Özel yaşantısına girmiş oluyor muyum?

Valla eksi oyle bir hal aldi mi kimsenin gercekten %100 duygu ve dusuncelerini aktardigi yer olaraj gormuyorum.Biraz fazla aman kendimi daha guzel ifade edeyim,afilli cumleler kurayim" yeri oldu.Ben fazla itimat etmeyin derim orda yazdiklarina da.
Benim ki orada hiç afilli şeyler yazmıyor. Çoğu zaman kendini gömüyor keşke yapmasaydımları var

Rumuzunu o söylemediki ben tesadüfen buldum yazık ya şimdi karşımda duruyor o kadar masum ki okudugum için vicdan yapıyorum böyle masum durunca vicdanım ayaklanıyor

Bu soruyu esine sor. Ne cevap verecegini tahmin ediyorsundur. O halde artik bakmamalisin.

Benim esim buradaki hesabimi biliyor ama okuyor mu bilmiyorum hic caktirmaz, okusa da bir sey demiyorum. Ozel alan olarak gormuyorum cunku. Ozel alan olarak goren birine bu yapiliyorsa asiri guven sarsici...

Keske esim de eksi sozlukte yazsa da okusam, hic ilgisi yok azicik olsa (okuyorsa bu mesaji alsin diye bu cumle de )

Evet özel alan olarak görüyor yani bakma demez baktığımı söylesem sadece bu ona çok saçma gelir beni basit bulur. Çünkü o asla kimsenin telefonunun ekranına bile bakmaz telefonumu yeni aldık bir kere merak edip eline bile almadı

Rumuzunu o söylemediki ben tesadüfen buldum yazık ya şimdi karşımda duruyor o kadar masum ki okudugum için vicdan yapıyorum böyle masum durunca vicdanım ayaklanıyor
Yaaa valla iki ..... Degenek sanki ben de olsam okurdum . Neticede kamuya açık bi yerde yazıyo gizli bi yer değil . Vicdan yapmaya gerek yok ben eşler arasında özel hayat diye bişey olmaz eşler birbirinin özeldir. Eğer kimsenin göremeyeceği bir yere yazmış olsaydı o zaman okumanız doğru olmazdı ama bu normal.bi de ben genelde ağzımda tutamam hani güzel şeyler yazıyoya bi yerde lafı gelir pat diye açık ederim kendimi hiç kendim için gizli iş çeviriyorum

Ben onun ismi konusunda hiç özenilerek konulmamış aşkım dedenin ismini vermiş geçmişler dedim. Kendisi ekşide benim ismim için dünyanın en güzel ismi karımın ismi gibi geliyor tarzı birşey yazmıştı. Ben öyle diyince senin adında çok kısa aşkım herkeste var dedi . Tam dilimin ucuna geldiiiiii ooo ekşide beğendiğini yazmışsın diyecektim ki tuttum kendimi hala o an aklıma gelince gülüyorum neden gülüyorsun diyorr

Ben de aynı platformda yazıyorum. Çok uzun yıllardır hem de. Eşimin girip okumasını istemezdim. Bilip de söylememesine de özel alanıma müdahale gibi görürdüm. Çünkü ondan önceki hayatım da var orda ona dair yazdıklarım da.
Ama size ne söylesek fayda etmez. Siz o radikal kararı alsanız bile merakınıza muhakkak yenilirsiniz.

Ben iradesi yüksek biriyim, ön yargılı konuşmuşsunuz ama öyle meraklı biri asla değilim kendim hakkında iyi ya da kötü birşey duymadığım için ağzından bunları bilip kendimi toplamak adınada bazen okuyunca iyi hissediyorum kendimi ama onada saygısızlık oldugunu düşündüğüm için boşa çıkartmak istemiyorum bana olan guvenini bu sebeple yazdım. Ne söylenilse fayda etmez biri olsam burada danışmak istemezdim ben herkesin fikirlerini önemseyip sentezleyen biriyim boşa konuşmam konuşanıda anlarım

Neden bu kadar alınganlık yaptınız anlamadım. Merak çok güçlü bir duygudur. Size laf anlamaz söz dinlemez demek istemedim. Meraka yenilmek de o kadar kötü bir olay değil

Zaten nickini sizinle paylaştıysa gizli bir şey yok demektir. Bence takılmayın bu kadar. Ha siz nickini cebren ve hileyle öğrendiyseniz o başka
Kendisi söylemedi ama bende tesadüfen gördüm, onun bilgisayarından bir işimi halledecektim o sırada bilgisayar kilitliydi şifresini girip açtığımda karşıma direk nicki çıktı

Ben de olsam kendime engel olamaz okurdum. Sevgilin değil sonuçta eşin, okuyabilirsin o kadar da büyük bir sorun değil.

Söylemeyin rahatca yazamaz .İste o zaman kısıtlanmıs olur .
Insanin özgür alanları olması güzel birsey .
Aynen katiliyorum. Esiniz utangac sessiz bir yapiya sahipse orda icini dokuyordur. Bunu elinden alirsiniz bence hic soylemeyin ve okumamaya calisin. Anlarsa cok guven kirici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…