Özledim onu, onca kötülük yapmasina ragmen

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
6
Kizlar, 5 aydir evi terk ettim. Yavas yavas yeni duzenimede alisiyorum yakinda universteyede basliyorum tekrar, ama icimde bir burukluk icten ice bosanmak istemiyorum esim baska bir ortama tasinmayi, psychologik destek almayi kabul etmesini okadar cok istiyorumki, iki de cocugumuz var. Ilk baslarda cok kavga ettik onu gormek istemediyimi soyledim mesajlarina cevap yazmadim, cocuklari araciyla gorebilir demistim mahkeme karariyla cunku onu kesinlikle gormek istemiyordum. Ayrilma sebebimiz siddetli gecimsizlik. Ben seviyor, cocuklarini seviyor saniyordum. Son mesajlasdigimizda ayrilmak istemediyimi soyledim sonra birden fikri degisti o ayrilmak istedigini söyledi ve ayni gun bosanmayi actim diye mesaj atti. 2 aydir hic mesaj atmiyor cocuklarida sormuyor. Kardesinin dugunu olmus bu arada. Neyapmaliyim bilmiyorum kalbimden hayatimdan söküp atmalimiyim yoksa böyle beklemelimiyim.

Çoluğunu çocuğunu bile aramayan Adam'ı mı özlüyorsunuz? Bence özlem değil boşluktur o.

5 ay uzun bir süre. beş ayda normalde alışır insan boşanmaya. nitekim eşiniz alışmışta. Kabullenmiş. Sizde kabullenin ve hiç Uzatmayın. Erkekler çok hızlı. Allah bilir baska birini bile bulmuştur da ondan jet hızıyla davayı açmıştır.

Boşluğa düşmüşsün. Hayatını kurma yolunda bir adım atmışsın zaten, aynen böyle devam et, o adamdan ne köy ne kasaba olmaz.

Çocuğunu bile sormaz mı bir baba. .

Olmayacak şey için üzülmeyin. .

Yeni Hayatınızda başarılar. .

Hani seni arayıp sormaz,tamam.
Çocukları aramamak ne demek ?
Kurtuldun,şükret.

Boşluğa düşmüşsün. Hayatını kurma yolunda bir adım atmışsın zaten, aynen böyle devam et, o adamdan ne köy ne kasaba olmaz.
Aslında düşündükce bende biliyorum bittiyini, adamda en ufak iyi niyet yok, ben ayrılmak istemiyorum diyorum o bana avukatınmı öyle söylemeni söyledi diyor mesela. Ama kalbim çok acıyor, acımı dindiremiyorum. Mutlu olmak varken neden insanlar zorla mutsuzluğu secer. Nasıl gececek bu acı?

Zamanla geçecek hep söylüyorum. Zamanla eskisi gibi acı vermiyor, kabulleniyorsun, alışıyorsun ve günü geliyor bir bakıyorsun ki tamamen nötrsün, etkisiz eleman olmuş kaybolmuş. Azıcık sık dişini.

normal . ortada bir alışkanlık var . seni ne kadar üzsede işte aşıksan gözün görmez .ama mantıklı olmanda yarar var canım .

çocuğunu arayıp sormayan adamı değil özlemek adını ağzıma almam.
sizin boşanmak istediğinizi bildiğinden rahatmış. sizin vazgeçtiğinizi anlayınca o açmış davayı.
bu iş bitmiş.
evlatlarınıza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…