Çok teşekkürler arastiracagimEczaneden ozanlasmis kantoron yagi bul hrr deva deva genelde sedef e hic uygulamadk bir dene istersen Allah acil sifalar versin ins bir de ben hataydayim burda kaplica oteli var biri girmis sifali suyunda egzamasi gecmis hemen arastir bi bakalim
Ne yazikki suan kullandıklarım da çok farklı kremler değil hemen hemen benzer hep kortizon içerikli. Aslinda iste kullanmamak gerek mecbur kalmadikca
Çok teşekkürler ilginize. Tavsiyeleri dikkate alacağımLütfen ilaç isimleri vermeyiniz, her ilaç her bünyeye iyi gelmez, tavsiyeyle ilaç kullanmak sağlığınızı riske atar, diyabet, tansiyon, kalp gibi sağlık sorunları sebebiyle çeşitli ilaçlar kullanmak zorunda kalan kişiler her ilacı alamaz, kaldı ki ilaçların yan etkileri hiçbir sağlık sorunu yaşamayan kişilerde de sorun yaratabilir.
Konu sahibesi çok geçmiş olsun, Sedef hastalığı zor bir hastalık, 2 arkadaşımda ve annemde var, arkadaşlarım biraz dikkat ederek hastalığı kontrol altına almayı başardı, sizde burada sizle aynı sorunu yaşayan arkadaşların beslenme, spor gibi tavsiyelerini dikkate alarak kontrol altına alabilirsiniz.
Sağlıklı ömürler dilerim.
Zeytinyağ ile balmumunun yanığa iyi geldiğini biliyorum. Ama doğal sonuçta denenebilir. Çok teşekkürler:)Ben kortizon içeren her şeyi tamamen hayatımdan çıkardım. Çünkü gerçekten bıraktığım anda çok daha fazla çıkıyor sedefler, geçmesi daha da zor oluyor. Hele bir de kanser riski almak hiç mantıklı değil inanın. Sedefe şükrettirir başka hastalıklar.
Doğal zeytinyağı ve balmumu ile krem yapıp onunla nemlendiriyorum ben vücudumu.
Sülük te yaptırın mutlaka sülük enzimleri çok ama çok faydalıEvet hacamat düşünüyorum şifa olur inşallah. Çok sağolun
Kullanmıyorum artık zaten de cilt kanseri işini hiç düşünmemiştm. İyi ki söyledinizAdı geçen merhemler yoğun kortizon içeren ilaçlar. Derinizi inceltir, zamanla cilt kanserine kadar gider durum.
Bu bir tedavi değil oyalanma, kremleri bıraktığınız anda daha da çok sedef olarak size döner.
Evet hacamat düşünüyorum şifa olur inşallah. Çok sağolun
Çok geçmiş olsun. üniversitedeyken bir arkadaşım bahsetmişti. Yanlış hatırlamıyorsam çocukken sedef hastasıymış galiba. Yüzünde ve bacağında olduğunu sürekli kanadığını söylemişti. Sümüklü böceği kaynatıp suyunu annesi biberona koymuş etinide yemeğine katmış. Birkaç gün içinde hiçbirşeyim kalmadı bir daha da olmadı demişti.
Zaten sedef hastalığı hakkında bir bilgim yok ben sadece duyduğum kadarıyla yardımcı olmak istedim. Allah şifa versin inşallah.Ergenlik çağından önce başlayan sedef boğaz enfeksiyonundan kaynaklanır. En kötü ihtimalle bir iki ay içinde geçer, çok nadir tekrar eder. Sümüklü böcek mucizesi değil yani.
Kronik sedef yirmili yaşların başında ortaya çıkar genelde.
Canım benim bir arkadaşımda vardı bu hastalık. Çok güzel bir kız biz hiç anlamadık sedef olduğunu. Bir iğne vurulduğundan bahsetti. O tamamen geçiriyormuş. Belirli aralıklarla vuruluyormuş. Biraz pahalıymış ama kesin çözüm sanırım.Sedef hastasıyım arkadaslar. Yaşım daha çok genç. Bir çok tedavi gördüm bununla ilgili. Ama banamısın demiyor. Evliyim. Özgüvenimi kaybetmeye başladım bu hastalık her yanıma yayildikca.Her yerimi saracak ve eşim beni sevmeyecek diye de çok korkuyorum. Cogaldikca stres yapıyorum. Stres yaptıkça yemek yiyorum. Kilo da veremiyorum. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Yok mu bunun bir çaresi
Aklımda olsun canım çok teşekkürler :)Canım benım babamda da vardı yesil cevizin kabugundan bir veya bir bucuk tane yiyebilirsin kabugu kuru olmuycak olgunlanmamıs cevizin kabugu yani sekerle yemen gerekiyor midende herhqngi bşr rahatsızlıgın yoksa ye gecer Allahın izniyle babamın ki gecti bir komsuya soyledik onunda gecti arastır inş rabbim şifa versin
Internette bir kac yerde alkali su ve beslenme ile fayda gordugunu yazanlar olmustu bir arastirin isterseniz vucut ph derecesi duzenlenince fayda sagliyor yazmislarSedef hastasıyım arkadaslar. Yaşım daha çok genç. Bir çok tedavi gördüm bununla ilgili. Ama banamısın demiyor. Evliyim. Özgüvenimi kaybetmeye başladım bu hastalık her yanıma yayildikca.Her yerimi saracak ve eşim beni sevmeyecek diye de çok korkuyorum. Cogaldikca stres yapıyorum. Stres yaptıkça yemek yiyorum. Kilo da veremiyorum. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Yok mu bunun bir çaresi
Güzel dilekleriniz ve içten tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım. :) SevgilerInternette bir kac yerde alkali su ve beslenme ile fayda gordugunu yazanlar olmustu bir arastirin isterseniz vucut ph derecesi duzenlenince fayda sagliyor yazmislar
Bu bir rahatsizlik tansiyon gibi seker gibi sahsen sokakta goruyorum ve hic garipsemedim bu durumu
sedef hastasi deyip gectim benim icin diger bireylerden farklilastiran bir durum olmadi bir cok kisi icinde boyledir
Sizi de boyle seven biri inanin benden daha normal bakiyordur sorun yapmaz hic ozguveninim zedelenecek diye bakmayin stres yapmayin cok bilmemekle beraber streste tetikliyor sanirim
Kendinizi hazir hissettiginizdede verirsiniz kilonuzu beslenme duzeni ve sporla hem sporda belki iyi gelir
Ahlakiniz bakisiniz tavriniz icten gulumsemeniz guzel olsun sedef mis kiloymus bunlar bir eksik kusur yada ayip degil.
Ve Tabiiki gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?