadaşlar elimizden gelecek bir şey yokki boyun eğmezsek çokta tındı çaliştıranlar için sırada bekleyen binlerce insan var.İnsanın özel sektörde çalişınca ne bayramı oluveriyor ne tatili nede kendine ayıracak özel bir zamanı bir işin olsa izin alma gereği duysan akla karayı seçiyorsun off offf(
dünden beri karar verdim arkadas su okulum bitsin böylelerni önümde ceket ilikletecegim 1 haftadır patronum yok işe girelide 1 ay oldu daha staj yapıorum güya patron tatildeya kitleyip çıkıyorum iş yerini dünde herkes 5 te cıktı normalde 6 bucuk gibi cıkarım dün bende binada kimse olmayınca orktum cıktım 6 gibine kadersizim ya patronum aradı tam duraktayım nerdesin diye cıktım dedim keske haer verseydn cıkarken felan filan dedi tekrar dönüym isterseniz dedim yok artık gerek yok bundan sonra haber ve dedi o kadar zoruma gitti ki anlatamam oturdum ağladım eve gidince halada canım sıkkın hanımefendi kendi geziyor tozuyor zaten i yok erken cıktım die yaptıgına bak ya guruma dokundu ilk tecrübem sonucta
oho en iğrenç olanda kadın patronlar bir kapris,bir kendini beğenmişlik,sürekli kendini övmeler yaptığın işe sürekli burun kıvırmalar, şımarıklık anlayacağın tam dayaklık olur bunlar ,erkek patron iyidir, kadınlar patron olmasın çünkü herşeyleri abartı ve küstahlık diz boyu ben neler çektiğimi bilirimdünden beri karar verdim arkadas su okulum bitsin böylelerni önümde ceket ilikletecegim 1 haftadır patronum yok işe girelide 1 ay oldu daha staj yapıorum güya patron tatildeya kitleyip çıkıyorum iş yerini dünde herkes 5 te cıktı normalde 6 bucuk gibi cıkarım dün bende binada kimse olmayınca orktum cıktım 6 gibine kadersizim ya patronum aradı tam duraktayım nerdesin diye cıktım dedim keske haer verseydn cıkarken felan filan dedi tekrar dönüym isterseniz dedim yok artık gerek yok bundan sonra haber ve dedi o kadar zoruma gitti ki anlatamam oturdum ağladım eve gidince halada canım sıkkın hanımefendi kendi geziyor tozuyor zaten i yok erken cıktım die yaptıgına bak ya guruma dokundu ilk tecrübem sonucta
senelik iznini alamayan arkadaşlar delimisiniz siz niye istifa ediyosunuz sözleşmenizi fesedeceksiniz. İstifa ederseniz tazminat hakkınız olmaz dilekçenize işkanunu gerekçe göstererk sözleşmemi fesediyorum diyeceksiniz ki tazminatınızı versinler vermezlerse açın bi dava uğraşsınlar. bana gelince ben 8 yıldır hukuk bürosunda çalışıyorum. Cumartesi yok maaşım çok yüksek olmasada asgari ücretin baya baya üstü +yol var+yemek var +ssk var ama herşeyden önemlisi huzurum var. ve çok şükürki cumartesi yok
oho en iğrenç olanda kadın patronlar bir kapris,bir kendini beğenmişlik,sürekli kendini övmeler yaptığın işe sürekli burun kıvırmalar, şımarıklık anlayacağın tam dayaklık olur bunlar ,erkek patron iyidir, kadınlar patron olmasın çünkü herşeyleri abartı ve küstahlık diz boyu ben neler çektiğimi bilirim
canım onlar gezer ama senin hakkın olmaz. 2 hafta önce burda cumartesi günü 2 kişi izin istedi biri cumartesi gelmeyim falan bari 2 gün denize gideyim dinleneyim dedi. Bizim patronda sürekli yazlıkta havuzda denizde falan gayet mutlu hem tatil yapıyor hem çalısıyor. Ne dese beğenirsin şunlara bak deniz için işi asıyorlar. Kimseye izin yok demedim mi ben dedi ben şokZaten geçen yaz girdiğim için hiç tatil yapamamıstım bu yıl yaparım diyordum kimse izin almıcak deniz izni şu izni falan ben anlamam dedi ama kendisi sürekli akşam yemeklerinde havuzlarda eğleniyor gel de delirme şimdi
valla insan gibi davransalar herkes mutlu calıssa daha verimli olmaz mı ya ne adaletsizlik bu kendini üstün görenler böbürlenenler ne kaar da düşük insanlar aslında ...
merhaba kızlar,,
ben 17 yaşından beri çalışıyorum üni. okumadım açıktan okuyorum şimdi,,
lise bitti hemen çalışmaya başladım maddi imkansızlıklar yüzünden,,
tezgahtardım sabah 8'de iş başı yapar akşam 9'da anca çıkardım hafta sonu tatilim yoktu 7 gün çalışıyodum,,
1,5 yıl çalıştım böyle
şimdi hasteneye girdim 2 yıldır burda çalışıyorum,,
allaha şükür çalışma saatlerim iyi
sabah 8,30 akşam 4,30
hafta sonlarım tatil maaşım iyi binlerce şükür rabbime kendime de zaman ayırabiliyorum
tabi yinede özel sektörün getirdiği bazı sıkıntılar oluyo ,,,
bekarken yani bundan 10 yıl evvel falan özel sektörde çalıştım hemde pek çok yerde. sorun şu ki evde huzurum olmadığı için çareyi çalışarak evden uzaklaşmakta buluyordum. birşey öğrendim ki bu patron taifesinden dost olmazmış. elbette enseye şaplak olalım demiyoruz bizde ama bir bakıyordum bana abla abi yaklaşıyor bir bakıyorum ezeli cellatderken eşimle flörtümüz evliliğe ilerleyince beni işten çıkardı sonrası malum evlilik çocuklar vs. şimdi kendisi iş dolayısıyla yurtdışında ve maalesef ülkemizde iş imkanı kısıtlı olduğundan dönemiyor. 5 yılı geçti ayrıyız onu çok özlüyorum. diyorum ki gel kızlarımız büyüdü ikimiz iki koldan çalışırız kabul etmiyor beni özelde çalıştırmıyor kpss den atama bekliyorum inşallah kavuşmamızın tek yolu bu görünüyor rabbim herkese yardım etsin bana da inşallah hayırlı günler
kızlar halinize şükredin ben sabah 9:30 akşam 11 :00 arası çalışıyorum..
Canım ne iş yapıyon sen
bende özel sektördenim
20 günlük emlakçı muhabbetim olmuştu
asker emeklisi patrona dayanamadım ayrıldım
sonrasında bir fabrikaya girdim oradanda ekonomik kriz yüzünden çıkarıldım
tekrar bir fabrikaya girdim 2 ay sonra eski işyerim aradı gel dedi yerimden memnunum dedim
bunu öğrenen yeni patronum param yok bahanesi yapıp işten çıkardı
sonrasında sigorta şirketine girdim 4 ay çalıştım ama gördüğüm en gıcık patrona sahiptin
çalışan bayanlarda yeni gelene hizmetçi muamelesi yapıyorlardı onada tahammül edemedim çıktım
masam "derdi toplu" diye çıkıştığını bilirdim
arkasından kuyumcuda iş buldum
2 patron devamlı dışarıda olduğu için evlenene kadar yaklaşık 3 sene çalıştım
ssk yoktu yol + yemek + maaş veriyorlardı
sadece pazar tatildi çok nadir pazar günleride tartımımız vardı
ama huzurluydum işimi seviyordum çalışma arkadaşlarım iyiydi ondan devam ettim
evlendikten sonra bebişim oldu ama evde oturmaktan sıkılınca kuzenim diğer şehirdeki ofisinde işe başladım
ikinci bebeğim oldu daha devam ediyorum çalışmaya cumartesi saat 15.00 kadar çalışıyorum
tabi patron akraba olunca biraz daha rahat oluyor ama para konusunda ses edemiyorum
ssk+yemek+yok+agi+tel faturamın bir kısmını alıyorum
Allah bozmasın rahatım şükür
turizm canım..bi mağazada çalışıyorum.tek başıma olduğum için böyle..genelde oturuyorum..çok yorucu değil.ama insan evini özlüyo tabi..eşimlede işyerlerimiz yakın bir arada sayılırız..tabi kışın saatler değişiyo..daha az çalışıyorum..ama en azından maaşı iyi sayılır o yüzden katlanıyorum..
Aaa avukatmışsınız. Ben de tereciye tere satıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?