- 23 Ocak 2012
- 1.435
- 1.998
- 133
Rabbim daim etsin mutlulugunuzu guzel bi gelin olmussun canim
çok tesekkür ederim darısı basınıza inş sözlünüzle...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim daim etsin mutlulugunuzu guzel bi gelin olmussun canim
çok tesekkür ederim darısı basınıza inş sözlünüzle...![]()
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Rabbim huzurunuzu kat ve kat artırsın çok güzel çıkmışsınız mutluluklar dilerim![]()
fotoğraflar çok güzel ve kaliteli olmuş.sizde çok yakışmışsınız birbirinize Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok beğendim yazmadan geçemedim.
cok tatlı bı çiftsınız ömür boyu mutluluklar canım![]()
beyazlar içinde o nasıl hoş pozdur :)
saçınız yüz şeklinize çok güzel gitmiş. Hafiften uzaktan Candan Erçetini anımsattınız bana :)
begendiginize sevindim çok sagolun.ama ilk defa benzeten sizsiniz Candan ercetin'e:) anımsatmıs olabilirim ama gercekten benzerliğim hiç yok normalde:)
masraflı olabilir ama değer bence neden olmasın ki çok da hoş olurçok yakışmısınız çok güzel olmussun canım.Allah her daim mutlu etsin.
içimde ukte kalan birşeydir dış mekan çekimi benimde düğünüm kır düğünü oldu ama ogün öyle bir yağmur yağdıkı dış çekimimiz iptal oldu
okadar çok istemiştimki düğünümde kınamda yağmurlu geçti anlıcan haziran ayında.
bazen diyorum giy gelinliği eşimede giydir damatlıgı git tut fotografçı al kızınıda aranıza bol bol foto çekin.
neyse delilik olur sanırım![]()
çok yakışmısınız çok güzel olmussun canım.Allah her daim mutlu etsin.
içimde ukte kalan birşeydir dış mekan çekimi benimde düğünüm kır düğünü oldu ama ogün öyle bir yağmur yağdıkı dış çekimimiz iptal oldu
okadar çok istemiştimki düğünümde kınamda yağmurlu geçti anlıcan haziran ayında.
bazen diyorum giy gelinliği eşimede giydir damatlıgı git tut fotografçı al kızınıda aranıza bol bol foto çekin.
neyse delilik olur sanırım![]()
hiç görmediğim bir poz gelinlerde yani. Fotoğrafçınız iyi iş çıkarmış :)
elmacık kemikleriniz hafif çıkık yüz şekli olarak uzaktan benzettim :)