• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

p...x diş macunu

bi ara o diş macunundan kulllanıyodum sonra dişlerim düzelince bıraktım huyumuz kurusun doktora gider ilaç yazdırırız az bişey gözümüz açılınca iyileştim diye ilaç bırakırız sonrada dert yakınırız :1:

Ben bırakmadım henüz, hatta diş doktoru senso.... adlı diş macununu tavsiye etse de inatla devam ediyorum.

ya bu işler böyle kişiden kişiye göre değişiyo durum ama belki diş etlerimle ilgili bi durum olabilir ama macunun içindeki tuz dişlerime yaramadı diyebilirim:(

Bence de canım senın dıs etlerınle ılgılı problem var ...

Cunku kıme onerdıysek vazgecemedı ...

merhaba arkadaşlar benim bir derdim var dişlerimi beyazlatmak adına bu iğrenç tadı olan diş macununu kullandım :50: ama ne çare yaptıkları kanlı reklamdaki gibi diş etlerim sürekli kanıyo üstelik daha bi hassas oldu sıcağa soğuğa gelemiyor aynı şekilde ailenin diğer fertleride madur bu durumdan :25: acaba benm haricimde böyle bir sorunla karşılan varmı ?

diş rahatsızlıklarında macunlar hikaye,önce diş kontrolu olmalı sonra uygun diş macunu kullanılmalı

o diş macunun diş etleri için olduğunu snaıyordum bır defa aldım iğrenç köpürmuyorda köpürenıde varmış ben köpürmeyenınden almışım sadece bıkere kullanıp attıp tüpü kenara aynı tada bıdaha tahmmul edemem

o diş macunun diş etleri için olduğunu snaıyordum bır defa aldım iğrenç köpürmuyorda köpürenıde varmış ben köpürmeyenınden almışım sadece bıkere kullanıp attıp tüpü kenara aynı tada bıdaha tahmmul edemem

bende tadından tiskindim :) köpüren cinsinden benmki ama sırf beyazlatma uğruna katlanıyodum dişlerimin sıcak ve soğuğa karşı hassasiyeti artınca bırakmak zorunda kaldım

Back
X