- 3 Mart 2022
- 556
- 997
- 53
Merhaba. Az takdir eden -hatta yok bile denebilir- çokça eleştiren bir ailede büyüdüm. Bunun sancısını hala yaşıyorum. Hala insanlara çat çat cevap veremem,donarım bazen,ki kendimi biraz törpülememe rağmen… Ezilen taraf hep ben oldum. Yetmedi eşim de eleştirdi.Hep susan taraf olmak zorundaydım sanki ve bu durum hala bu yaşta aşamadığım özgüvenime sebep oldu. 3 tane abim var. Değer görmedim. En azından hep böyle hissettim. Özellikle de ikisi tarafından… Anne evine her geldiğimde üzdüler, kırdılar. Sadece bu nedenden dolayı artık anne evine bile gitmek istemiyorum. Gittiğimde hemen dönmek istiyorum. Çünkü üzmekten çekinmiyorlar. Kahır dolarak dönüyorum her defasında… Konuştuğumda,karşılık verdiğimde bin beterini işitiyorum. Annemi çok özlediğim için gidiyorum mecburen (annemle aramızda 1200 kö mesafe var) ancak bu durum gerçekten artık katlanılamaz duruma geldi. 40 ıma yakın 2 çocuk annesi,kendi parasını kazanan,bunca kösteğe rağmen hala kendini geliştirmeye çalışan bir kadınım ve artık yetti. Son 2-3 aydır bana iyi gelmeyen herkesi çıkarıyorum hayatımdan… Abimler evet zor ama artık düşünmüyor değilim. Özgüvenimin içine ettiler ama hala kendime saygım var,olmak zorunda ve bu durum artık herkes kendi yolundaya itiyor beni… Bıktım artık gerçekten bıktım.