bende çoğu kişiye katılıyorum ve hiç beğenmedim..bence millet o gece ayaklarına ne kadar abartı olmuş diye bakmıştır..daha narin,kibar bir ayakkabı güzel olurdu..bu ayakkabı benim için asla ayrıcalık değil.hatta zorla giydrseler utanırım..göstermemek için herşeyi yaparım
yalan mı değil mi bilmeme ama ayakkabılar harika bence..çok farklı ve tarz bi ayakkabı klasik bi gelinlikle komik olur tabi ama nasılsa görünmiycek diye terlik giycek değiliz di mi bence düğünümden önce görsem kesin alırdım..
hiç tarzım olmayan bi ayakkabı gelınlıgın altında bu kadar abartıya gerek yok..bu yorum ayakkabı içindi..o arkadasın yalan söledıgını dusunenlerdenım diğer arkadaslar gıbi ınternetten alınmıs fotograf barız bellı zaten herkes yalan dedıkten sonra sesı çıkmamıs arkadasın..gerçekten onun olsaydı en azından çiftiye ayagında çeker eklerdı snırım buraya.hiç begenmedım ayakkabıyı şıklarda begenmedım olmadıgndan sıradanı işaretledım
bi ayakkabı için entrikaya en gerek var yane
çok beğendiysen ekelrsin resmnini kızlar nasıl dersin 47 yaşında koca kadınsın oyunlara gerek yok ayrıca ben beğenmedim