özge ve sinanın dış mekan resimleri...

fotoğraflar çok güzel ve kaliteli olmuş.sizde çok yakışmışsınız birbirinize Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
çok beğendim yazmadan geçemedim.

beyazlar içinde o nasıl hoş pozdur :)
saçınız yüz şeklinize çok güzel gitmiş. Hafiften uzaktan Candan Erçetini anımsattınız bana :)

beyazlar içinde o nasıl hoş pozdur :)
saçınız yüz şeklinize çok güzel gitmiş. Hafiften uzaktan Candan Erçetini anımsattınız bana :)

begendiginize sevindim çok sagolun.ama ilk defa benzeten sizsiniz Candan ercetin'e:) anımsatmıs olabilirim ama gercekten benzerliğim hiç yok normalde:)

çok yakışmısınız çok güzel olmussun canım.Allah her daim mutlu etsin.
içimde ukte kalan birşeydir dış mekan çekimi benimde düğünüm kır düğünü oldu ama ogün öyle bir yağmur yağdıkı dış çekimimiz iptal oldu :5::5::5::5::5::5:
okadar çok istemiştimki düğünümde kınamda yağmurlu geçti anlıcan haziran ayında.
bazen diyorum giy gelinliği eşimede giydir damatlıgı git tut fotografçı al kızınıda aranıza bol bol foto çekin. :52::52::52::52::52::52:

neyse delilik olur sanırım :ssz:

begendiginize sevindim çok sagolun.ama ilk defa benzeten sizsiniz Candan ercetin'e:) anımsatmıs olabilirim ama gercekten benzerliğim hiç yok normalde:)

hiç görmediğim bir poz gelinlerde yani. Fotoğrafçınız iyi iş çıkarmış :)
elmacık kemikleriniz hafif çıkık yüz şekli olarak uzaktan benzettim :)

içimde ukte kalan birşeydir dış mekan çekimi benimde düğünüm kır düğünü oldu ama ogün öyle bir yağmur yağdıkı dış çekimimiz iptal oldu :5::5::5::5::5::5:
okadar çok istemiştimki düğünümde kınamda yağmurlu geçti anlıcan haziran ayında.
bazen diyorum giy gelinliği eşimede giydir damatlıgı git tut fotografçı al kızınıda aranıza bol bol foto çekin. :52::52::52::52::52::52:

masraflı olabilir ama değer bence neden olmasın ki çok da hoş olur
dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta genelde de bir kere evleniyoruz :))

çok yakışmışsınız canım resimlerinizde çok güzel Rabbim ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah :34:

:nazar::nazar::nazar:Maaşallah cok güzel gelin olmussunuz peri kızı gibi Allah mutlulugunuzu daim etsin:nazar::nazar::nazar:

ayy cok tesekküer ederim.mesajınıza gec cevap verdigim içinde kusura bakmayın lütfen.evet dıs mekan cok güzel cokda eglendim ben acıkcası valla bizde nisanda evlendik eşimin dogumgününde ama hava çok güzeldi dıs mekanı dügünden bigün önce yaptık sans kader işte sizinkide olucagı varmıs bizim düğünde cumartesiydi ama pzar günü hava çok bozdu çok dua etmiştim Allah kabul etti demek ki:16:.valla bence gec kalmıs sayılmazsınız esinizde kabul ederse yaptırın çok güzel anı olur delilik degil emin olun:16:

hiç görmediğim bir poz gelinlerde yani. Fotoğrafçınız iyi iş çıkarmış :)
elmacık kemikleriniz hafif çıkık yüz şekli olarak uzaktan benzettim :)

tesekküer ederim daha cok güzel fotograflarım var ama yükleyemiyorum ama hepsini yükleyebilirsem bastan sona kadar yeni konu acarım ordan bakarsınız artık mb'ları yüksek oldugundan site kabul etmiyo malaesef :(

Back
X