• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

p...x diş macunu

burcunurrr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
16
1
6
Bursa
merhaba arkadaşlar benim bir derdim var dişlerimi beyazlatmak adına bu iğrenç tadı olan diş macununu kullandım :50: ama ne çare yaptıkları kanlı reklamdaki gibi diş etlerim sürekli kanıyo üstelik daha bi hassas oldu sıcağa soğuğa gelemiyor aynı şekilde ailenin diğer fertleride madur bu durumdan :25: acaba benm haricimde böyle bir sorunla karşılan varmı ?

Sens... Hassas disler icin olanindan kullan ben cok memnunum doktorumun da tavsiyesi :)

diş etin sürekli kanıyorsa tartar(diş taşı) vardır ve genetik olabilir.. bende de var ailemde de var normal de 2-3 sene bir taş oluşması gerekiyorken benim 5-6 ayda oluşuyor çünkü genetikmiş.. temizletmen gerekiyor.. ablam yıllarca temizletmedi ve sonunda diş etleri aşağıya doğru çekildi, ameliyat olmak zorunda kaldı.. bence bir diş doktoruna görün

ben c....e sensitivepro..... diş macununu kullanıyorum. Hem beyazlatıyor hem de hassasiyeti gideriyor, diş taşım da oluşmadı 1 senedir. Normalde 6 ayda başlardı hafiften

eğer yanılmıyorsam bahsettiğiniz diş macunu beyazlatma için değil, diş taşı oluşmasını engellemek için yani bir açıdan da kanamayı önlüyor

o diş macununun tadına alışmak en az 1 haftayı alıyor,ilk başta tuz yiyorum sanmıştım,şimdi çok normal geliyor.Bende öyle bir sorun oluşmadı.Diş etlerine zarar vermişsin belli.Fırçalama hatası olabilir.Yan fırçalamamak gerek,diş etlerine beraber yukardan aşağıya fazla bastırmadan fırçalamalısın.Eğer yoğun kanama varda diş hekimine git,ne olur ne olmaz.

diş etin sürekli kanıyorsa tartar(diş taşı) vardır ve genetik olabilir.. bende de var ailemde de var normal de 2-3 sene bir taş oluşması gerekiyorken benim 5-6 ayda oluşuyor çünkü genetikmiş.. temizletmen gerekiyor.. ablam yıllarca temizletmedi ve sonunda diş etleri aşağıya doğru çekildi, ameliyat olmak zorunda kaldı.. bence bir diş doktoruna görün

benm ön dişlerimde tartar var ama temizletmeyi düşünmedim diş daha çok zarar görüyo diye =( ama çay ve sigaradan dolayı sararma oldu çok rahatsızım bu durumdan ne yardan vazgeçebiliyorum ne serden :/ beyazlatmakda iyi değilmiş anca macundan medet umdum oda mahvetti dişlerimi :( ben en iyisi bi doktora gözükeyim

ben c....e sensitivepro..... diş macununu kullanıyorum. Hem beyazlatıyor hem de hassasiyeti gideriyor, diş taşım da oluşmadı 1 senedir. Normalde 6 ayda başlardı hafiften

bi ara o diş macunundan kulllanıyodum sonra dişlerim düzelince bıraktım huyumuz kurusun doktora gider ilaç yazdırırız az bişey gözümüz açılınca iyileştim diye ilaç bırakırız sonrada dert yakınırız :1:

benm ön dişlerimde tartar var ama temizletmeyi düşünmedim diş daha çok zarar görüyo diye =( ama çay ve sigaradan dolayı sararma oldu çok rahatsızım bu durumdan ne yardan vazgeçebiliyorum ne serden :/ beyazlatmakda iyi değilmiş anca macundan medet umdum oda mahvetti dişlerimi :( ben en iyisi bi doktora gözükeyim

hayır yanlış biliyorsunuz..diş beyazlatma zarar verir evet ama tartar temizletme tam tersine dişlerinizin ve diş etlerinizin daha sağlıklı olması sağlar.. dediğim gibi diş taşınızı temizlenmedikçe diş etlerinizi aşağıya doğru çekilir ve dişinizi tutacak diş eti kalmaz.. bence bir doktora gidin ablam gibi pişman olmayın derim.

ama kanama her fırçalamada oluyo üstünde beyazlatma özelliği olduğuda yazıyo :ssz:

macunu diş etim için doktor önermişti ama dediğiniz gibi beyazlatma özelliği de vardır.
diş taşınız etinize baskı uyguladığı için kanama oluyor zaten.. ayrıca diş taşı oluştukça dişleriniz git gide sararacaktır

merhaba arkadaşlar benim bir derdim var dişlerimi beyazlatmak adına bu iğrenç tadı olan diş macununu kullandım :50: ama ne çare yaptıkları kanlı reklamdaki gibi diş etlerim sürekli kanıyo üstelik daha bi hassas oldu sıcağa soğuğa gelemiyor aynı şekilde ailenin diğer fertleride madur bu durumdan :25: acaba benm haricimde böyle bir sorunla karşılan varmı ?

Aksıne bız esımle bu dıs macunundan baska markayı kullanamıyoruz kesınlıkle ...

Alınca 4 lu alıyoruz ...

Anlamadım sızde kı durumu ılgınc ... Bız cok memnunuz ...

o diş macununun tadına alışmak en az 1 haftayı alıyor,ilk başta tuz yiyorum sanmıştım,şimdi çok normal geliyor.Bende öyle bir sorun oluşmadı.Diş etlerine zarar vermişsin belli.Fırçalama hatası olabilir.Yan fırçalamamak gerek,diş etlerine beraber yukardan aşağıya fazla bastırmadan fırçalamalısın.Eğer yoğun kanama varda diş hekimine git,ne olur ne olmaz.

ne yaptımsa olmadı yavaş fırçalıyorum masaj yapar gibi ben içindeki tuzdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum tek çare bir dişçi olucak sanırım off korkulu rüyam =(

macunu diş etim için doktor önermişti ama dediğiniz gibi beyazlatma özelliği de vardır.
diş taşınız etinize baskı uyguladığı için kanama oluyor zaten.. ayrıca diş taşı oluştukça dişleriniz git gide sararacaktır

:50: ben hiç o açıdan düşünmemiştim dişlerimden olmak istemiyorum korksamda gidicem o doktora teşekkür ederim önerileriniz için :42:

O dediğiniz markayı kullanmdım kullanalı diş etlerim artık kanamıyor, bana çok iyi geldi. Üstelik diğerlerine bakarak daha az kimyasal. Memnun kalmamanıza şaşırdım. Başka bir sorun olabilir mi?

Aksıne bız esımle bu dıs macunundan baska markayı kullanamıyoruz kesınlıkle ...

Alınca 4 lu alıyoruz ...

Anlamadım sızde kı durumu ılgınc ... Bız cok memnunuz ...

ya bu işler böyle kişiden kişiye göre değişiyo durum ama belki diş etlerimle ilgili bi durum olabilir ama macunun içindeki tuz dişlerime yaramadı diyebilirim:(

içinde 6 tane bitki özü var

diş eti için baya iyi dis eti kanamalarınıda önlüyor

ben kullanıyorum bir zararı olmadı

Back
X