Tabiki gelebilirsin cnmboyunu kilonu yaz cnm listr yapcam pazartesi aksami
Hosgeldın aramızaaaaa
sabahtamı içemedin
Kalabalikti dukkan icemedim suan yapiyorum ama
madem beni kabul ettiniz aranıza ufak bir tanıtım yapayım ben de
ben sakarya dan katılıyorum, ismim nurdan ama büyük ihtimalle bir çoğunuz bana çeşmi diyeceksinizmimarım, şu an home - office tarzında çalışıyorum, haftada en az 2 gün ankara ya git gel yapıyorum 1 70 boyunda, 79.0 kiloyum yaklaşık 3 ay sonra nişanım olacak o zamana kadar 70 görsem süper olur da gerçekçi olup ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır diye umuyorum bu sabah itibarıyla yeşil kahve kullanmaya başladım, profesyonel spor imkanım yok ama yürüyüşü seven bir insan olarak haftada en az 3 4 gün yürüyüş yaparak diyetimi destekleme niyetindeyim
aklıma gelenler bunlar, zamanla daha iyi tanırız sanırım birbirimizi
Bende Bolu'dan katılıyorum :) Bolu'ya evlılık nedenı ıle gectıgımız yaz geldım İstanbul'da anasınıfı ogretmenlıgı yapıyordum fakat şuan evdeyim bende evde home-kpss'ye hazırlık tarzındayım suan76 kg ulasmısım nasılda becerıklıyım dımı? ıste bende bu fazlalıklardan kurtulmak ıcın ve bu topıgıde kendıme yakın gordugum ıcın hopp buradayım
aa yakınmışız baya birbirimizemeslegin de çok güzelmiş inşallah kpss den güzel sonuçlar alırsın
valla bu kilo nasıl olunuyo ben anlamıyorum yaabana kalırsa çok yemiyorum ama yapışıyor mubarekler bi türlü de gitmiyor kendi kendime vermeye çalıştım, sabah az yediysem akşam abarttım bi türlü olmadı, dedim bari bir topik bulayım da orda gaza gelirim, kurtulurum artık nişan geldi çattı ben hala bi 7 8 kilo versem iyi olacak modunda geziyorum o sebeple de artık burada sıkı denetimdeyim acımayın bana vallaa, vurun kafama kafama
tamam canım benim bende evi şöyle bir toplayayım, kahve yapayım sonra kendime birde saçıma bakım maskesi süreyim
gelirim yarım saat sonra
Evet evet yakınmısız :) valla bende herkes gıbı yıyorum falanlarla kendıme bısıler soylerdım ama malesef olmuyor o ısler oyle demek kı su içsek yarıyor arkadaş
hee bak suyu çok içerim kesin ondandır
ya gerçekten düşündüğüm zaman, çayı şekersz içerim, abur cubura pek düşkünlüğüm yoktur, yeşil çay günde 2 3 bardak içiyorum, su desen mutlaka 3 ltee be insan neden kilo veremiyorum benn sanırım ekmegi ve börek türü şeyleri çok seviyorum diye cevabımı buldum artık onları keserek bi şekilde kuracaz bu düzeni başka yolu yokk
Bende cok fazla su tuketırım gun ıcındeama evet şu börek çörek bide yaptıkca ınsan du bır tane bakayım bıde sundan bıde bundan dedıkce hopppp kılolarda simit basen vs. olarak gerı donus yapıyor bize hayır eşim maşallah o yemek falan yemeyı cok sever masallahı da vardır ama adam fit e ben niye öyle olmuyorum
olan hep bız kadılara oluyo adamlar fit dolaşıyo bız evlılıktı doğumdu kılo alıyoruz dıyorum ve hop konuya dalıyorum
Birde bu halde doğum yaparsam artık ne olur bilmiyorum o yuzden bıran once onune gecmem gerekıyor bu kgların
selam canım yeşil kahve çayı içiyorum ben :26:madem beni kabul ettiniz aranıza ufak bir tanıtım yapayım ben de
ben sakarya dan katılıyorum, ismim nurdan ama büyük ihtimalle bir çoğunuz bana çeşmi diyeceksinizmimarım, şu an home - office tarzında çalışıyorum, haftada en az 2 gün ankara ya git gel yapıyorum 1 70 boyunda, 79.0 kiloyum yaklaşık 3 ay sonra nişanım olacak o zamana kadar 70 görsem süper olur da gerçekçi olup ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır diye umuyorum bu sabah itibarıyla yeşil kahve kullanmaya başladım, profesyonel spor imkanım yok ama yürüyüşü seven bir insan olarak haftada en az 3 4 gün yürüyüş yaparak diyetimi destekleme niyetindeyim
aklıma gelenler bunlar, zamanla daha iyi tanırız sanırım birbirimizi
ben 70le hamıle kaldım 91le doğuma gırdım:26:
Bende cok fazla su tuketırım gun ıcındeama evet şu börek çörek bide yaptıkca ınsan du bır tane bakayım bıde sundan bıde bundan dedıkce hopppp kılolarda simit basen vs. olarak gerı donus yapıyor bize hayır eşim maşallah o yemek falan yemeyı cok sever masallahı da vardır ama adam fit e ben niye öyle olmuyorum
selam canım yeşil kahve çayı içiyorum ben :26:
yaa bide evlenince de kesin kilo alırsın diyorlar daha ne kadar alacagım ki yaniidüğüne kadar en az bi 68 falan olmam lazım ki düğünden sonra kilo alırsam da kaldırabileyim biraz yoksaa durum vahimmm :18::18:
ne zamandan beri içiyorsunmemnun musun nasıl tüketiyorsun gün içinde yeni başladım ya çok hevesliyim soru bombardımanına tuttum seni
hehe dün başladım 1 kilo 300 gram gitti :26:
ama ben diyette yapıyorum canım
günde 3 kez içiyorum
listem şöyle;
sabah çay..
4 kaşık yulafla yarım yağsız süt.
öğlen yemeği öncesi (yarım saat önce) çay
öğlen sayılı kaşıkla sebze yemeği yada akşamdan ne kalmışsa
akşam çay
yine yulaf 4 kaşık...
6 bazen 7 de yemeği bırakıyorum
saat 9 gibi sade nescafe içiyorum bol su
hee senin ki baya katıymış yaa ben mumkun değil yapamam bunubide dün araştırırken ben günde 2 bardaktan fazlasının zararlı olabilecegini okumuştum, o yuzden 2 bardak içeyim diyordum ama sen de 3 bardak içiyormuşsun bilemedim :26: bi de kaç kilo vermen laızım, yani diyetin baya katı yaa, uzun süreli yapılacak bişey degil gibi geldi sanki :26: yine çok soru sordum ben
hee senin ki baya katıymış yaa ben mumkun değil yapamam bunubide dün araştırırken ben günde 2 bardaktan fazlasının zararlı olabilecegini okumuştum, o yuzden 2 bardak içeyim diyordum ama sen de 3 bardak içiyormuşsun bilemedim :26: bi de kaç kilo vermen laızım, yani diyetin baya katı yaa, uzun süreli yapılacak bişey degil gibi geldi sanki :26: yine çok soru sordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?