konudan alakasız olacak ama söylemden geçemeyeceğim.Merhaba
İnstgramdan biriyle tanıştım 1 bucuk aydır filanda konuşuyoruz whatsapp dan görüntülü filan da konuştuk.
O buluşmak istiyo ama ben istemiyorum çünkü kiloluyum beni beğenmez diye korkuyorum.
Şimdi diyeceksin senin fotograflarını görmedimi gördü instgramda.
Ama ben fotograflarda oldugum dan daha zayıf cıkıyorum kesinlikle fotoshop vs yapmıyorum öyle çıkıyorum yani.
164 boyumdayım ve 75 kiloyum
Sımdı napcam buluşmaya bu yüzden gitmek istemiyorum.
Bu kilo bende özgüven eksikliği yaratıyo bi akıl verin
Çok teşekkür ederimDış görünüşe gelen adam hiç gelmesin daha iyi. Şu an zayıf olsanız görse işler ilerlese ne olacak, ilerde kilo aldınız diyelim boşayacak mı. Kendinizle barışık olun. Başka sorunlar olmasın, kilo nedir ki.
Tavsiye için teşekkürlerkonudan alakasız olacak ama söylemden geçemeyeceğim.
bazı 'avcı' erkeler, özellikle özgüveni düşük kızların peşine düşüyor. kızların bu zaaflarını kullanıyorlar. sonuca ulaşmak, daha ucuz ve daha kısa sürüyor çünkü bu kızlarla...
dikkatli ol bu konuda...
bir abla tavsiyesi... :)
OooooÇok kilolu değilsin balık etlisin bence bir şey olmaz ben 95 kiloyken herkes peşimdeydi
İnsan takıntı yapıyo işte lanet güzellik algıları yüzündenYaw belki adam kilolu seviyo.tum kadinlar zargana gibi.erkekler zayif olsun dese de o ogrenilmis olan.genlerinde kilolu kadin sevmek var.internette bi kadina rastladim gezinirken ama oule boyle kilolu degil baya kilolu ve nasil guzel.yorumlar yuzlerce erkekler yagdirmis resmenherkes zargana sevmez
HaklısınızSanki o miss turkey erkek güzeli. Seni olduğun gibi kabullenmeyecekse güle güle.
Şu şanstan istiyorumÇok kilolu değilsin balık etlisin bence bir şey olmaz ben 95 kiloyken herkes peşimdeydi
10 gunde 4 kilo verilir derkenCok kilonuz yok..olmadi 10 gunde bile 4 kilo verilir..dert etmeyin
Guven bana erkeklerin cogu kilolu sever yani o yumusaklik algisini sever.giderken uzerine yapismayan satenimsi kumastan bi elbise git.mango da vardi belinde incecik de ip var.bir suru rengi vardi soft bir renk al.saten kimaslar ucus ucus kumaslar her daim cekicidir ve kadinsi gosterir.ince bantli biraz topuklu bi sandalet.saclara dalgali fon cektir.ojeler kirmizi. Adamjn begenmemesine ihtimal vermiyorum...İnsan takıntı yapıyo işte lanet güzellik algıları yüzünden
sabah salata domates az peynir ogle aksam salata yogurt 3 litre su..ara ogun birkac badem yada findik..bu sekil10 gunde 4 kilo verilir derkennasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?