Özel yaşantısına girmiş oluyor muyum?

Valla ben olsam okurum.

Günlüğünü ,kasada veya çantasında tuttuğu evrakları kurcalamiyirsunuz.Sosyal bir paylaşım platformunda yazdıklarını okuyorsunuz.Burada da aile üyelerimizle ,yaşantımızda veya kafamiza takılan bir konuyla ilgili paylaşımlarda bulunuyoruz ve evet burada da aynı yerde yaşadığını ,hatta birbirini tanıdığını farkeden üyeler oluyor "çaktırmadan /renk vermeden " paylasimlara devam ediyoruz.

Okumanız değil söylememeniz yanlış. Bence söyleyin bildiğinizi.
Söylersem ama asla bir daha benim hakkımda ne düşündüğü ya da güncel hayatında gördüğü yanlışları doğruları bilemem çünkü çok kapalı kutu duygularını belli edemeyen utangaç biri yazıya gelince ne yazmış yahu dedirtiyor

Eşim de ben de ekşi sözlük yazarıyız ikimiz de birbirimizin nickini bilmeyiz. Asla istemem ne burda ne orda yazdıklarımı okumasını buralar benim özel alanım.

Oraya yazdıkları gerçek düşünce mi sizce? Oraya yazdıkları insanların okumasını istediği şeyler. Gerçek olabilir olmayabilir de... Karısını insanlara kötülemek istemiyor da olabilir. Ya da yarın size kızar öfke ile birşey yazar.

Sır küpü bu erkekler ben de böyle bişey istiyorum niye duygularini dusuncelerini esleriyle paylasmazlar ki

Yanlis mi anladim.bilmiyorum zaten baskaalarinda okumuyor mu sizin disinizda esiniz yazdigi zaman ? Eger oyleyse neden mudahale etmis olasiniz ki herkes okuyorsa siz niye okumayasiniz ulasilmaz gzli sakli birsey degilmis herkesin okyabilcegi bir yere yaziyormus

Bakmanizi istemese zaten oradaki rumuzunu söylemez. Benim burada yazdığımı eşim biliyo ama bakmiyo çünkü merak etmiyor ben hamilelik öncesi ve bu süreçte sardım çünkü . Yani daha çok hamilelikle ilgili şeyler okuduğumu biliyo yoksa merak ederdi.

sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez

Empati yaparak düşünmeniz çok güzel. Ama bence burada bir de şunu düşünmek lazım eşiniz sizin anonim hesabınızı bilse, okuması hoşuna gidecek şeyler yazdığınız için sizden habersiz bir şekilde okumaya devam eder miydi? Evet merakına yenik düşer gizli gizli okurdu diyorsanız boşverin kafanıza takmayın
Sonuçta sizin okuduğunuzu bilse dürüstçe duygularını aktaramaz belki. Hem ondan habersiz okurken olumlu veya olumsuz yazacağı herşeyi göze almış oluyorsunuz. Herkese açık bir platformda yazılanları okumak bu kadar büyütülecek birşey değil bence.

Bence eşiniz sizin okuduğunuzu biliyor, sizinle bu yolla iletişime geçiyor.

Valla eksi oyle bir hal aldi mi kimsenin gercekten %100 duygu ve dusuncelerini aktardigi yer olaraj gormuyorum.Biraz fazla aman kendimi daha guzel ifade edeyim,afilli cumleler kurayim" yeri oldu.Ben fazla itimat etmeyin derim orda yazdiklarina da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…