pahalı bir aksesuar mı yoksa çeşit çeşit kıyafet mi ?

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
kızlar merhaba elimde bir miktar param var bununla ya bir saat alıcam yada kıyafet açıkçası ne yapsam karar veremedim siz olsanız ne yapardınız ? bu da benim derdim oldu.tabi daha büyük dertlerimde var ama yardımınızı istiyorum şık gözükmek istiyorum hangisi kurtarıcı olur.

ben hoş bir kolye ve artan parayla da bir parça kıyafet alırdım sanırım. aksesuarla birçok kıyafetinizi şıklaştırma şansınız olabilir

ben hoş bir kolye ve artan parayla da bir parça kıyafet alırdım sanırım. aksesuarla birçok kıyafetinizi şıklaştırma şansınız olabilir

evet bnada öyle geliyor canım kıyafet sonuçta giyile giyile eskiyo ama aksesuarda böyle bi durum yok saati kolyeyi yıllarca sıkılmadan takabiliyorsun

canım ben bi saate o kadar çok para vereceğime çeşit çeşit kıyafet alırdım :) sonucta saat ayni saat ama kıyafetinde çeşitlilik olur farklı farklı giyersin yazda geliyo hem değişik değişik giyersin saatide daha uygun fiyatla alabilirsin lazımsa.. Ben mesela elime para geçtiği zaman kıyafet alıyorm bir aksesuara o kadar çok para vermek mantıklı gelmiyo zaten onunda değerini fiyatını senden başka kimse bilmiyo o yüzden kıyafet al derim

Orta karar pahada şık bir saat alıp, kalanıyla giyecek bir şeyler alırdım sanırım. Yani ne yardan ne serden geçerim =))

evet aslında buda var ya.aslında bi saatim var ama kışlık ve sürekli onu takınca eskicek zarar görcek diye korkuyorum :)

Eğer modası geçmeyecek ve gösterişli bir parça ise aksesuar alırım. Fakat hevesim geçecek bir şeyse kıyafet alırım. Bütçeni ve almayı düşündüğün şey ne kadar paylaşır mısın? Ona göre daha net yorumlar alırsın. Hatta resmini de ekle imkanın varsa.

Son düzenleme:

canım aslında ayırdıgım para 250 tl ama 400 tl m var saatte 200 tl filan o civarda bişey klasik yazlık saat.resmi yok malesef öğrenciyim çok sık bu kadar param olmuyo. :)

Çıkıntılık gibi olacak ama bence aksesuar ben sade giyiniyorum o yüzden takılarım çok göze çarpar. Giyim olarak sade tercihin ise aksesuar ama değilse kıyafet. Çünkü karışık bir kombinde aksesuar görünmez.

Son düzenleme:
400 tln varmış..hmm
valla ben bu aralar forumda "kirli çıkılar" bölümünü takip ettiğimden gidip çeyrek altın filan alırdım sanırım
harca harca nereye kadar bazısı bi kot bi tişörtle de sallıyo ortalığı

benimde gönlüm ondan yana kendime yandaş arıyorum hahaha alıpta pişman olmaktan korkuyorum :)

buda bi bakış açısı :)öyle tabi ama her gün okula ne giysem stresi çok fena

benimde gönlüm ondan yana kendime yandaş arıyorum hahaha alıpta pişman olmaktan korkuyorum :)

Pişman olmazsın al bence, buraya konu açacak kadar kararsız kaldığına göre. Eğer dükkandan çıkıp üzerine zaman geçip hala aklındaysa yapacak bir şey yok kendini saate teslim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…