Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok iyisiniz nasıl teşekkür ederim bilmiyorum. Keyfimi yerine getirdiniz Çok sağolun :) En yakınlarım bile bunu yapmıyorken sizi hiç tanımamama rağmen beni çok mutlu ettiniz hepiniz sağolun çok teşekkür ederim :) Haklısınız insanlık daha önemli ama bunları okudukça anlıyorum ki çevredekiler için değil, kendim iççin zayıflamak istiyorum :) Eğer zayıflarsam burda yeni halimi paylaşıcam :) Teşekkürler![]()
Merhaba ben foruma yeni katıldım. Burda çoğu bayan benden büyük, ama sadece bayanların olması beni daha rahat ettiriyor :)
Sorunum kilolu olmam
Ben çocukluğumdan beri yapılıydım aslında. Boyum uzun olmasına rağmen yine de etli butluydum :)
9.sınıfa geçtiğimde de kilom iyiydi aslında ama 9.sınıf bitip de yaz tatili gelene kadaryaz tatilinde hiç evden çıkmadım ve aşırı kilo aldım
10.sınıfa geçtiğimde , 9.sınıfta giydiğim 40 beden pantolonum olmaz oldu
pantolon almaya çıktık
Belimde problem yoktu ama basenlerim yani popom büyümüştü
o yüzden 46 beden pantolon aldık ve annem bel bölgesini daralttı biraz. Ama herkes çok kilo aldığımı söylüyo :26: Hatta kilolu insanlar bile
Artık özgüvenim sıfır oldu
Dışarı çıkmak bile istemiyorum
Şu an 16 yaşındayım. Çok yemiyorum kesinlikle, annem hareketsizlikten kilo aldığımı söylüyor. Ama bende kansızlık var ve çok halsiz hissediyorum kendimi. Ona rağmen her gün okula gidiyorum, gidiş 20 dakika dönüş 20 dakika yani 40 dakika her gün yürüyorum. Sınıfımız 3. katta, laboratuvarlar ise 1. katta hergün en az 3-4 kez laboratuvara inip çıkıyoruz, yani sürekli merdiven inip çıkıyorum ama yine de zayıflayamıyorumBeğendim kıyafetleri alıp giyememekten nefret ediyorum
Biraz göbeğim de var ama asıl sorun basenlerim
Diyetisyene gitmek istiyorum ama önce size danışmak istedim lütfen yardımcı olun bana çok mutsuzum
![]()
canım benim kızkardeşimde bundan 2sene önce senin yasında ve senin le aynı kilodaydı diyetisyene gittik güzel bi diyete başladı ve ayda 4kila verdi yani 3 ayda yaşına göre olması gereken kiloya geldi bence sende diyetisyene git emin ol kilolarını vereceksn üzme kendini canım