- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Pardon 1.87'miş. :))ben burda insanların neden sürekli eleştiri çabasında oldugunu anlamıyorum yok dert bulmak yok ego tatmini herkes mükemmel sanırım.
bu benim problemim ve birileriyle paylasmak istedim bu kadar net !
gercekten takmamayı ögrenmem lazm
1.90 fazlaymıs yanı benım dedgım ınsanlara gre sen nrmalsin sevgilin uzun misela :))
pardon kafama taktıgım bi mevzuyu geyik bolumune mi acayım?Konuyu geyik bölümüne açıcaksınız ozman burası yeri değil dert olcak birşey göremedim ben burda
Ben 153, eşim 183. Hiç yanında topuklu giymedim meselaKısa boylu olunca da her şey güllük gülistanlık olmayacak
Koalina, aynı kaderi paylaşıyoruz. Yaklaşık 30 cm var bizim de sevgilimizle aramızda.Ben 153, eşim 183. Hiç yanında topuklu giymedim meselaKısa boylu olunca da her şey güllük gülistanlık olmayacak
Emredersin cinimsen hayırdır ya.. burda bişey paylaştım ne münasebet hava atmak felan. hislerini kontrol ettir sen bi zahmet. bak işine hadi ugrasma benımle.
yok normalde yanasırım.
toplulukta kotu hissettiğim için öyle dedim.
haklısınız aslında ama elımde değil.
Cevaplarınızdan hiçte dert gibi gelmedi ay ben uzunumda herkes kısa havasında yazıyosunuz ama acı bir gerçek var uzun değilsinizpardon kafama taktıgım bi mevzuyu geyik bolumune mi acayım?
sizin görememiş olmanız bunun bir sorun olmadıgı anlamına gelmez. bu benim için bi dert illaki kocamdan şiddet görüp aldatılmak yada kayınvalidem felan mı olması lazım dert sayılabilmesi için ?
orasıda ayrı bi mevzu diyosun :)))
olmadıgını yazmıstım en basta bende zaten.
hayır yaaa 1.60 olabilirdim her neyse gectı zatenyani ben hc giyemiyorum orası baska
aynısını bende yapıyorum elimi tutar genelde. olsa finaa olmazdı:)
haha çok güldüm ya neden istemesinn ki adam kendni heybetli hssederdi dierek dusunmustum
ya eşim demedi demezde onun yoktur oyle takıntıları.)))
o istiyorum demedi ki ben herkesi görüp istiyordur diye düşündüm.çok alemsınızzz eşiniz minnak bısey ıstıcegıne o uzun olsaymış bence o kısa o komplekse gırsın sızın boyunuz cok normal uzun degılsınız
Pardon 1.87'miş. :))
Bana göre tam ya çünkü ben kısa boyuma bakmadan erkeğe uzun boy yakıştıranlardanım. Ohooo neler demediler ki, desinler.
Ben seviyorum artık böyle.
Cevaplarınızdan hiçte dert gibi gelmedi ay ben uzunumda herkes kısa havasında yazıyosunuz ama acı bir gerçek var uzun değilsiniz
Ben hiç habersiz yanağına bir öpücük konduramadım meselaKoalina, aynı kaderi paylaşıyoruz. Yaklaşık 30 cm var bizim de sevgilimizle aramızda.
Bende 1.70 im ama ailede en orta sıradayım hala kızları falan maşallah 1.78 1.80 falan uzun insan görmemişler hiç
ben 171im, ailede herkes cok uzundur, benle dalga gecerler hatta168 ne abartildi..
Kendi boyum konusunda pek yorum yapamayacağım ama nedense ben erkeğe hep uzun boy yakıştırmışımdır.Ben hiç habersiz yanağına bir öpücük konduramadım meselaİlla ki aşağı çekmem gerekiyor gel diye
Kol altına girmek de o kadar güzel değil bazen koltuk kolçağı gibi işlev görüyorsun falan
bende kendime gıcık oluyorum bazen. ergenlikte bu kadar dert etmemıstım :))Benim de boyum 1.75 esim benden cok uzun da arkadas ortaminda deve gibi kalmak nasildir bilirim.Arkadaslarim hep minyon insanlardi. Cok gicik olurdum kendime ne var bu kadar uzun olacak diye.
He ben bunu ergenlikte takardim kafaya o ayri
yanlış anlaşılcak bişey yok olan ortada.:)) dert etmemeye baslıycam.Bana eşiniz kısa boylu gibi yanlış anlamayın da. Ama hiç dert edilecek bir durum değil
hayır yanlış anlaşılmışım o zaman oyle bı amacım yok ben uzunumda herkes kısa bu benım en son kurucagım cumle.Cevaplarınızdan hiçte dert gibi gelmedi ay ben uzunumda herkes kısa havasında yazıyosunuz ama acı bir gerçek var uzun değilsiniz
bunun bi avantaj oldugunu dusunmedım hıc.Ben 1.60
Esim 1.55
Gorerek bilerek severek evlendik.
Manken gibidir benim karim der de sever.
Sen uzunsun ben cuceyim demez. Herkesin karisini kanatlarinin altina aldigi o anda da elini belime dolayiveririr. Herkesin cani ceker. Fark yaratin azicik. Avantaj sizde.
Senin de inşallah.o istiyorum demedi ki ben herkesi görüp istiyordur diye düşündüm.
uzun olmadıgımı biliyorum benden daha kısa ınsan sayısı fazla olunca uzun duruyorum sadece.
mutlulugun daim olsunn. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?