hatta bol bol kavga etsinBoşuna mı kavgalar sevişme ile bitiyor filmlerde
Adam açıkça söylemiş kurcalama fazla
Sen hic kavga seksi barisma seksi duymadin mi kuzumUnutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Alıntılamasanız olur mu?
ben soğuyorum kavgadan tartışmadan sonra kısa süreliUnutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Alıntılamasanız olur mu?
mazoşist değil.Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Alıntılamasanız olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?