Özel...

kadının goz yası kokusu erkegı tahrık edermıs bı rıvayete gore bılemedım
bana normal gelmıyor boyle seyler acıkcası...
normal bulan erkekden de tırsarım

hahaha her tartışmanın sonu tatlıya bağlanacak ne güzel:)

Anaam bazen kavga ederken bizimki de isi oraya getiriyor bende bak beni susturmak icin neler yapiyor diyordum hic bu acidan bakmadim. Dur bu aksam bir sinirleneyim :)

elinize bi tane kırbaç alın vurunda vurun sanırım daha cok heycanlanacaktırböyle bişeyi ilk defa duyuyorum ilginç

ilk defa böyle bişrşey duydum ama şaşırmamak gerek, erkeklerin beyni bizlerden daha farklı

Yani bence gayet normal
Bende kizdiğimda eşim gelir Kurban olsunlar kizmana der sarilir oper felan. Tabi bende kizdirdiğimda koşup hemen sarilir öperim sen ne tatli oluyosun derim
Yani suana kadar kendimde ve eşimde bi sapiklik sezmedim henuz

Mr&mrs smith filmi geldi aklıma. Erkekler işin içindeyse herşey mümkün bence.

Benim sevgilimde bazı anlarda sigara icmemden çok etkilenir :))))) ayrıca sinirli olunca daha da seksi buluyorum onu :))

Ayh. Benim ki ben asiri cok asiri sinirli olunca kis kis gülüyor. Onun icin sinirlenmemeye kavga etmemeye calisiyorum. Yoksa sinir hastasi olucam.

benim eşimde çekici oldugumu söylüyor kızınca tuhaf

Kafaları cinsellikte cok oldugu için herşeyden tahrik olmaları bence cok cok normal.
Misal. pijama giyersin sana göre seksi degildi. ama ona göre seksidir.
degişik kafaları var
Aynen puantiyeli penye bir pijama gecelik ten çok daha etkili. .Ben hiç bir zaman anlayamayacagim bu durumu.zira istatistiki olarak pijama daha önde

Bir benzeri bizim ilişkimizde de var. Eşimle ciddi anlamda şiddetli bir tartışma yaşıyorum (yaşıyorum diyorum çünkü sadece ben yaşıyormuşum) adam tartışmanın bir yerinden sonra ben saydırıyorum o bakıp gülümsüyor. Komik bir şey mi söylüyorum be adam niye gülüyorsun anlamıyorum ki diyorum, şu an o kadar tatlı ve çekici görünüyorsun ki söylediklerini değil farklı şeyler düşünüyorum gel yatak odamıza gidelim diyor. Yok artık ya ben boşuna mı konuşuyorum peki deminden beri diye daha da sinirleniyorum.

valla al benden de o kadar tartışmak beni de çok tahrik eder =) tabii her zaman değil. iyi de sorun bunun neresinde, neden açtın ki sen bu konuyu

kurcalamayın bence. hem araştırsanız ne olacakki.

eşimde bir gün seni bilerek kızdırıyorum hoşuma gidiyor sinirlenmen demişti. iyice sinirlenmiştim. şimdi acaba dedim konuyu okuyunca?????????

valla al benden de o kadar tartışmak beni de çok tahrik eder =) tabii her zaman değil. iyi de sorun bunun neresinde, neden açtın ki sen bu konuyu
Bana tuhaf geliyor da ondan,normal yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…