Ozempic serüveni

Bende bugun mıde bulantısından kahvaltı yapamadım ıs yerınde öğleyin 1 kase yogurt corbası ıcınde bırsey yoktu yogurt ve nane sonra mıde bulantısı ıcın bır avuc leblebi yedim aksamda kavurma,peynir domates ve salatalık sımdıde cay ıcıyorum

bendede artık ne yiyeceğimi düşünme sorunu var

Bu ünlüleri eriyip bitiren iğne değil mi? Ama çokda bir erkisi olmamış sanki sizde neden acaba?

Kızlar ben bu iğneyi kayınpedere Yunanistan'dan aldırmıştım o da öylece almış gelmiş eczacı da uyarmamış ben de bilmiyordum aylardır çekmecede bekliyordu normal diyet yapıp veremediğim noktada kullanmaya başlayacaktım ancak soğukta bekletilmesi gerekiyormuş büyük ihtimalle etkisini göremeyeceğim ama yine de deneyeceğim.benim gibi soğukta tutmayıp kullanan oldu mu?

banada soğuk aküyle verdi eczane.
bu arada yunanistan da uygunmu

Bu ünlüleri eriyip bitiren iğne değil mi? Ama çokda bir erkisi olmamış sanki sizde neden acaba?
Annem de pek veremedi. Bu alanda özel çalışan bir doktorla irtibata geçtim herkesin bünyesinin bu iğneye uygun olmadığını, metabolizması olumsuz etkilenirse iğneden sonra daha kötü olabileceğini söyledi :/ annem bıraktı bu yüzden 2-3 ayda anca 3-4 kg verebilmişti.

beslenmesi nasıldı kullanırken

beslenmesi nasıldı kullanırken
Mesela pazartesi iğneyi olunca ilk 3 gün neredeyse hiçbir şey yiyemiyordu mide bulantısından biraz kahvaltıda salata bir dilim ekmek az peynir falan. 3 günden sonra da az yemeye başlıyordu. Düzgün beslenme olmayınca metabolizma hasar görüyormuş ve iğneyi bırakınca daha da yavaşlıyormuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…