Gerçekten gelmiş olmama rağmen aklım onda ve elimden geldiğince tatlı dilli, ilgiliyim. Ben orda olsam da o çok yoğun çalışıyor. Gece çalışıyordu hele 2 gece yok bir gece evdeydi. Resmen 1 ayin 10 gecesi yanımda oluyor ve ben tek kalıyorum. Bencillik değil mi ama bu?
Yani ben zaten ramazan boyu yanında kaldım tatilimin yarısını böyle ona verdim.
Yine aynı şartlarda.
Ve kizma ma rağmen gitmeyi yine düşündüm ama arkadaşımın dugunu var 23 ünde ayin. Onu bekliyorum git gel yol masrafı ayrı yorgunluğu ayrı sıkıntı. Bunu biliyor bu yaptığı anlayışsizlık değil mi ama?
Onun ailesi orada ama canim ben gelirken o da onlarla vakit geçirsin diyorum. Yoğun bir yılın ardından böylesi ikimize de iyi gelir diye düşünüyorum.
Zaten yogun çalışıyor yukarıda yazdım. Ve inan yorgunluktan evde bile bana istediğim ilgiyi göstermiyor. Bu sefer mutsuzluktan ona sariyorum. Böylesi daha mı iyi? Burnumdan geliyor zaten her tatilim.
Tüm sevdiklerimi bırakıp onun şehrine gittim ben. Kimsem yok. Ailesi ile de aram iyi değil. Is ortamımda mutsuzum. Tüm yıl tatili bekledim. Ramazanda da birakmaya kiyamadim onunla kaldim. Gelirken yemekler yaptim dondurucuya vs attim kutu kutu sarma sardim yahu seviyor diye.. Fazlasiyla fedakar oldugumu düşünüyorum ve bunu haketmiyorum gerçekten..