- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Blondie96_
-
İçkili mekanlara bu kdr özenme öyle hayal ettiğin ortamlar yok emin ol içki içip deli gibi dans eden insanlar hepi topu ... Madem seninle bir yerlere gitmek istemiyorlar tek başına git ben mesela bazen tek başıma avmlerde çocuğumla beraber gezerim çok da zevkli olur onun öncesinde bebek yokken de aynı şekilde takılırdm arkadaşlarım var mı var ama tek gezmek bazen iyi oluyor deneCafe var tabi ki de onlara giderim o kadar da değilmesela ben alkollü bir yere gitmek isterim arkadaşlarım kabul etmez ya da derim mesela karşıda güzel bir yer varmış oraya gidelim kim uğraşıcak oraya kadar derler gibi. Yani haklısınız takılacak şeyler değil ama ne biliyim yaşımdan dolayı yaşıtlarımın yaşadıkları hayatı görünce özeniyorum doğal olarak
Ailem zaten biraz ısrar etsem izin verirler de arkadaşlarım çıkmıyor akşamları işte malesefYaa bende ayni böyle nasil özeniyordum...
Aileye o güveni verdikten sonra, genelde zamanla esniyorlar.
Ailem zaten biraz ısrar etsem izin verirler de arkadaşlarım çıkmıyor akşamları işte malesef
Herkese iyi günler. Buradaki onca dert arasında seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama ben gerçekten mutsuzum. İstanbul'da ailemin yanında okuyorum haliyle lisenin devamı gibi yaşıyorum. Yaşıtlarım süslenip püslenip akşam eğlenmeye veya konsere gider mesela. Bense ailemin izin vermesini geçtim o kadar sapa ve ters bir yerde oturuyoruz ki dışarı çıksam eve gecenin bir yarısı nasıl dönerim belli değil, hadi onu da geçtim çevremde hiçbir arkadaşım alkollü mekanlara bile girmezler. Yazın çok nadir de olsa akşamları ailemle dışarı çıktığımızda o kadar özeniyorum ki arkadaşlarıyla dolaşan, eğlenen insanlara, gözlerim dolu dolu geziyorum.
Diğer bir konu da giyim meselesi. Çoğu kadında olduğu gibi topuklu ayakkabıya, renkli renkli kıyafetlere zaafım var ama dediğim gibi bunları giyecek ortamım bile yok. Düğünde giymek istesem yakın akrabalarımızın düğünü bile yok.
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama özeniyorum işte. Bunlar gibi daha çok şey sayabilirim aslında. İçimde uktedir hepsi. Sırf bu yaşayamadıklarım için ileride hata yapmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Zamanla düzelir mi? İstediğim hayatı yaşayamıyorum. Mutsuzum. Abartıyor muyum?
Gençlik dizileri falan izlemiyorum evimizde televizyon bile yoktur.ben de üniversiteyi ailemin olduğu şehirde okudum
ama ailem ilçede oturur ben merkezde okudum
okulum bile eve iki vasıta idi
ama gece de gezdim
Ankara'yı bilenler vardır, genelev semti vardı eskiden; otobüsler de tam onun önünden kalkardı yine de gece geç eve dönerdim ya da çok geçse arkadaşlarımda kalırdım vs vs
günümüzde korku toplumu daha da büyüyor da eviniz ne kadar sapa olabilir ki
ya da alkollü mekan dediğiniz nedir yani bar değil mi altı üstü
biz ortaokulda yine ankara örneği ile Sakarya da bar kapatır içerdik doğru diye anlatmıyorum bunlar esasen doğru değil de yapılamayacak şeyler de değil
15 cm topukluya özenirsen, giyersin
bir çok üniversiteye 15 cm topuklu ile gelip yürüyemeyen kız var şu an
dekolteyi de arada çıkınca giyersin
ancak arkadaş çevreni kendine uygun seçersen, kılık kıyafet değil de beynin içinin doluluğu, okuma ile olan ilişkisi gibi ölçütler olursa hayatında daha az sıkılıp bunalırsın belki
gerçek hayatta gençlik dizilerindeki gibi her akşam bir gece kulübünde gezilmiyor ki
orada zengin adama göz süzülüp gece yatakta geçirilip ertesi sabah da gebelik testi ayna önünde unutulmuyor
Okul çıkışı yapıyoruz ama en fazla 1 saat o da okul çevresinde. Otobüs en geç 8'de var onun dışında minibüs var ama son durak olduğu için cesaret edemiyorumOkul çıkışı da mı birşeyler yapamıyorsunuz?
Çok fazla ters bi yerde mi ki eviniz, yani şuan İstanbulu düşünüyorum da hemen hemen kalmadı nerdeyse ulaşılamayacak yer. En uzak yerlere bile akşam geç vakitlerde araba oluyor.
Özelden bana yazabilir misiniz nerde olduğunuzu?Okul çıkışı yapıyoruz ama en fazla 1 saat o da okul çevresinde. Otobüs en geç 8'de var onun dışında minibüs var ama son durak olduğu için cesaret edemiyorum
Gençlik dizileri falan izlemiyorum evimizde televizyon bile yoktur.
Yani bar falan bahsettiğim şeyler ama arkadaşlarım alkole karşı olduğu için normal zamanda yanlarında bira vs de içirtmezler. Bizim okulda giyen görmedim hiç topuklu. Ya zaten sorun çok da gündelik hayatta giymek değil. Yapılamayacak şeyler değil zaten ben diyorum ki ben yapamıyorum sorun orada
Her kıyafetin yeri ve zamanı var değil mi? 15 cm topukluyu veya mini bir elbiseyi gün içinde giyemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?