Özeniyorum

ailenden başka şehirde de yaşasan öğrenci harçlığın yetmeyeceği için yine birçok şeyden mahrum olacaktın muhtemelen.

Cafe var tabi ki de onlara giderim o kadar da değil mesela ben alkollü bir yere gitmek isterim arkadaşlarım kabul etmez ya da derim mesela karşıda güzel bir yer varmış oraya gidelim kim uğraşıcak oraya kadar derler gibi. Yani haklısınız takılacak şeyler değil ama ne biliyim yaşımdan dolayı yaşıtlarımın yaşadıkları hayatı görünce özeniyorum doğal olarak

bir de aklıma topuklusunu yanında taşıyan arkadaşım geldi. çantasına topukluyu atardı, kendi muhitinden ayrılınca giyerdi. böyle yapabilirsin. kot pantolonun altına da güzel gidiyor..

renkli giyinmek için ortama mı ihtiyaç. ankaranın uzak bi ilçesinde oturuyorum. işe gelirken mor pantolon giydim bugun

akşam dışarı çıkma meselesinde ise haklısın. ilerde içinde kalacağına şimdi yap. arkadaşında filan kalmak için yer ayarla. şimdi çıkmayıp ne zaman çıkacaksın ki?

Ya renkliden kastım şıkır şıkır, şık kıyafetlerdi hani biraz daha gece çıkarken giyilebilecek, anlatamadım orada aklımdakini
Evet arkadaşlarımda kalıyım en azından gençliğim gitmeden. Teşekkürler yorumunuz için

yemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.
olumlu yönleri daha çok aileyle beraberken okumanın :)
Yani yemeğimi ben hazırlarım aslında annem çalıştığı için, temizliği de beraber yaparız, ütümü de ben yaparım zaten. Pek teselli etmeye uymadı bunlar bana en azından uzakta kalıp özlem duymuyorum diyelim

rica ederim.

ben de üniversitede akşamları çıkamazdım konsere vs gidemezdim. ama arkadaşımda kalırdım, kaldım da çok kez. şu an çalışıyorum iki senedir haftada bikaç gün çıkıyorum, cumartesileri arkadaşımda kalıyorum. yine iyi oluyo ama ertesi gün iş var düşüncesi vs yoruyo insanı. kafanın rahat olduğu yaşta çıkmak lazım.

ben de üniversite öğrencisiyim ve ailemle kalıyorum, başka bir şehir yazmadığım için çok pişmanım.

ama artık takmıyorum. şunun şurasında mezuniyetten sonra istediğimiz her şeyi yapabileceğiz. ne kadar zaman kaldı ki buna? bir süre diş sıkılabilir.

yemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.
olumlu yönleri daha çok aileyle beraberken okumanın :)
Yani yemeğimi ben hazırlarım aslında annem çalıştığı için, temizliği de beraber yaparız, ütümü de ben yaparım zaten. Pek teselli etmeye uymadı bunlar bana en azından uzakta kalıp özlem duymuyorum diyelim

yani evet.
bir de para yetecek mi tasası çekiyor musun?
çekiyorsan klasik öğrencisin işte.
canını sıkma :)

Hiç de abartmıyorsun,o yaşlara özgü bir his de değil bu,her insan özellikle kadın bakımlı olmak ,güzel giyinmek ve görünmek istiyor.
Çok şükür ciddi bir derdin yokmuş.

ben ailemden 40 dk mesafede ünv okudum ama yine de telefonla izin alıyordum.
ya da her hafta sonu yanımdalardı :)

Biraz daha sosyallesmek istiyorsun anladigim kadariyla. Yasin kac bilmiyorum ama sanirim cokta buyuk degilsindir. Okadar genc yasta kizlarin eglenmeye vs gece disari cikmalarini cokta dogru bulmuyorum. Cok gezmek cokta iyi bisey degil, ozenme. Arasira elbette olur. Gece cikmak zorunda degilsin, gunduz arkadaslarinla kafelerde cay/kahve muhabbetide yapabilirsin?

Ayrica goruntunle alakalida biraz ozguvensizsin sanirim. Kilik kiyafet diyosun, okula giderken zaten diledigini giyebilirsin? Hos giyinmek illa 'acik' giyinmek degildir, sunu Turk kizlarimiz bir anlasin artik. Uyumlu, hos giyin. Sacin basinla oyna (renk degil, modelinden bahsediyorum), makyajla ugras. Hos gorunmek sadece kiyafetle alakali bisey degil.

Yasinizin kac oldugunu bilmiyorum ama su yazdiklariniza bakacak olursak ergenlikten cikmadiginizi anliyorum..
Insan oglu iste hep daha fazlasini istiyor.. Ben annemi kaybettigim icin cok kucuk yasta sorumlulk aldim daha ortaokulda eve gelirken evde ne yemek yapsam, bugunn evdeki hangi isi halletsem diye dusunuyordum. Okuldayken bile eve biran once gitsem de isleri bitirsem diye plan yapiyordum.
Tabii herkesin yasantisi farkli oluyor. Ama sizin ozendikleriniz de simarik bir kiz cocugun isteklerinin oteye gecmeyek turunden. Eger isteginiz topukluysa giyin renkli kiyafetse giyin, alkollu ortamlara girememekse derdiniz kaybettiginiz hicbirsey yok uzulmeyin .. Gozleriniz dolu dolu izleyecek bir ortam yok icerde rahat olun..

kendi ayaklarinin uzerinde durdugun gun hepsini yaparsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…