- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Valla ben olsam okurum.Merhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorumBazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)
Söylersem ama asla bir daha benim hakkımda ne düşündüğü ya da güncel hayatında gördüğü yanlışları doğruları bilemem çünkü çok kapalı kutu duygularını belli edemeyen utangaç biri yazıya gelince ne yazmış yahu dedirtiyorOkumanız değil söylememeniz yanlış. Bence söyleyin bildiğinizi.
Oraya yazdıkları gerçek düşünce mi sizce? Oraya yazdıkları insanların okumasını istediği şeyler. Gerçek olabilir olmayabilir de... Karısını insanlara kötülemek istemiyor da olabilir. Ya da yarın size kızar öfke ile birşey yazar.Söylersem ama asla bir daha benim hakkımda ne düşündüğü ya da güncel hayatında gördüğü yanlışları doğruları bilemem çünkü çok kapalı kutu duygularını belli edemeyen utangaç biri yazıya gelince ne yazmış yahu dedirtiyor
Sır küpü bu erkekler ben de böyle bişey istiyorum niye duygularini dusuncelerini esleriyle paylasmazlar kiBen okuyorum valla, esimin de var benzer bir durumu. Fazlasiyla hosuma da gidiyor. Pisman da degilim. Mutsuz oldugu zamanlari vs yakalamam daha kolay oluyor. Baktim sikintilandi hemen iki sirinlik yapiyorum iki gune guzel seyler yaziyor durumu da takip ediyorum yani :)
bence ihlal degil :)
Yanlis mi anladim.bilmiyorum zaten baskaalarinda okumuyor mu sizin disinizda esiniz yazdigi zaman ? Eger oyleyse neden mudahale etmis olasiniz ki herkes okuyorsa siz niye okumayasiniz ulasilmaz gzli sakli birsey degilmis herkesin okyabilcegi bir yere yaziyormusMerhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorumBazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)
Bakmanizi istemese zaten oradaki rumuzunu söylemez. Benim burada yazdığımı eşim biliyo ama bakmiyo çünkü merak etmiyor ben hamilelik öncesi ve bu süreçte sardım çünküMerhaba kızlar,
sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez
Bence eşiniz sizin okuduğunuzu biliyor, sizinle bu yolla iletişime geçiyor.Ya işte bu benim için bağımlılık haline dönüşmeye başladı adamı rahat bıraktım mesela 2 saattir yataktayım pusuda birşey yazar yalnız kaldı telefon elinde diye bekliyorum odada. Hep güzel şeyler yazmıyor 2 cm saçını kestirip farketmeyince tribe girmekte nedir ya şimdi oldu mu bu yazmış ben de kendime hemen çeki düzen veriyorum şaka yapıyorum ya falan diye
Eşimin bnim bilmediğim bir özel yaşantısı olamaz bnce iyi yapıyosun sonuçta erkek milleti güven olmaz bir yerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?