özlesem ne olur sanki gerimi gelecek...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sensiz olmaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sensiz olmaz

Ziyaretçi
arkdaşlar uzun süredir yazmıyorum sizi çok özledim sizinle konuşmayı dertleşmeyi umarım herkes iyidir ben uzun süredir yazmayıp gene buraya yazmak istemezdim keşeke kimsenin üzüntüsü olmasada burası boş kalsa ama acı olmadan tatlı olmuyor ama hep acıda olmuyor dimi ben unutum sanmıştım sevdiğimi aklımda yok bittii sanmıştım görsem bile umrumda değil sanmıştım ama yanılmışım bana dünyanın göz yaşını döktüren adamın resmini görmek bile yetti kalbimi oynatmaya bir anda onu nekadar özlediğimi hatırladım yanımda olsa sarsam dedim 26 yıllık hayatımda bir kez olsun gülsem dedim ne oluyor arkadaşlar neden unutamıyoruz yada neden onuları hatırlatacak ufacık bişey görsek duysak göz yaşlarına boğuluyoruz sanki özlesem gerimi gelecek....

resimlerine bakıpta kendine acı vermemeyi denesen..
hüzünlü ,melankolik,aşk şarkılarını bir süre dinlemesen,
onunla paylaştığın sokak ve caddelerden geçmesen,
onu hatırlatan ve yansıtan her ne varsa rafa kaldırsan,
ve onu düşünmekten alıkoysan kendini ,
bir meşgale bulsan ve oyalansan...
zor elbet aşkın ardından olmayanı yaşamk ta özlemek te..
ama çaresiz diilsin.çare sensin...

niye hep acı çektirenler unutulmuyorda düzgün olan ve iyiliğimizi isteyenlerin acısı hemen unutuluyor bende onu anlayamıyorum ama bu aşk acısını bir şekilde tanımlayabiliyorum oda ilişki yaşarken yapmak isteyip yapamadığımız yada ne bileyim yarım kalan bir ilişki unutulamıyor bence eksik kalıyorya bir yanın unutulamıyor... bencede rouge arkadaşımızında dediği gibi onunla ilgili olan herşeyden uzaklaşmaya bak tek yol bu olabilir ve kendine onu düşünmemek için bir uğraş bul...

Guzel anlatmissiniz ama bunlari yapmakta cok zor. onun resmine bakmasan kalbinde anlatilmaz bir bosluk hissediyorsun. onu hatirlatan seyler, esyalar, kokusu genede onun hasretini birazda olsa azaltiyor:çok üzgünüm:. rouge arkadasimin söyledigini yapmak en akillisi ama ayni zamanda cok zor.:1hug:

unutamıyorsan birlikte olabılme sansınız yokmu neden ayrıldıgınızıda bilmiyorum ama acı cekmektense seviyosanız birbirinizi neden birlikte olmayasınızki?unutmak zorundayım dersen herkes unutuldu oda unutulur birgün gelir...arkadasların dedigi gibi bişelerle ugras kursa falan git(kuaför,yemek dikiş nakıs...)hiçbirsey imkansız değildir..unutmadıgın sürece unutuldugunu düşünme...umarıım mutlu olursun cnm karamsar olma

aşık olan için çok zor canım katılıyorum ama başka çare yok göründüğü kadarıyla..
zaten ne derler Zaman alışmayı öğretir unutmayı Asla!
unutmayı bekleme oyüzden canım ..Alışmaya bak yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş.. bakma sen de resimlerine..
biliyorum resmlerine bakmaman hatırlamayacağıın anlamına gelmiyo ama en azından daha az özlem hssedersin..

alışmak zorundasın, hayatını onu özlemekle geçiremezsin,
böyle yaptıkça hayatı kendine zindan edersin ve dahada acı çekersin,
giden gitmiştir canım gez,dolaş,arkadaşlarınla vakit geçir onu düşünmemeye çalış arkadaşım..
belki işe yarar ne dersin canım:teselli:yerimseniben

ne kadar zaman geçti ki ayrılalı?
birleşme şansınız yok mu tekrar?

unutanı unutacaksın cnm.çok kesin söylüyorum.çünkü bunu hayatının imkansızı haline getirirsen asla mutlu olamazsın.siz evlilikle sonuçlandıramadan ayrılmışsınız sanırım.ama birlikte olsaydınız yürüyeceği ne malum.bir film izlemiştim.romeo ile julyet evlenseydi diye.gerçekten çok espriliydi.nasıl yiyorlardı birbirlerini o koskoca aşktan eser kalmamıştı.anlatmak istediğim.o şimdi size ayrısınız ve kavuşamadığınız için çok değerli geliyor.biranönce sizi gerçekten mutlu edecek uzattığınızda ellerini tutabileceğiniz birine şans verin.kendinize kötülük ediyorsunuz.hiç kimse vazgeçilmez değildira.s.

unutulmazlar ancak boşwerilirler canım.
onları düşünmesek, hüzünlü şarkılar dinlemesek, resimlerine bakmasak, eskiyi hatırlatıcak herşeyden uzak dursak bile bir anda bi şekilde kalbimizi yine acıtabiliyorlar. bende anlamıyorum neden bu kadar derin izleri kalıyor. bi kaç arkadaşın dediği gibi çare bizde umursamıycaz hatırlasak bile o anda yaşayıp normal hayata döncez. bu hayat çekilmez yoksa... :1no2:

unutursun canım unutacaksında.. elbettee hatırlayacaksın.. ama emin ol o zaman canın bu kadar yanmayacak..şimdi sana çok saçma gelecek zamanında hepimize bunu duyduğumuzda saçma ve ucuz gelmişti.. ben yinedee değişmez kanunu söyleyeyim.. Zaman sadece zaman...zamana bırak o herşeyin ilacı.nasıl ayrıldığınızı üzerinden ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum..geçen zaman unutmak için yeterli değil demekki. azıcık daha sabret.. sana onu hatırlatan herşeyi gözünün önünden kaldır.ve asla ondan nefret etme... çünkü aşkla nefret arasında ip incecik bir çizgi var ve biz aklımız karışıkkenn bazen yoluda şaşırabilirizz....şarkınında dediği gibi.. bırak bildiği gibi gelsin hayat...hiçbir acı taze kalmıyor.İnsan en sevdiklerinin ölümüne bilee alışıyorr....güçlü ol atlatacaksın tabikiii...

evet canım ona ait bişey olunca sanki rahatlıyoruz ama rouge'nin dediğ dogru uzaklaşmamız lazım ama sende haklısın hani insan gerçekten hayatında bir kez aşkı buluyormuş ya ben işte kaybettiğim insanda bulmuştum o şimdi yok....canım

tatlım zaten onunla ilğili hiç bişey yok yanımda sadece arkadaşlarını gördüm yolda bu bile yetti güzelim benim haklısın ugaraşbulmalıyım kendime tessekkür ederim güzelm

canım benim daha önce yazımı okudunmu bilmiyorum ama kısaca anltayım sevse ne olur ailesi ne derse onu yapıyor kısaca ırk ayrımı gülüm...

tessekkürederim canımm sizinlebişeyler paylaşmak çok iyi geliyor bana iyiki varsınız...

o kadar zor ki uzaklaşmaya çalışmak bile,değil unutmak!!! ondan haber almayayım diye en yakın arkadaşımla iletişimi kestim, ama bu sefer de merak ediyorum,haber alınca onunla ilgili birşeyi hatırlayınca görünce sanki onu bulmuş gibi oluyor insan, garip bir duygu.sanki onu tekrar bulmuşum gibi oluyor, dün de google da girdim adını arattım,arabasını satıyomuş onu öğrendim mesela, ama orada ismini görmek bile bana acı verdi, onu yine bulmuşum gibi bir duygu ve dayanılmaz bi acı.... yapmamamız lazım bunları ama işte garip bir duygu bunları yaptıran... off şu hasreett:a015:

aslında ocakta bir sene olcak ayrılalı ama ayrılıgımızın nedeni saçma sevse bile uzak duruyor aile nederse o gülüm ırk ayrımı başka bişey değil..

bu gibi durumlarda en önemli şey kendini düşünmek...
kendinden fazla o adamı düşünüyorsun demek kiii unutamıyorsun..
Bence kendini daha fazla düşünmeye başladığın an onu (unutmayacksın demiyorum) daha az anımsayacaksın, ve umrunda bile olmayacak...

e bir de çivi çiviyi söker, yeni bir aşk yeni umutlar oldu mu hiçbir şeyin kalmıycak emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…