S
sensiz olmaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sensiz olmaz
-
resimlerine bakıpta kendine acı vermemeyi denesen..
hüzünlü ,melankolik,aşk şarkılarını bir süre dinlemesen,
onunla paylaştığın sokak ve caddelerden geçmesen,
onu hatırlatan ve yansıtan her ne varsa rafa kaldırsan,
ve onu düşünmekten alıkoysan kendini ,
bir meşgale bulsan ve oyalansan...
zor elbet aşkın ardından olmayanı yaşamk ta özlemek te..
ama çaresiz diilsin.çare sensin...
evet canım ona ait bişey olunca sanki rahatlıyoruz ama rouge'nin dediğ dogru uzaklaşmamız lazım ama sende haklısın hani insan gerçekten hayatında bir kez aşkı buluyormuş ya ben işte kaybettiğim insanda bulmuştum o şimdi yok....canımGuzel anlatmissiniz ama bunlari yapmakta cok zor. onun resmine bakmasan kalbinde anlatilmaz bir bosluk hissediyorsun. onu hatirlatan seyler, esyalar, kokusu genede onun hasretini birazda olsa azaltiyor:çok üzgünüm:. rouge arkadasimin söyledigini yapmak en akillisi ama ayni zamanda cok zor.:1hug:
tatlım zaten onunla ilğili hiç bişey yok yanımda sadece arkadaşlarını gördüm yolda bu bile yetti güzelim benim haklısın ugaraşbulmalıyım kendime tessekkür ederim güzelmresimlerine bakıpta kendine acı vermemeyi denesen..
hüzünlü ,melankolik,aşk şarkılarını bir süre dinlemesen,
onunla paylaştığın sokak ve caddelerden geçmesen,
onu hatırlatan ve yansıtan her ne varsa rafa kaldırsan,
ve onu düşünmekten alıkoysan kendini ,
bir meşgale bulsan ve oyalansan...
zor elbet aşkın ardından olmayanı yaşamk ta özlemek te..
ama çaresiz diilsin.çare sensin...
canım benim daha önce yazımı okudunmu bilmiyorum ama kısaca anltayım sevse ne olur ailesi ne derse onu yapıyor kısaca ırk ayrımı gülüm...unutamıyorsan birlikte olabılme sansınız yokmu neden ayrıldıgınızıda bilmiyorum ama acı cekmektense seviyosanız birbirinizi neden birlikte olmayasınızki?unutmak zorundayım dersen herkes unutuldu oda unutulur birgün gelir...arkadasların dedigi gibi bişelerle ugras kursa falan git(kuaför,yemek dikiş nakıs...)hiçbirsey imkansız değildir..unutmadıgın sürece unutuldugunu düşünme...umarıım mutlu olursun cnm karamsar olma
tessekkürederim canımm sizinlebişeyler paylaşmak çok iyi geliyor bana iyiki varsınız...alışmak zorundasın, hayatını onu özlemekle geçiremezsin,
böyle yaptıkça hayatı kendine zindan edersin ve dahada acı çekersin,
giden gitmiştir canım gez,dolaş,arkadaşlarınla vakit geçir onu düşünmemeye çalış arkadaşım..
belki işe yarar ne dersin canım:teselli:yerimseniben
aslında ocakta bir sene olcak ayrılalı ama ayrılıgımızın nedeni saçma sevse bile uzak duruyor aile nederse o gülüm ırk ayrımı başka bişey değil..unutursun canım unutacaksında.. elbettee hatırlayacaksın.. ama emin ol o zaman canın bu kadar yanmayacak..şimdi sana çok saçma gelecek zamanında hepimize bunu duyduğumuzda saçma ve ucuz gelmişti.. ben yinedee değişmez kanunu söyleyeyim.. Zaman sadece zaman...zamana bırak o herşeyin ilacı.nasıl ayrıldığınızı üzerinden ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum..geçen zaman unutmak için yeterli değil demekki. azıcık daha sabret.. sana onu hatırlatan herşeyi gözünün önünden kaldır.ve asla ondan nefret etme... çünkü aşkla nefret arasında ip incecik bir çizgi var ve biz aklımız karışıkkenn bazen yoluda şaşırabilirizz....şarkınında dediği gibi.. bırak bildiği gibi gelsin hayat...hiçbir acı taze kalmıyor.İnsan en sevdiklerinin ölümüne bilee alışıyorr....güçlü ol atlatacaksın tabikiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?