Özel...

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Unutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bende bi ara gözyaşlarının erkeği tahrik ettiğini okumuştum bi yerde.
Adamın karşısında belki sinirden belkide üzüntüden hayal kırıklığından ağlıyorsun o tahrik oluyor
Belki eşininkide böyle bi durumdur

Erkek kafasıyla kadın kafası bir değilmiş demek ki.
Ben de sinirlenince kocamdan buz gibi soğuyorum misal. Onun da benden soğuduğuna eminim.
Ama demek ki klasik saç baş yolmalı kavgalardan sonra olur ya filmlerde, kavga sonrası ateşleniyomuş baaağzı baylar.
Hayırlısı

Sen hic kavga seksi barisma seksi duymadin mi kuzum

Açıkçası şiddetli kavga ederken eşim gelip dudaklarıma yapışsa ne kadanda muhteşem olurdu
Çok seksi bence de. Hem o hırsla ohoooo neler olur neler

Bence gayet normal ve hatta yapılması gereken bir şey olarak geldi ama hamileyim işte bu ara zor

acaba hani böyle bağırıp çağırınca haşin hırçın oluyorsunuz ya ondan mı etkileniyor :)

normalde yatakta ayy nasıl anlatsam hani böyle uysalsanız o anda içinizden canavar çıkınca da adam etkileniyor olabilir bence :)

Esim her zaman seni sinir etmek cok hosuma gidiyo der. Sik sik da yapar bunu. Once sinirlendirir kizdirir. Sonra gülerek gelip sarilir falan.
Bu anlamda mi diyodu acaba o damerak ettim simdi

ben soğuyorum kavgadan tartışmadan sonra kısa süreli

Benim erkek arkadaşımda beni sinirlendiriyor ya da ben bir şeye sinirleniyorum işte..
Ses tonu bir yumuşuyo yaa sen sinirlenince çok tatlı oluyorsun diyor öpüyor sarılıyor
Tahrik değilde hoşlarına gidiyor sanırım mimikler falan

Bence seni yumuşatmak için söylüyor.
Benimki de ben sinirlenince "sinirlenişini de yerim,seni de yerim" der.
Sessizlik olunca "kızsan da küssen de çok aşığım" der.
Ben aramızdaki kırgınlık uzamasın diye yapıyor diye düşünürdüm hep.
Sinirli biri ne kadar çekici olabilir ki?

mazoşist değil.
sen hiç kavgadan sonra seviş diye bir şey duymadın mı ?
cok tatlı olur. filmlere bile konu olmuştur normal normalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…