Ozguvensiz es

İlgisiz,cinsel sorunları olan üzerinde siddet uygulayan bir eş var ortada. Asıl Sorun özgüvensiz oluşu falan değil.

Size şiddet mi uyguluyor? Koşarak uzaklaşın bu adamdan! Beceriksizliğini böyle mi kapatmay çalışıyor manyak???!
 
İyi de ben görüştüğüm erkeklerden böyle olduğunu düşündüklerimle görüşmemeyi tercih ettim bekarken. Hiç mi anlamadınız? Çok iyi gizlemiş kendini demek ki.
 
Ayy hangi konuya baksam kendimden veya eşimden bişeyler görüyorumm. Eşim de aynı pasif, çok konuşmaz. On kere gittiğimiz yer için hala navigasyon açtırır bana. Sorumluluk yok denecek kadar az herşeyle ben ilgilenirim bazen tükenmiş hissediyorum. Hiçbir konuda kendi fikri yok kim ne derse onu savunuyor. Aramızda tahsil farkı var o lise mezunu kesinlikle küçümsemiyorum illa üni okuyan çok bilir diye bişey yok ama insan kendini geliştirmeli.
 
Hep aile yüzünden bunlar, düzgünce yetiştiremiyorlar, birey olamıyor bunlarda. Erkek olarak daha güçlü ve bilgili bir figür istemeniz normal. Sonuçta sizi koruyan kollayan, sahip çıkan, kol kanat geren biri eşiniz. Katlanmak biraz zor ama idare edip yönlendirebilirsiniz belki.
 
Bende dayanamam sanırım. Bırak bi erkeği bi kadında bile bu devirde böyle olmaya dayanamıyorum.
Görümcem böyle.
Yanında biri olmadan çarşıya bile gidemez, onu bırak otogara otobüse binip az ötedeki şehre gidemez.
Tek başına yolculuk yapamaz vs. Tutup duvara çakasım geliyor.
Onada kızıyorum. 40 yaşında kadınsın kendine bi güven diyorum.
Ama huy asla değişmiyor. Öyle gelmiş böyle de gidecek.
Eşi huylarına deliriyor. böyle kabul etti ama bakarsan ilişkide denge aşk vs hiç bişey yok. Dümdüz evlilik.
Bazen boşansaydım keşke diye düşündüğünü aklından okuyoruz adamın
 
Hastanenin yerini yolunu bilmemesi beni şaşırttı yani. Eskiden yaşadığı şehir değil mi? Gerçi ilk kez gittiği yer olsa bile bulunur yani. Ben buna takıldım
 
Sorumluluk almamak için beceriksiz rolü kasıyor. Ortada dayak varmış zaten ne desem bos
 
Anlattıklarinizdan bir hastanenin yolunu bilmiyorum babamla gideriz demesi rahatsiz etti beni. Diğer türlü sadece güçlü erkek istemek bana doğru gelmiyor. Elbet kendine yetsin, is yapsin, sorumluluk alsın ama mesela az konuşması neden sorun? Ya da çok sosyal olmak istememesi? Mizaç denen bir şey var bu güçsüzlük değil ki. Benim nişanlım da sessizdir, ailemle hala muhabbet kuramaz (hak veriyorum çünkü babam çok çekinmesine sebep oluyor. Sıcak davrandıkları halde öyle olsa sorundu) genelde kimsenin kalbini kirmayalim fikrindedir. Birara bende çok zorlandım sonra dedim her şeyden anlayan bir kurt yerine böylesi daha iyidir. Kimseye kolay kolay zararı dokunacak biri degi l evet bana göre ağır kanlı bazen bu yuzden tartistigim da oluyor sonra kendimi suçlu hissediyorum. Onu olduğu gibi sevmen gerek gerçek sevgi bu.
Pardon sizde şiddet varmis. Kabul edilemez.
 
Tam adama yol göster çocukluğu sıkıntılı belli vs diyecektim ki. Baktım yorumlara adam şiddet uyguluyormuş yuh dedim. Böyle adamı düşünmez şutlardım. Ayrıca bu adamın şiddete eğilimli olduğunu neden yazmadınız. Dayağı normalleştirdiniz mi yoksa gözünüzde?
 
Yetiştirme tarzından oluyor bu özgüvensizlik. Yapamazsın edemezsin becerilsizsin gibi şeyler söylendiyse, çocuk başkasının yanında eleştirildiyse böyle olur. Adamı alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Psikoloğa gitmeye ikna edin. Ama ben böyleyim beni böyle kabul edeceksin derse bence kimse kimseyi böyle kabul etmek zorunda değil. Ayrılmaktan başka çözüm kalmıyor
 
Dayak varmış galiba kadını dövmüş .

Hastanenin yolunu bulamayacak kadar zavallı bir profil çizen adamdan dayak atmak gibi iddialı hamleler beklemiyorduk zira biz de şaşırdık
hic şaşırmadım biliyor musun boleyn? karısına el kaldıran veya ekonomik psikolojik şiddet uygulayanlarin hemen hemen hepsi böyle ezik tipler, içlerindeki eksikligın acısını kadından çıkarmaktan başka bir vasıfları yok, kadin , çocuk, hayvan döverek tatmin oluyorlar, iddialı bir hamle filan değil yani yaptıkları, tamamen zavallilik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…