- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Ben de merak ettimAaaa ne gibi ne gibi ?
Merak ettiğim tek şey evlenmeden önce tüm bunları bilmiyor muydunuz. Bilerek evlendiyseniz kusura bakmayın suç sizin. Evet eşiniz kendini geliştirmemiş, aileside buna izin vermemiş çok pasif biri ama sizinde yazdıklarınıza bakılırsa aklı başında birisiniz nasıl evlenebildiniz?Merhabalar. Eşim bana özgüvensiz pısırık biri geliyor. Ailemin yanına gideriz herhangi bir konu hakkında konuşmaz yorum yapmaz.
Kalabalık masada yemek yiyemez.
Herhangi bir konuda sorun çözme becerisi çok azdır. Ben çıkar yolu bulurum
Genel olarak her konuda pasiftir.
Araba sürmeyi bile bilmiyordu 30 yaşında adam. Bana biliyorum ehliyetim var dedi.
Ama hiç sürmemiş sadece ehliyeti almış.
Geçen yıl araba alalım dedim daha büyük şehre taşınmıştık lazımdı kendine kalsa almazdı daha.
Kp ile birlikte eşim araba kullanmayı öğrenmeye gitti bıkar kere öğrenemedi.
Kp eşime kızıyordu suremiyirsun bilmem ne.
Bir de insan eşine öyle davranılması tuhaf geliyor insan eşini daha bilgili güçlü görmek ister.
Ya 15 yaşındaki çocuklar merak ediyor öğreniyor sağdan soldan insan 30 yaşına kadar hiç mi merak etmez.
Kvalide yanına gideriz yatılı kalıyoruz orada. Eşim sanki küçük çocuk gibi davranırlar canımı sıkıyor benim bu konu.
Eşim kendince doğru bsy dese onlar onaylar tabi doğru haklısin diye. Halbuki eşimin dediği bana göre saçmadır.
Eşime evde sorumluluk verilmemiş hiç.
Her hizmeti başkasından bekler. Anne babası yaşlı da olsalar onun peşinde dolaşır.
Bir gün rahatsızım karnım ağrıyor eşimin memleketindeyiz. Dedim doktora gidelim.
Tamam babamlarla gideriz dedi
Ne alaka ikimiz gidemiyor muyuz dedim
Ben hastane yolunu bilmiyorum dedi
Orda kızdım ne demek bilmiyorsun (küçük ilçe zaten yaşadıkları yer )
Her yere babanla mi gideceğiz dedim.
Bir erkek karısını hastaneye götüremez mi öyle mi der yani. Acizlik bu bana göre
Başka konularda tartışmalarımiz da oldu
İçimden ona saygı duymuyorum. Kendimi övmeyeyim ama ben ondan daha çok şey bıliyorum ev işleri ile ilgili başka konularla ilgili
Ailemin yanındaydım onu özlemediğimı fark ettim. Belki sevmiyorum artık
Siz böyle birine katlanır miydiniz?
Aslında belli etmiştir eşiniz karakterini flört döneminde. Mümkün değil etmemesi. Çok mu aşıktınız acaba göremediniz?Merhabalar. Eşim bana özgüvensiz pısırık biri geliyor. Ailemin yanına gideriz herhangi bir konu hakkında konuşmaz yorum yapmaz.
Araba sürmeyi bile bilmiyordu 30 yaşında adam. Bana biliyorum ehliyetim var dedi.
Geçen yıl araba alalım dedim daha büyük şehre taşınmıştık lazımdı kendine kalsa almazdı daha.
Bir de insan eşine öyle davranılması tuhaf geliyor insan eşini daha bilgili güçlü görmek ister.
Ya 15 yaşındaki çocuklar merak ediyor öğreniyor sağdan soldan insan 30 yaşına kadar hiç mi merak etmez.
Kvalide yanına gideriz yatılı kalıyoruz orada. Eşim sanki küçük çocuk gibi davranırlar canımı sıkıyor benim bu konu.
Eşim kendince doğru bsy dese onlar onaylar tabi doğru haklısin diye. Halbuki eşimin dediği bana göre saçmadır.
Her hizmeti başkasından bekler. Anne babası yaşlı da olsalar onun peşinde dolaşır.
Bir gün rahatsızım karnım ağrıyor eşimin memleketindeyiz. Dedim doktora gidelim.
Bir erkek karısını hastaneye götüremez mi öyle mi der yani. Acizlik bu bana göre
İçimden ona saygı duymuyorum. Kendimi övmeyeyim ama ben ondan daha çok şey bıliyorum ev işleri ile ilgili başka konularla ilgili
Seks yapamıyor muymuş yoksa?Eşinizin katlanilmayacak başka başka özellikleri var zaten konuda dile getirilmemiş.
Hepsini bir arada düşününce boşanmanız en doğrusu olur ama tabi siz öyle birşey yapmayacaksınız nasıl olsa.
Eee niye hala evlisiniz?Eşim bana özgüvensiz pısırık biri geliyor.
İçimden ona saygı duymuyorum.
Şiddet, ilgisizlik, cinsel sorunları da düşününce neden evli kaldığınız soru işareti?İyi günler. Eşimle hep sorun yaşadık en başta ilgisizliği. Cinsel konularda sorunlar ve en son bana şiddet uyguladı. Daha once de benim ustume yurumustu. Tartisirken bsy oldu ben onu ittim o da Bana tokat attı gece karanlıktı kulağıma da vurdu an neye uğradığımi şaşırdım kulağım çınladı yüzüm yanıyordu. Bana vurması o kadar gururumu kırdı ki
Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?
Kuzum bu kadar pasif bir adam böyle cevval bir kadına nasıl oluyor da şiddet uyguluyor?Şiddet, ilgisizlik, cinsel sorunları da düşününce neden evli kaldığınız soru işareti?
Yarısına kadar aaa aynı benim eşim dedim ama sonrası kesinlikle öyle değil. Benim eşimin kafası vızır vızır çalışır hep. Sadece bedeni ile bir şey yapınca çabuk yoruluyor kabul etmek zorunda kaldım artık. Yıllardır söylemiyordum neden böyle her şeyi erteliyor filan diye ama öyle yetişmiş malesef. Benim eşim de aşırı sessizdir bense geveze ama etraftaki herkes saygı duyar fikir sorar eşime. Aynı dediğiniz gibi 28 yaşında araba kullanmaya başladı 40 yaşına girdi hala gerilir araba kullanırken park yapmakta sorun yaşadığı için (12 aktif Yıldır) vale ye verir arabayı. Yol iz bilmez ve hatırlamaz bana sorar içimden sinir olsam da bir şey diyemem. Ben sokak sokak bilirim yaşadığım yeri. Benden de bu saydığınız işleri beklemez ustasını yardımcısını bulur yaptırır (burada ben dürtüyor ya da aramaları yapıyorum ama öder hemen).Merhabalar. Eşim bana özgüvensiz pısırık biri geliyor. Ailemin yanına gideriz herhangi bir konu hakkında konuşmaz yorum yapmaz.
Valla benimki öyle. Yol bilmez fizik bilirNisanliyken bilgili miydi?
Sonradan mi batmaya basladi gozunuze?
Ben hayranlik duymadigim biriyle evlenmezdim. Esinizin hic mi guclu bir yani yok? Ne bileyim hastane yolunu bilmiyordur belki uzay fizigi falan biliyordur? O da mi yok?
Seks yapamıyor muymuş yoksa?
Ayol bir de öyleyse ver emziğini gönder ailesine
İlgisiz,cinsel sorunları olan üzerinde siddet uygulayan bir eş var ortada. Asıl Sorun özgüvensiz oluşu falan değil.Aaaa ne gibi ne gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?