- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Blondie96_
-
ailenden başka şehirde de yaşasan öğrenci harçlığın yetmeyeceği için yine birçok şeyden mahrum olacaktın muhtemelen.Herkese iyi günler. Buradaki onca dert arasında seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama ben gerçekten mutsuzum. İstanbul'da ailemin yanında okuyorum haliyle lisenin devamı gibi yaşıyorum. Yaşıtlarım süslenip püslenip akşam eğlenmeye veya konsere gider mesela. Bense ailemin izin vermesini geçtim o kadar sapa ve ters bir yerde oturuyoruz ki dışarı çıksam eve gecenin bir yarısı nasıl dönerim belli değil, hadi onu da geçtim çevremde hiçbir arkadaşım alkollü mekanlara bile girmezler. Yazın çok nadir de olsa akşamları ailemle dışarı çıktığımızda o kadar özeniyorum ki arkadaşlarıyla dolaşan, eğlenen insanlara, gözlerim dolu dolu geziyorum.
Diğer bir konu da giyim meselesi. Çoğu kadında olduğu gibi topuklu ayakkabıya, renkli renkli kıyafetlere zaafım var ama dediğim gibi bunları giyecek ortamım bile yok. Düğünde giymek istesem yakın akrabalarımızın düğünü bile yok.
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama özeniyorum işte. Bunlar gibi daha çok şey sayabilirim aslında. İçimde uktedir hepsi. Sırf bu yaşayamadıklarım için ileride hata yapmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Zamanla düzelir mi? İstediğim hayatı yaşayamıyorum. Mutsuzum. Abartıyor muyum?
Cafe var tabi ki de onlara giderim o kadar da değilAnlıyorum seni hevesin var ama ortamı yok da bu kadar sıkıntı etme kendine ilerde daha çok sıkıntılarn olacak hayat bu ... Ama düşünüyorum da nerede yaşıyor olabilirsn ki doğru düzgün bir Cafe olmasın ? Dekolte kıyafetlere de pek özenme ne bileyim çok da takılacak bir konu değil ... İlla yüksek topuklu giymek zorunda değilsin okula giderken hafif ökçeli topuklular giyebilirsn çok da güzel olur
Televizyon izlemem.Özenti geçer. ozeniyorum diye abuk sabuk davranmaktansa başınıza bir is gelmesindense içinizde kalsın hevesleriniz daha iyi . hep bu diziler yüzünden
Yani o da bir ihtimalailenden başka şehirde de yaşasan öğrenci harçlığın yetmeyeceği için yine birçok şeyden mahrum olacaktın muhtemelen.
yemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.Yani o da bir ihtimal
Ya renkliden kastım şıkır şıkır, şık kıyafetlerdi hani biraz daha gece çıkarken giyilebilecek, anlatamadım orada aklımdakinirenkli giyinmek için ortama mı ihtiyaç. ankaranın uzak bi ilçesinde oturuyorum. işe gelirken mor pantolon giydim bugun
akşam dışarı çıkma meselesinde ise haklısın. ilerde içinde kalacağına şimdi yap. arkadaşında filan kalmak için yer ayarla. şimdi çıkmayıp ne zaman çıkacaksın ki?
Yani yemeğimi ben hazırlarım aslında annem çalıştığı için, temizliği de beraber yaparız, ütümü de ben yaparım zaten. Pek teselli etmeye uymadı bunlar banayemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.
olumlu yönleri daha çok aileyle beraberken okumanın :)
Ya renkliden kastım şıkır şıkır, şık kıyafetlerdi hani biraz daha gece çıkarken giyilebilecek, anlatamadım orada aklımdakini
Evet arkadaşlarımda kalıyım en azından gençliğim gitmeden. Teşekkürler yorumunuz için
Yani yemeğimi ben hazırlarım aslında annem çalıştığı için, temizliği de beraber yaparız, ütümü de ben yaparım zaten. Pek teselli etmeye uymadı bunlar banayemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.
olumlu yönleri daha çok aileyle beraberken okumanın :)
yani evet.Yani yemeğimi ben hazırlarım aslında annem çalıştığı için, temizliği de beraber yaparız, ütümü de ben yaparım zaten. Pek teselli etmeye uymadı bunlar banaen azından uzakta kalıp özlem duymuyorum diyelim
ben ailemden 40 dk mesafede ünv okudum ama yine de telefonla izin alıyordum.ben de üniversite öğrencisiyim ve ailemle kalıyorum, başka bir şehir yazmadığım için çok pişmanım.
ama artık takmıyorum. şunun şurasında mezuniyetten sonra istediğimiz her şeyi yapabileceğiz. ne kadar zaman kaldı ki buna? bir süre diş sıkılabilir.
kendi ayaklarinin uzerinde durdugun gun hepsini yaparsin...Herkese iyi günler. Buradaki onca dert arasında seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama ben gerçekten mutsuzum. İstanbul'da ailemin yanında okuyorum haliyle lisenin devamı gibi yaşıyorum. Yaşıtlarım süslenip püslenip akşam eğlenmeye veya konsere gider mesela. Bense ailemin izin vermesini geçtim o kadar sapa ve ters bir yerde oturuyoruz ki dışarı çıksam eve gecenin bir yarısı nasıl dönerim belli değil, hadi onu da geçtim çevremde hiçbir arkadaşım alkollü mekanlara bile girmezler. Yazın çok nadir de olsa akşamları ailemle dışarı çıktığımızda o kadar özeniyorum ki arkadaşlarıyla dolaşan, eğlenen insanlara, gözlerim dolu dolu geziyorum.
Diğer bir konu da giyim meselesi. Çoğu kadında olduğu gibi topuklu ayakkabıya, renkli renkli kıyafetlere zaafım var ama dediğim gibi bunları giyecek ortamım bile yok. Düğünde giymek istesem yakın akrabalarımızın düğünü bile yok.
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama özeniyorum işte. Bunlar gibi daha çok şey sayabilirim aslında. İçimde uktedir hepsi. Sırf bu yaşayamadıklarım için ileride hata yapmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Zamanla düzelir mi? İstediğim hayatı yaşayamıyorum. Mutsuzum. Abartıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?