özenıyorum...........

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
kızlar cokmu saçma cokmu kotu ama evlı sevgılısı olan arkadaşlarıma ozenıyorum.. dun mesela havuza gıttık arkadaşımla mılletın sevgılısı yanında benım arkadaşım sevgıılısıyle telefonda ben kendımı hep böyle olcagım gıbı hıssettım etraftan begenılıyorum evet ama kımse yok ve ben cok özeniyorum evlenenlere

Kaç yaşındasın?

Kısmet, inşallah gönlüne göre biriyle kaşılaşırsın ama insan her bulunduğu durumun tadını çıkarmalı.

Günümüzü başkalarına özenerek geçirirsek işimiz zor.. :42:

Benımde 5 senelık sevgılım var ama... bende nısanlı olan, beraber vakıt gecıren, evlenen cıftlere cok ozenıyorum :(

evliyim,mutluyum ama ne yalan söyleyim ben de bazen yalnızlara özeniyorum:51:

Oluyor bazen anormal bir durum değil :) Aman kıskançlığa felan gitmesinde :P Eee yorumlara bakarsak insanoğlu elinde ne yoksa onu ister :))

Kıskançlık değil cnm benim erkek arkadaşm askerde dedğin gibi çiftleri görünce çok özeniyorum keşke benmde sevgilim yanımda olsa diye hele böyle tatlı evli çiftleri görünce içim gidiyo ne güzel diye insanın doğasında var bu güzel şeyleri istiyosun hayatnda

her canlı elbet birgün evliliği tadacaktır :D:D bekarlığın tadını çıkart,çıkartırken biri çıkar karışına ..
beklersen gelmez..
bu hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.

her canlı elbet birgün evliliği tadacaktır :D:D bekarlığın tadını çıkart,çıkartırken biri çıkar karışına ..
beklersen gelmez..
bu hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.

tatsak artık o degıl coocuk ıcın yas gecıyor ben ılerde torununuzmu denmesını ıstemıyorum..

Ben de gelin arabası geçerken konvoy halinde oyyyy nasıl özenirdim, aşk dizilerindeki aşıklara baka baka doyamazdım:) Normal yani senin olana kadar bu durum böyle gider. Herkes de özenir. İçinden güzel şeyler geçir ki Allah sana da en güzelini versin. Gördükçe dua et, bana da nasip et Allahım de olur senin de inşallah hayırlısından.

inan ki evlilik gözünde büyüttüğün gibi özenilecek bir şey değil,gurbette isen yalnız kalırsın,çalışmıyor isen parasız kalırsın,hele bide eşin sana senin değerli olduğunu hissettirmiyor ö...z bir adamsa vay haline...

ınsan ısteklerını güzel olduğu tarafından ıster evlılık bukadar da kotu madem bır suru boşanmalar var neden evlenen bır suru ınsan var bazı ınsanlar kotu deneyım yasamıs ama ecvlenırken ıyı dıye evlenmıssın yanı evlılık okadar da ıyı bısey degıl demek hıc tatmın edıcı bı cvp degıl

kızlar cokmu saçma cokmu kotu ama evlı sevgılısı olan arkadaşlarıma ozenıyorum.. dun mesela havuza gıttık arkadaşımla mılletın sevgılısı yanında benım arkadaşım sevgıılısıyle telefonda ben kendımı hep böyle olcagım gıbı hıssettım etraftan begenılıyorum evet ama kımse yok ve ben cok özeniyorum evlenenlere

özenmen normal ama bu anlarında tadını çıkar evlilik güzel ama bekarlıkda bı okadar güzel hepsi ayrı bu gunleri hatırlayıp neler de düşünuomuşum dıceksın şahse ben 8 aylık evliyim ara ara bekar olsaydım şöle yapardm flan fılan düşünuorm kafana takma kısmettttini bekle :)

bence doğal birsey bu bende bazen görüyorum böyle evli mutluları evlilik gerçekten böyle güzel mi diyorum sonra asıl hayata bakınca görüyoruz bir sürü problemi olan insan var kısmet ya kaderimizde varsa evlilik olur :32:

Bende önceden senin gibi mutlu evli çiftleri görünce imrenirdim. Şimdi Allah'a şükür mutlu bir evliliğim var.
Senin de nasibin gelmemiş daha, inşallah mutlu bir yuvan olacaktır.

Back
X