Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka şehirden İstanbul a gelmek ve geçinenebilmek mümkün mü diye soruyorum. Sağ olun.3.000 ile 3.500 arası hatta daha az bile çünkü arkadaş başvuru yapmıştı hem özel Ünv para kazanır kazandirtmaz
İstanbul Aydın Üniversitesi için soruyorum aslında. Hiç bilgim yok ve İstanbul a yerleşmek, tutunabilmek nasıl olur bilmiyorum.üniversiteye göre değişiyor. özel üniversiteler iki statüde çalıştırıyorlar: birincisi burslu yüksek lisans/doktora öğrencisi statüsü. o ihtimalde biraz daha yüksek ücret veriyor ama çalışıyor görünmediğiniz için sigortanız işlemiyor. ikinci ihtimal iş sözleşmesi ile çalıştırmak, hukuk fakültelerindeki araştırma görevlileri için bu dönem yenilenen sözleşmelere göre ücretler 1800-3200 arası diyebilirim. kıdeme göre de değişiyor zaten. okutmanlar genelde araştırma görevlileri kadar alır. öğretim görevlisi statüsündekilerin ders yükü olduğu için çalışma saatleri daha fazla, 2500-3800 arası veriyorlar istanbulda.
yeni acilacak buyukcekmece kampusu icin mi ?oyleyse bilgi verebilirim sanaİstanbul Aydın Üniversitesi için soruyorum aslında. Hiç bilgim yok ve İstanbul a yerleşmek, tutunabilmek nasıl olur bilmiyorum.
Florya kampüsü için galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ön değerlendirmeyi geçtim. Sınava gitmeye karar veremiyorum. Şartlar maaş hakkında bilgim yok. Özel olması korkutuyor açıkçası. Çok zamanım kalmadı bir kaç saat içinde karar vermeliyim.yeni acilacak buyukcekmece kampusu icin mi ?oyleyse bilgi verebilirim sana
e sinava da git gir ondan sonra karar verirsin.aydin universitesi iyidir bence.ama kadro isini ogren bi de egitim nedir?hangi alanda arastirma gorevlisi olacaksiniz?Florya kampüsü için galiba. Tam olarak bilmiyorum. Ön değerlendirmeyi geçtim. Sınava gitmeye karar veremiyorum. Şartlar maaş hakkında bilgim yok. Özel olması korkutuyor açıkçası. Çok zamanım kalmadı bir kaç saat içinde karar vermeliyim.
Türkçe okutmanlık için soruyorum. Florya yazıyor. Sorabileceğim hiç kimse yoktu. Sağ olun. Bir de bu kadro işini nasıl öğrenebilirim. Arıyorum cevap veren yok.e sinava da git gir ondan sonra karar verirsin.aydin universitesi iyidir bence.ama kadro isini ogren bi de egitim nedir?hangi alanda arastirma gorevlisi olacaksiniz?
hangi kampus diye sordum cunku florya da gecinmen cok zor.buyykcekmece olsaydi rahatlikla gel derdim.
arastirma gorevlisi icin kadro ama.siz bence kalkin guzelce sinaviniza girin.gerekli bilgiyi verirler.alaninizi bilsem sizi nerede istihdam edeceklerini soylerdim belki sadece sinav floryadadir.Türkçe okutmanlık için soruyorum. Florya yazıyor. Sorabileceğim hiç kimse yoktu. Sağ olun. Bir de bu kadro işini nasıl öğrenebilirim. Arıyorum cevap veren yok.
Teşekkür ederim.siz kadroyu sorun kadrolu mu aliyorlar size yuksek lisans doktora imkani veriyorlarsa kabul edin bence.ya ben olsam ederdim
çok net cevap vereyim o zaman, istanbul aydın üniversitesi asistan maaşlarını en alt sınırdan veren okullardan biri, üstelik kartlı giriş çıkışla mesai takibi var ve erken çıktığın/geç geldiğin günler için maaş kesintisi yapılıyor. herkese standart maaş uygulaması yok, yüksek lisans doktora aşamasında olmana, kıdem yılına, mezun olduğun okula, yabancı diline göre maaş değişir. bu sene başlayan asistanlar genellikle 1800-2000 civarı başlatıldı. bu parayla istanbulda tek başına geçinemezsin. bir kaç arkadaş ev tutamayacaksan veya kiranı ailen karşılamayacaksa taşınma.İstanbul Aydın Üniversitesi için soruyorum aslında. Hiç bilgim yok ve İstanbul a yerleşmek, tutunabilmek nasıl olur bilmiyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için iyi ki varsınız.çok net cevap vereyim o zaman, istanbul aydın üniversitesi asistan maaşlarını en alt sınırdan veren okullardan biri, üstelik kartlı giriş çıkışla mesai takibi var ve erken çıktığın/geç geldiğin günler için maaş kesintisi yapılıyor. herkese standart maaş uygulaması yok, yüksek lisans doktora aşamasında olmana, kıdem yılına, mezun olduğun okula, yabancı diline göre maaş değişir. bu sene başlayan asistanlar genellikle 1800-2000 civarı başlatıldı. bu parayla istanbulda tek başına geçinemezsin. bir kaç arkadaş ev tutamayacaksan veya kiranı ailen karşılamayacaksa taşınma.
Teşekkür ederim yardımlarınız için iyi ki varsınız.