Anaam bazen kavga ederken bizimki de isi oraya getiriyor bende bak beni susturmak icin neler yapiyor diyordum hic bu acidan bakmadim. Dur bu aksam bir sinirleneyim :)Açıkçası şiddetli kavga ederken eşim gelip dudaklarıma yapışsa ne kadanda muhteşem olurdu
Çok seksi bence de. Hem o hırsla ohoooo neler olur neler
Bence gayet normal ve hatta yapılması gereken bir şey olarak geldi ama hamileyim işte bu ara zor
Ben de ona aşığımkaybetme korkusumu var acaba.çok aşık bu adam sana söleyim.
benim eşimde çekici oldugumu söylüyor kızınca tuhafUnutamayacağım şeylerden biri olacağı için ve ciddi anlamda merak ettiğim için size sormak istedim.
Geçen gün eşimle konuşurken, benim sinirlenmemden,kızmamdan,tartışmamızdan filan çok tahrik olduğunu söyledi. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyorum, normalde bunlar ilişkiyi soğutmaz mı? Çoğu kez beni bile bile mi kızdırıyor bu adam?
Ona niye sormadın derseniz; sorduğumda çok bir şey söylemedi., ben de kalsın dedi. Hatta onu da söylediğine pişman oldu.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Mazoşizm o değil yalnız.hoppala,mazoşist buuuuuu
Aynen puantiyeli penye bir pijama gecelik ten çok daha etkili. .Ben hiç bir zaman anlayamayacagim bu durumu.zira istatistiki olarak pijama daha öndeKafaları cinsellikte cok oldugu için herşeyden tahrik olmaları bence cok cok normal.
Misal. pijama giyersin sana göre seksi degildi. ama ona göre seksidir.
degişik kafaları var
Bana tuhaf geliyor da ondan,normal yani?valla al benden de o kadartartışmak beni de çok tahrik eder =) tabii her zaman değil. iyi de sorun bunun neresinde, neden açtın ki sen bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?