Özeniyorum

Cnm sık olman icin illa 15 cm topuk ve mini giymene gerek yok
Yine guzel giyin dugunluk olmasada spor miniler giy cok topuklu olmasada rahat edebilecegin boyuttaki topuklu babetler giy
Saclarini yap cesit cesit yap gunluk makyajini yeterki icinde olsun
Kimse hergun dugune gider gibi giyinmiyo
Onemli olan rahatlik sonucda senin mutsuzlugun icinde

Merhaba seni çok iyi anlıyorum 17 yaşındayım aynı o dediğin kızlar gibi yaşadım şıkır şıkır giyinip çıktım eğlendim vesaire ama şuan o hayattan çok sıkıldım iki ayda bir çıkıyorum ama dediğin gibi o ortamlara giren bir arkadaş km yoktu bende ya tek ya sevgilimle çıktım.Bende dediğin gibi bir yerde oturuyorum bence ailen izin verdikten sonra bulursun birilerini elbet daha fazla insan tanımaya caliss bu arada bende yaşıma rağmen onlarca topuklu ayakkabısı olan bir kızım bence istediğin gibi giyin hevesini al bu arada Anadolu yakasında msin

Sehir disinda okuyorum ve su an senin gibi ailemin yaninda okumak icin her seyi yaparim.Sehir disinda tek basina cok daha zor.Yurt ortami,maddi guclukler falan derken insan ister istemez eski duzeni istiyor.

Unv.ye gidiyorsun sanırım. Okula giderken bile giyebilirsin.topuklu ayakkabı günlük giyilen bir sey dugun beklemeye luzum ne.renkli yine ole.istedigin renk kombinini istedigin zaman giy.
Gece gezmelerini bilemeyecegim yasindandir hevesin ilerde gidersin .

Sanirim sen clup tarzi yerlere ozeniyorsun.ozenme.bak bunu bir gece clubune ortakligimiz oldugundan net soyleyebiliyorum sandigin kadar eglenceli degil.evet git gör okul arkadaslarinla belki 1 gece.hatta gec saate kalirsan baban alabilir seni belki.ozenme dememiz sen gorup gitmedikce bir sey ifade etmeyecek.
Yabanci dizileri izlemeni tavsiye ederim.bizimkilerden cok farkli oldugunu goreceksin.bol kitap oku oku oku bikmadan.
Cunku yas itibari ile depresyona merakli umutsuz ve mutsuzluk arama donemlerindesin : )

Universiteyi birak liseyi hatta ortaokulu cok rahat gecirdim ailem cok esnektir. Nereye gittigimi, kimlerle gorustugumu, kaca kadar disarida oldugumu hic sorgulamazlardi. Belki de bana guvendikleri icin bilemiyorum. Cok fazla bir sey kacirmiyorsun. Ulasamadigin icin cazip gorunuyor sadece.

Ah ah çok üzüldüm haline. Kafana göre takılamıyosn değl ki mevzu. Ailenin yannda rahat değlsin ya ondan bu rahatsızlık. 15 cm topklu giymeyiver mezun oldktan meslrğni yaparken giyersinç

Ah canim benim, gidecen yerlerde donecegin vakit akrabanda bir gunlune kalacak bir yer demi yok.. Gel ben seni koyumuze( koyde sayilmaz artik) goturim renka renk giyimlerimiz olur, hele yaz ayi ayri civil civil olur dugunlerde.. 4 gozle bende bekliyorum yaz olsada gitsem suslensem puslensem.. Ozaman kadin oldugumi anliyorum .. Istanbulda curuyoz vala .. Guzel guzel derslerine bak .insallah guzel bir iş ortamin oldunda,suslen puslen gidersin daha

Kendi evin de okumak bence en iyisi simdi ozendigin gibi yasayan bazilari gelip burada pismanlik konulari aciyor.
Ben ailemden uzakta okudum ama gece yarilarina kadr gezmedim yurta kaliyordum en gec giris saat 9 du.
Iyiki de oyleymis o yaslar herseyin lay lay lom gorundugu zamnlar cunku.
Is hayatina atilinca daha olgun dusuncelerle istedigini giy istedigin yeri gez kimse bisey demez.
Bu arada renkli giyinmene ailen bisey demez sanirim seviyorsan giy

ben televizyon sektöründe hatırı sayılır bir mevkide çalışıyorum eşim de büyük bir gazetede editör. Komple medya işindeyiz ama benim de takıp takıştıracak topuklu giyecek ortamlarım olmuyor. Evde pijamalarla oturuyoruz geceleri. Bu partiler davetler kokteyller paralel bi evrende yaşanıyor bence. Kendini eksik hissetme yani

Ailenin kıymetini bil belki şimdi buna kızarsın ama ilerde anlarsın.

Bence abartıyorsun.
Bende ailemin yaninda okudum üniversiteyi seni cok iyi anliyorum demek isterdim ama anlayamiyorum:) ailenin yaninda okumak bi avantaj ama aileden aileye degisir tabi. Cok tutucu bi aileyse cekilmez. Cok sukut benim ailem gezmek istedigimde izin verirdi. Ha bide ben hem calistim hem okudum iki farkli arkadas ortamim vardi. Alkol kullanmadigim icin alkollu ortamlara hic ozenmedim:) ailenle bu durumu konussan ve sana biraz ayricalik tanisalar nasil hissedersin kendini. Bide universite eglenmek icin iyi bi ortam ama ayarini tutturamazsan hatayi yine yaparsin.

Sanırım yanlış alıntıladınız konu sahibi ben değilim :)

Bence bazı şeylere şükret.Sorun şükretmemen.Okutulmayan kızlar var.Ben de aynı şekilde kazandığım halde puanlar tuttuğu halde babamın cici annemin gazıyla aynı şehirde kalıp okumam için tercihlerimi silip yine aynı şehire bölüm yazmasıyla başladı tabi kazandım ve okudum aynı o şekilde.Ben Babannemin dedemin yanında kalıyordum ayrıca senin dedigin o aileyle gezme de yoktu yaşlılar çünkü.Ben o kurs senin bu kurs benim İngilizce kursu vs.Sonra bir yandan bir işyeri bulup hem çalışıp hem okumaya haftasonları İngilizce kursuna gidip ordan ehliyetimi de alıp 3. Sınıfa geldim.Bir yandan üvey anne bir yandan baba bir yandan kendi ilgisiz öz annem lafları sözleri beni takdir etmemeleri beni yıldırmadı
Çok özendim öyle gezmeye konsere Oray'a buraya gitmeye ama olmadı.Okul bitmeden iyi bir işyeri buldum çalışmaya başladım cici annemin köstek olmasına rağmen.Yine bir gezme yok birşey yok.Babanneme Agladım bende özeniyorum diye..Babannem de Dedi ki yavrum şimdi gezsen ne anlayacaksın önemli olan sevdiğinle eşinle gezmen okul bitsin evlenince rahat gezersin Dedi.Bende nerde o gezdirecek eş dedim inanmadım.Ama bir evlendim ki şuan Marmaris gibi bir yerde oturuyorum.Eşimle şükürler olsun Mutlu'yum o senelerin acısını çıkarttım.Bana sıkıntılar çektiren yanımda durmayan o ana babayı da çıkardım hayatımdan.Şimdi bir eşim var hayatta benim için bir Babannem bir dedem hepsi bu.

Ya okul oku mesleğini eline al düzgün ortamlarda istediğini giy istediğin gibi gez ha aileden uzakta kalınca bunların içine dusupte kaybolma gece alkolik yerlerde tekin değil zaten .

İçindeki o isteklere bı dur de bence ve kendine gel..Biraz hedefler edin bir işe yarayacak planlar yap.ben üniversitedeyken arkadaşlarla kimsesiz çocuklara hediyeler alıp ziyaret etmiştik.hic unutmam o günü.bende şehir dışında okudum ama hiç geç saatte dışarı cikmazdim korkardim başıma birşey gelmesinden.ne güzel ailenin yanında guvendesin.biz arkadaşlarla alışveriş yapar farklı yemekler denerdik bize eğlence olurdu.eglenceninde bir kıymeti olmalı.sayginligini yitirme.herseyin bir ölçüsü var.Kıyafet içinse zaten ailen izin veriyordur fazla ozentilisin gibi geliyor.bence sen hayırlı işler yap başkaları sana ozensin.

bizimkiler de öyleydi okulu şehir dışında kazanınca nereye saldıracağımı şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…