- 12 Mart 2017
- 56
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Blondie96_
-
Düzelir canım onlarda öyle çok birşey yok ben üniversite yıllarında ailemden ayrı okudum mesela ama hiç senin dediğin yerlere gitmedim sık Şıkıdım giyinmek ama gezmeye gelince gezdim ama 11 de evin yolunu buldum o kadar takılma derim haaa çok istiyorsan arkadaşımda kalıp bir gün gezeblirsin ailen izin verirseHerkese iyi günler. Buradaki onca dert arasında seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama ben gerçekten mutsuzum. İstanbul'da ailemin yanında okuyorum haliyle lisenin devamı gibi yaşıyorum. Yaşıtlarım süslenip püslenip akşam eğlenmeye veya konsere gider mesela. Bense ailemin izin vermesini geçtim o kadar sapa ve ters bir yerde oturuyoruz ki dışarı çıksam eve gecenin bir yarısı nasıl dönerim belli değil, hadi onu da geçtim çevremde hiçbir arkadaşım alkollü mekanlara bile girmezler. Yazın çok nadir de olsa akşamları ailemle dışarı çıktığımızda o kadar özeniyorum ki arkadaşlarıyla dolaşan, eğlenen insanlara, gözlerim dolu dolu geziyorum.
Diğer bir konu da giyim meselesi. Çoğu kadında olduğu gibi topuklu ayakkabıya, renkli renkli kıyafetlere zaafım var ama dediğim gibi bunları giyecek ortamım bile yok. Düğünde giymek istesem yakın akrabalarımızın düğünü bile yok.
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama özeniyorum işte. Bunlar gibi daha çok şey sayabilirim aslında. İçimde uktedir hepsi. Sırf bu yaşayamadıklarım için ileride hata yapmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Zamanla düzelir mi? İstediğim hayatı yaşayamıyorum. Mutsuzum. Abartıyor muyum?
konu ailemle ilgili değilAilenin kıymetini bil belki şimdi buna kızarsın ama ilerde anlarsın.
Bence abartıyorsun.
Her kıyafetin yeri ve zamanı var değil mi? 15 cm topukluyu veya mini bir elbiseyi gün içinde giyemem sanırımMağarada yaşamiyorsn herhalde dimi ? İstediğini giy ...
Ailem izin vermiyor yazmışsın ya onun için diyorum sonra ah vah edip keşke ailemin dediklerini dikkate alsaydım deme diye söylüyorum.konu ailemle ilgili değil
Ya evet kıyafet konusu biraz yüzeysel olmuş sanırım kusura bakmayınTopuklu gunluk giyebilirsin rahatsiz olmayacaksan. Renkli de giyinebilirsin neden illa dugun dernek olsun ki? Abiye elbise falan mi kastettin acaba? Kiyafet mevzusunda ne istedigini tam anlayamadim?
Aileyle okuma konusuna bir sey diyemem ben uzakta okudum yaptigim en dogru seymis diyorum. Alkollu ortamim yoktu ama kafama gore gezerdim. Sen de gezebilirsin ailen gec saate izin vermiyorsa sen de erken donecek sekilde program yap.
Evet aynen öyle şimdi biz sana düğün dernek ortamı mı yapalım anlamadım :)) bak sen de diyorsun her kıyafetin yeri zamanı var diye o zaman sorun yok ...Her kıyafetin yeri ve zamanı var değil mi? 15 cm topukluyu veya mini bir elbiseyi gün içinde giyemem sanırım
Ya hayır onu kastetmedim. Neyse. Teşekkürler yorumunuz içinEvet aynen öyle şimdi biz sana düğün dernek ortamı mı yapalım anlamadım :)) bak sen de diyorsun her kıyafetin yeri zamanı var diye o zaman sorun yok ...
Zaten belirtmiştim yaşımdan dolayı mı böyle düşünüyorum acaba diye. Haklısınız belki hiç gitmediğim için gözümde büyütmüşümdürYaşının heveslerini gider ilerde daha çok üzülürsün. Sapaymış uzakmış bakma git hevesini al o ortamları gör taksi denen bir şey var sonuçta.
İsteklerine uygun hareket edecek arkadaşlar edin onlarla gez,dolaş,gör ve uzaktan bakıp özendiğin şeylerin aslında çok da şahane olmadığını anla
Anlıyorum seni hevesin var ama ortamı yok da bu kadar sıkıntı etme kendine ilerde daha çok sıkıntılarn olacak hayat bu ... Ama düşünüyorum da nerede yaşıyor olabilirsn ki doğru düzgün bir Cafe olmasın ? Dekolte kıyafetlere de pek özenme ne bileyim çok da takılacak bir konu değil ... İlla yüksek topuklu giymek zorunda değilsin okula giderken hafif ökçeli topuklular giyebilirsn çok da güzel olurYa hayır onu kastetmedim. Neyse. Teşekkürler yorumunuz için
Ailem biraz soğuk insanlardır, dertleşmeyiz genelde zaten ikisi de çalışıyor herkes kendi yemeğini hazırlar.seni çok iyi anlıyorum. Özenmekte de haklısın , lisenin devamı gibi çok güzel benzetme yaşamışsın. Ama şuan sahip oldugun durumu avantaja cevirmeni tavsiye ederim. Bakış açını değiştirirsen , daha kolay olur. Mesela yurtta kalmıyorsun, ev yemeği yiyorsun, dertleşecegin yakınların hep yanında.
İş hayatına atılınca daha merkezi bir yerde ev tutup yalnız yaşarsın. Geç olmayacak merak etme.
Arada ailenden izin alabilirsen hafta sonu ya da hafta içi arkadaslarında kalıp hevesini de alabilirsin.
Hmmm simdi anlasildi.Ya evet kıyafet konusu biraz yüzeysel olmuş sanırım kusura bakmayınhani gece çıkarken daha dekolteli daha şık şeyler giyilir ya onları kastetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?