özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

madem beni kabul ettiniz aranıza ufak bir tanıtım yapayım ben de

ben sakarya dan katılıyorum, ismim nurdan ama büyük ihtimalle bir çoğunuz bana çeşmi diyeceksiniz mimarım, şu an home - office tarzında çalışıyorum, haftada en az 2 gün ankara ya git gel yapıyorum 1 70 boyunda, 79.0 kiloyum yaklaşık 3 ay sonra nişanım olacak o zamana kadar 70 görsem süper olur da gerçekçi olup ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır diye umuyorum bu sabah itibarıyla yeşil kahve kullanmaya başladım, profesyonel spor imkanım yok ama yürüyüşü seven bir insan olarak haftada en az 3 4 gün yürüyüş yaparak diyetimi destekleme niyetindeyim

aklıma gelenler bunlar, zamanla daha iyi tanırız sanırım birbirimizi

Bende Bolu'dan katılıyorum :) Bolu'ya evlılık nedenı ıle gectıgımız yaz geldım İstanbul'da anasınıfı ogretmenlıgı yapıyordum fakat şuan evdeyim bende evde home-kpss'ye hazırlık tarzındayım suan 76 kg ulasmısım nasılda becerıklıyım dımı? ıste bende bu fazlalıklardan kurtulmak ıcın ve bu topıgıde kendıme yakın gordugum ıcın hopp buradayım

aa yakınmışız baya birbirimize meslegin de çok güzelmiş inşallah kpss den güzel sonuçlar alırsın

valla bu kilo nasıl olunuyo ben anlamıyorum yaa bana kalırsa çok yemiyorum ama yapışıyor mubarekler bi türlü de gitmiyor kendi kendime vermeye çalıştım, sabah az yediysem akşam abarttım bi türlü olmadı, dedim bari bir topik bulayım da orda gaza gelirim, kurtulurum artık nişan geldi çattı ben hala bi 7 8 kilo versem iyi olacak modunda geziyorum o sebeple de artık burada sıkı denetimdeyim acımayın bana vallaa, vurun kafama kafama

Evet evet yakınmısız :) valla bende herkes gıbı yıyorum falanlarla kendıme bısıler soylerdım ama malesef olmuyor o ısler oyle demek kı su içsek yarıyor arkadaş

Evet evet yakınmısız :) valla bende herkes gıbı yıyorum falanlarla kendıme bısıler soylerdım ama malesef olmuyor o ısler oyle demek kı su içsek yarıyor arkadaş

hee bak suyu çok içerim kesin ondandır

ya gerçekten düşündüğüm zaman, çayı şekersz içerim, abur cubura pek düşkünlüğüm yoktur, yeşil çay günde 2 3 bardak içiyorum, su desen mutlaka 3 lt ee be insan neden kilo veremiyorum benn sanırım ekmegi ve börek türü şeyleri çok seviyorum diye cevabımı buldum artık onları keserek bi şekilde kuracaz bu düzeni başka yolu yokk

Bende cok fazla su tuketırım gun ıcınde ama evet şu börek çörek bide yaptıkca ınsan du bır tane bakayım bıde sundan bıde bundan dedıkce hopppp kılolarda simit basen vs. olarak gerı donus yapıyor bize hayır eşim maşallah o yemek falan yemeyı cok sever masallahı da vardır ama adam fit e ben niye öyle olmuyorum

olan hep bız kadılara oluyo adamlar fit dolaşıyo bız evlılıktı doğumdu kılo alıyoruz dıyorum ve hop konuya dalıyorum

selam canım yeşil kahve çayı içiyorum ben :26:

ben 70le hamıle kaldım 91le doğuma gırdım:26:

Benim bi arkadasımda o o cıvarlarda dogum yaptı ama boyu uzun oldugu ıcın kaldırdı ama benım kısa :26: o yuzden hem yaza hemde ılerde olmasını ıstedıgım bebegım ıcın bu fazlalıklardan kurtulmaz zamanı:26:

yaa bide evlenince de kesin kilo alırsın diyorlar daha ne kadar alacagım ki yanii düğüne kadar en az bi 68 falan olmam lazım ki düğünden sonra kilo alırsam da kaldırabileyim biraz yoksaa durum vahimmm :18::18:

selam canım yeşil kahve çayı içiyorum ben :26:

ne zamandan beri içiyorsun memnun musun nasıl tüketiyorsun gün içinde yeni başladım ya çok hevesliyim soru bombardımanına tuttum seni

hehe dün başladım 1 kilo 300 gram gitti :26:

ama ben diyette yapıyorum canım

günde 3 kez içiyorum

listem şöyle;

sabah çay..

4 kaşık yulafla yarım yağsız süt.

öğlen yemeği öncesi (yarım saat önce) çay
öğlen sayılı kaşıkla sebze yemeği yada akşamdan ne kalmışsa

akşam çay

yine yulaf 4 kaşık...

6 bazen 7 de yemeği bırakıyorum

saat 9 gibi sade nescafe içiyorum bol su

hee senin ki baya katıymış yaa ben mumkun değil yapamam bunu bide dün araştırırken ben günde 2 bardaktan fazlasının zararlı olabilecegini okumuştum, o yuzden 2 bardak içeyim diyordum ama sen de 3 bardak içiyormuşsun bilemedim :26: bi de kaç kilo vermen laızım, yani diyetin baya katı yaa, uzun süreli yapılacak bişey degil gibi geldi sanki :26: yine çok soru sordum ben

diyet katı olur bana göre ya yersin ya ada hiç yemezsin diyetteyken...

ne o öyle günde 5 dilim ekmekle yapılan diyetler bana göre değil...

15 gün devamlı yaparım bu listeyi diye düşündüm ama 1 ay belki daha fazla yaparım...

arkadaşım 15 günde 7 kilo verdi, incecik oldu... yulaf diyetiyle, annem 30 kilo

topiğim de var yulaf diyetiyle ilgili

ben 10 gün 3 kez içeceğim... belki sonra düşürürüm ama üzerinde yazan ve kullananların hepsi günde 3 kez içmemiz gerektiğini söylüyor...

kilo vermek istiyorsan kararlı ve katı olmalısın

birde 8 kilo vereceğim ben belki 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…