merhaba son durum nedir bende başladım5 gün olduMerhaba arkadaşlar ben bugun aldığım bır karar ile Ozempıc iğnesine başlıyorum. Linçlemeyin ama doktora gitmedim ve 0,5 ile başlama kararı aldım.
Boyum 163, Kilom 89 şuan.
Sabah uyanmak istememek, saatler süren ağlama krizleri ile yaşayamıyorum artık.
Hayalet gibiyim kimse tarafından görülmüyorum, date çıksam devamı gelmiyor..
Yüzüm çok güzel ama fiziğim değil dolayısıyla psikolojik bir mücadele veriyorum. Crop giymek istiyorum ben...
Süreci merak eden olursa buraya yazıcam ara ara soru gelirse cevaplarım hatta yazmazsam unutursam siz yazın cevap vereyim :)
Böyle bir atılıma giren varsa yaşadığı süreci benimle de paylaşırsa sevinirim..
ne kadar sürede verdinizBen ozempicle çok güzel 12 kg verdim ne çöktüm ne midem bulandı çok hafif baş dönmesi yaptı . Bence devam .
Bir aydan kısa olması lazım ama kilom yüksekti .ne kadar sürede verdiniz
9.ncu günüm ilk hafta 2,5 kilo verdim ben sizde durum nedirmerhaba son durum nedir bende başladım5 gün oldu
teşekkur ederım düşünceniz için. şimdilik herşey yolunda :)en azından doz konusunda bir doktor tavsiyesi alsan iyi olur kafasına göre çok kullanan var ama herkesin bünyesi bir değil
1 haftada 2,5 kgnasıl oldunuz kaç kilo verdiniz
şükür ki intihar gibi olmadı, başlarken bende korkmustum :) ilk günler mide bulantısı yaptı 3 gün kusarak uyandım geceleri şuan 9. gündeyimyapma çökersin doktorsuzda kullanılmaz bu bıle bıle cidden intahar gıbı birşey geri döndürelemez sonuçları oluyor bi doktora görün gerekırse o verıyor zaten kuzenım başladı spor ve diyetle ama doktor önerdi çünkü şekeri var sonra bıraktı yüzü çöktü tekrar kilo aldı spora devam ediyor
canım şimdi değil zamanla anlarsınşükür ki intihar gibi olmadı, başlarken bende korkmustum :) ilk günler mide bulantısı yaptı 3 gün kusarak uyandım geceleri şuan 9. gündeyim
bırakınca tekrar geri alıyorsun ve bagışıklığı düşürüyor9.ncu günüm ilk hafta 2,5 kilo verdim ben sizde durum nedir
ilk hafta 2,5 kılo verdım daha fazla da verebılrıdım aslında ama ben 4 gün alk..l tükettim az da olsanasıl oldunuz kaç kilo verdiniz
bırakmayı uzun bır donem dusunmuyorum eger bır sorun cıkartmazsa tabıbırakınca tekrar geri alıyorsun ve bagışıklığı düşürüyor
doğru bu bir delilik ama bazen o noktaya gelebiliyorsun ve kaybedecek hiçbir şey kalmıyor. Psikolojik anlamda yıprandım ''görünmez'' olmaktan, umarım benden baska kımse bu cümleyi kurmaz ama hayatımdan başka kaybedecek birşeyim yok.Doktora danismadan kendi basina dozu karar verip baslamak tamamen delilik
canım şimdi değil zamanla anla
inş anlamam diyeyim, kötüyü çağırmıyorum herşeyin iyi olacağını düşünüyorum.canım şimdi değil zamanla anlarsın
güzel vermişsiniz az zamanda yüksek kilo, tebrık ederım peki siz doktor ıle mı basladınız? ne kadar sure kullanmayı dusunuyorsunz ?Bir aydan kısa olması lazım ama kilom yüksekti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?