- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi Blondie96_
-
Bende ailemin yaninda okudum üniversiteyi seni cok iyi anliyorum demek isterdim ama anlayamiyorum:) ailenin yaninda okumak bi avantaj ama aileden aileye degisir tabi. Cok tutucu bi aileyse cekilmez. Cok sukut benim ailem gezmek istedigimde izin verirdi. Ha bide ben hem calistim hem okudum iki farkli arkadas ortamim vardi. Alkol kullanmadigim icin alkollu ortamlara hic ozenmedim:) ailenle bu durumu konussan ve sana biraz ayricalik tanisalar nasil hissedersin kendini. Bide universite eglenmek icin iyi bi ortam ama ayarini tutturamazsan hatayi yine yaparsin.Ailenin kıymetini bil belki şimdi buna kızarsın ama ilerde anlarsın.
Bence abartıyorsun.
Sanırım yanlış alıntıladınız konu sahibi ben değilim :)Bende ailemin yaninda okudum üniversiteyi seni cok iyi anliyorum demek isterdim ama anlayamiyorum:) ailenin yaninda okumak bi avantaj ama aileden aileye degisir tabi. Cok tutucu bi aileyse cekilmez. Cok sukut benim ailem gezmek istedigimde izin verirdi. Ha bide ben hem calistim hem okudum iki farkli arkadas ortamim vardi. Alkol kullanmadigim icin alkollu ortamlara hic ozenmedim:) ailenle bu durumu konussan ve sana biraz ayricalik tanisalar nasil hissedersin kendini. Bide universite eglenmek icin iyi bi ortam ama ayarini tutturamazsan hatayi yine yaparsin.
Ilk yazdigim size degildi konu sahibineydi yanlis olmus:)Ailenin kıymetini bil belki şimdi buna kızarsın ama ilerde anlarsın.
Bence abartıyorsun.
Yeni farkettim:) kesinlikle konu sahibine yazdim:)Sanırım yanlış alıntıladınız konu sahibi ben değilim :)
yemeğin hazır, kıyafetin temiz, ev işleri seni beklemiyor, kafan rahat.
olumlu yönleri daha çok aileyle beraberken okumanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?