Özel...

kavgalarımızdan sonra ben asla eşimden soğumam. kavga başka bir şey- ilişki başka bir şey. kategoriler farklı.

Kııızzzz benim Adam da beni sinirlendirir sürekli ben kızınca da güler çok tatlısın der. Bence bu adamlar delirmişşşş

Bence olağan bir şey. Yüzünüzün aldığı ifade hareketleriniz falan çekici geliyor demek ki.

Bilerek sinirlendiriyor olabilir.

Sinirlenince ben de soğuyorum işte ama adam bildiğin tahrik oluyorum dedi. Konu da aslında şöyle açıldı,kirli sakal bırakınca beni sinir ediyor,olur olmadık yerlerde olur olmadık şeyler düşünüyorum. Deri bileklik takınca kısa kol giyince filan ya da hafif yakası açık olunca vb. (Ben de normal değilim sanırım) "Ya öyle mi biraz açsana şu konuyu" gibi bir şey söyledi ben de peki sen neden tahrik oluyorsun diyince o da bunu söyledi işte.

Hatta kavga ederken ,bir iki tokatta sallayın,hem stres gider hem de
Bazen aşırı sinirlenince adamın üstüne atlayıp tırnaklarımı geçiriyorum,kanıyor hatta kolu. O da mı hoşuna gidiyor anlamadım ki.

Bunları konuşuyo olmanız bile çokoş
Muhabbetiniz daim olsun inşallah.
Ben utanıyom herifimden. Hayır utancak da ne varsa bebek yaparken utanmadım hiç

Şiddetli kavga ederken o an o şey aklıma gelmiyor ama benim. Buz gibi soğumuş oluyorum

Kizdiginda cok seksi oluyosun derler ya o gibi sanirim

Yumuşatmak için söylese başta sorun çıkartmaz. Basit bir örnek veriyorum, biz akşamları beraber dönüyoruz, şirkete yaklaştınmı diyorum,ya şu işim çıktı bugün seni alamayacağım diyor ya da arkadaş çağırdı oraya gidiyorum diyor. Ben de tartışıyorum ister istemez, 2 dk sonra aşağı iniyorum adam kapıda,çoktn gelmiş. Ya da yukarı yanıma çıkıyor.

Bu bana sacma gelıyor yanı dusunuyorumda kızgın bırde ustelık kadının kızmıs halı hıc cekıcı olmaz :)

Bende eşimle küsken kendisini çok yakısıklı buluyorum ama cinsel tahrik diyemem adına Yakısıklı bu adam neden kusuyorsun sen bu adama dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…