Ozguvensiz es

Sıkıntılı bir durum. Eğer tanıştığınızda da durumu belli eden halleri olduysa kendiniz bile isteye bu işe girmişsiniz. Anne babası dominant insanlar ise eşinizin böyle olmasını normal buldum. Gerekli olduğunu düşünüyorsanız psikologlardan destek alabilirsiniz

Bu kadar olacağını düşünmezdim göremedim daha doğrusu.Farklı şehirdeydi ailesi. Mesela ailesiyle ilişkisini evlenince daha iyi öğrendim. Eşimin bazı konularda kardeşinden akıl aldığını da evlenince gördüm.
Evet siz de haklısınız ben de evlenmezdim. Başka erkeklerin konuşmalarına davranışlarına bakıyorum öyle değil.
Yakınımda amcamin oğulları var onlar yine öyle değil.
Eşim neden böyle diyorum.
Eşimi maalesef eleştiriyorum. Sen beni beğenmiyorsun diyor susuyorum.

Merak ettiğim tek şey evlenmeden önce tüm bunları bilmiyor muydunuz. Bilerek evlendiyseniz kusura bakmayın suç sizin. Evet eşiniz kendini geliştirmemiş, aileside buna izin vermemiş çok pasif biri ama sizinde yazdıklarınıza bakılırsa aklı başında birisiniz nasıl evlenebildiniz?

Evlendiğinizde böyle değil miydi? Değiştireceğinizi düşünerek evlendiyseniz yanılmışsınız çünkü değişmez.Ya böyle kabul edeceksiniz ya da durumu anlatıp destek alacak.He kendisi memnunsa yapacak bir şey yok

Aslında belli etmiştir eşiniz karakterini flört döneminde. Mümkün değil etmemesi. Çok mu aşıktınız acaba göremediniz?

Eşinizin katlanilmayacak başka başka özellikleri var zaten konuda dile getirilmemiş.

Hepsini bir arada düşününce boşanmanız en doğrusu olur ama tabi siz öyle birşey yapmayacaksınız nasıl olsa.
Seks yapamıyor muymuş yoksa?
Ayol bir de öyleyse ver emziğini gönder ailesine

ya şimdi ben 10 yaşında çocuğumu öğrensin diye bi yerlere gönderip arkasından gizli gizli takip ediyodum
böyle büyümüş olabilirsin de yani büyüyünce de mi ben bi hastane yolu bilmiyorum bunda bi terslik var demez mi insan
eşinin işine geliyor

Şiddet, ilgisizlik, cinsel sorunları da düşününce neden evli kaldığınız soru işareti?

Şiddet, ilgisizlik, cinsel sorunları da düşününce neden evli kaldığınız soru işareti?
Kuzum bu kadar pasif bir adam böyle cevval bir kadına nasıl oluyor da şiddet uyguluyor?
Ne karmaşık bir ilişki bu böyle?

Adamın karakteri buysa adam napsin ölsün mü yaaa birazda insanları olduğu gibi sevin hem bu adamla evlenmeden once hic yan yana gelmediniz mi hicmi flört etmediniz o zaman neyi vardi da evlendiniz bu adamla simdi neyi yokta istemiyorsunuz evlenmek bosanmak ne kadar kolay oldu cok üzülüyorum bu tur durumlara

Yarısına kadar aaa aynı benim eşim dedim ama sonrası kesinlikle öyle değil. Benim eşimin kafası vızır vızır çalışır hep. Sadece bedeni ile bir şey yapınca çabuk yoruluyor kabul etmek zorunda kaldım artık. Yıllardır söylemiyordum neden böyle her şeyi erteliyor filan diye ama öyle yetişmiş malesef. Benim eşim de aşırı sessizdir bense geveze ama etraftaki herkes saygı duyar fikir sorar eşime. Aynı dediğiniz gibi 28 yaşında araba kullanmaya başladı 40 yaşına girdi hala gerilir araba kullanırken park yapmakta sorun yaşadığı için (12 aktif Yıldır) vale ye verir arabayı. Yol iz bilmez ve hatırlamaz bana sorar içimden sinir olsam da bir şey diyemem. Ben sokak sokak bilirim yaşadığım yeri. Benden de bu saydığınız işleri beklemez ustasını yardımcısını bulur yaptırır (burada ben dürtüyor ya da aramaları yapıyorum ama öder hemen).
Ben onun zekasına hayranım ve asla özgüvensiz olarak görmem kendisini. Pasif ve tembel de diyemem çok öyle alıştırılmamış. Ben ablam ve 2 abim işçi bir anne babanın köyde büyüyen çocukları olarak beden ile yapılan işleri çok ve çabuk yapmaya alıştık. Öğretmeniz tüm sülale ama iş ortada kalmasın deriz. Eşim bürokrat bir ailede hep lojmanda büyümüş ve iş görmemiş. Herkesin yetişme tarzı farklı evde farklı sorumluluklar var bazen kadın fazla almış olsa da üstüne. Çok iyi bir ev Reisi olmasa da Harika bir babadır çocukların her işini Benden hassas ve iyi yapar ama “erkek işi” dediğiniz şeyleri yapmak aklına gelmez ( mesela bozulan kombi için ben ararım ustayı)
Beklentiyi arşa çıkarmayın evlenmeden önce farklı bir imaj çizmediyse.
( bu arada öğrencilerine elinize tornavida Matkap filan olun benim gibi olmayın diye takılır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…