- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
Boşuna mı kavgalar sevişme ile bitiyor filmlerde
Adam açıkça söylemiş kurcalama fazla
hanım abla valla benim herif ben kızınca çeviriyo kafayı ya sabır çekiyoGayet normal bunlar,bir anda kızıp bir anda başka evrene geçmek budur işte..
Bir keresinde eşimde bana demişti,kızınca çok seksi oluyorsun dedi..
Artık nasıl görüyorlarsa o anda
Bu bana sacma gelıyor yanı dusunuyorumda kızgın bırde ustelık kadının kızmıs halı hıc cekıcı olmaz :)
Bende eşimle küsken kendisini çok yakısıklı buluyorum ama cinsel tahrik diyemem adınaYakısıklı bu adam neden kusuyorsun sen bu adama dıye
Yumuşatmak için söylese başta sorun çıkartmaz. Basit bir örnek veriyorum, biz akşamları beraber dönüyoruz, şirkete yaklaştınmı diyorum,ya şu işim çıktı bugün seni alamayacağım diyor ya da arkadaş çağırdı oraya gidiyorum diyor. Ben de tartışıyorum ister istemez, 2 dk sonra aşağı iniyorum adam kapıda,çoktn gelmiş. Ya da yukarı yanıma çıkıyor.
hanım abla valla benim herif ben kızınca çeviriyo kafayı ya sabır çekiyo
Rahatsız oluyorum, eve kadar surat yapıyorum tartışıyorum.belli ki size takılmak hoşuna gidiyor siz rahatsız mı oluyorsunuz peki bu durumdan ?
ben ''aa aşkım yine beni kandırdın'' der gülümser geçerim de.
Kesinlikle eşimden duyduğum için şaşırdım, yoksa ne ilginç şeyler okuyoruz buradaHiç şaşırmadım böyle bir şey duyduğuma. Bence sen eşin söylediği için şaşırdın başkasından duysan bu kadar şaşırmazdın. Herkesi başka şey cezbeder. Eh yıllardır filmlerde de görüyoruz kavga ederken tumba yatak yapanları.
Bunu duyunca insan rahat rahat kavga da edemez artık. Hep aklına gelir.
Hahahaa
Kesinlikle eşimden duyduğum için şaşırdım, yoksa ne ilginç şeyler okuyoruz burada
Ayy şu saçma sözü her beş kızdan yedisi duyuyor zaten, bende duydum... gayet samimiyetsiz ve saçma buluyorum.
kaybetme korkusumu var acaba.çok aşık bu adam sana söleyim.Yumuşatmak için söylese başta sorun çıkartmaz. Basit bir örnek veriyorum, biz akşamları beraber dönüyoruz, şirkete yaklaştınmı diyorum,ya şu işim çıktı bugün seni alamayacağım diyor ya da arkadaş çağırdı oraya gidiyorum diyor. Ben de tartışıyorum ister istemez, 2 dk sonra aşağı iniyorum adam kapıda,çoktn gelmiş. Ya da yukarı yanıma çıkıyor.
Bi kirbac isinizi cozer zannimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?