Özgüvenim sıfır korkuyorum

Selamadm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
88
27
38
28
Merhaba
İnstgramdan biriyle tanıştım 1 bucuk aydır filanda konuşuyoruz whatsapp dan görüntülü filan da konuştuk.
O buluşmak istiyo ama ben istemiyorum çünkü kiloluyum beni beğenmez diye korkuyorum.
Şimdi diyeceksin senin fotograflarını görmedimi gördü instgramda.
Ama ben fotograflarda oldugum dan daha zayıf cıkıyorum kesinlikle fotoshop vs yapmıyorum öyle çıkıyorum yani.
164 boyumdayım ve 75 kiloyum
Sımdı napcam buluşmaya bu yüzden gitmek istemiyorum.
Bu kilo bende özgüven eksikliği yaratıyo bi akıl verin

Dış görünüşe gelen adam hiç gelmesin daha iyi. Şu an zayıf olsanız görse işler ilerlese ne olacak, ilerde kilo aldınız diyelim boşayacak mı. Kendinizle barışık olun. Başka sorunlar olmasın, kilo nedir ki.

konudan alakasız olacak ama söylemden geçemeyeceğim.

bazı 'avcı' erkeler, özellikle özgüveni düşük kızların peşine düşüyor. kızların bu zaaflarını kullanıyorlar. sonuca ulaşmak, daha ucuz ve daha kısa sürüyor çünkü bu kızlarla...

dikkatli ol bu konuda...

bir abla tavsiyesi... :)

Yaw belki adam kilolu seviyo.tum kadinlar zargana gibi.erkekler zayif olsun dese de o ogrenilmis olan.genlerinde kilolu kadin sevmek var.internette bi kadina rastladim gezinirken ama oule boyle kilolu degil baya kilolu ve nasil guzel.yorumlar yuzlerce erkekler yagdirmis resmenherkes zargana sevmez

Çok teşekkür ederim

Tavsiye için teşekkürler

İnsan takıntı yapıyo işte lanet güzellik algıları yüzünden

Aşırı kilolu değilsin doğru kıyafetle bunu çok güzel gösterebilirsin ama buluştuğunuz zaman lütfen dikkatli ol neler duyuyoruz

Cok kilonuz yok..olmadi 10 gunde bile 4 kilo verilir..dert etmeyin

ablam ben bildim bileli kilo vermeye calisirdi,
sonra bir sevgilisi oldu, ablamin 2 kati,
akrabalar falan gorunce aman sakin kilo verme, yoksa yaninda cocugu gibi kalirsin diyorlardi,
sanirim ablamin da hosuna gitti bu durum.

bence sizi iyi hissedirmeyecek bir iliski ise zaten bitsin, ama bir gorusun belki de tam tersi fiziksel olarak kendinizi daha guzel gormenize sebep bile olabilir.

İnsan takıntı yapıyo işte lanet güzellik algıları yüzünden
Guven bana erkeklerin cogu kilolu sever yani o yumusaklik algisini sever.giderken uzerine yapismayan satenimsi kumastan bi elbise git.mango da vardi belinde incecik de ip var.bir suru rengi vardi soft bir renk al.saten kimaslar ucus ucus kumaslar her daim cekicidir ve kadinsi gosterir.ince bantli biraz topuklu bi sandalet.saclara dalgali fon cektir.ojeler kirmizi. Adamjn begenmemesine ihtimal vermiyorum...
Lakin bu kadar kafani taktigin adam kimbilir neye benziyo acaba beyse o senjn bilecegin is
Yukaridaki gibi giyinirsen her erkek begenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…