şey gibi oldu ölüm mü zor ayrılık mı deseler sabahları erken uyanmak derim :)
evet ayakkabıda düşündüm aslında ama günlük hayatta topuklu giyemiyorum babetler çok dandik geliyo gözüme bi babete 50 tlden fazla vermek istemiyorum ama şöyle hem spor hem şık bişey bulursam alırım var mı önerin ?
Ben oolsaam bahar geliyokenn 100 liraya trenckot alirdimm espritte uygun saatler oluyo hem kaliteli hemde guzel 100-150 arasi ondan alirdimm 50ye bi babet alirdimm bi elli daha verir bide canta alirdim kac ettii kizlaar ustuyledr starbucksta kave icerdimm :)))))))))
Kesinlikle uygun fiyatlı bi'sürü kıyafet alır dolabımı yenilerdim. Benim hep karşımdaki insanın saatinden çok kıyafetleri dikkatimi çeker, saat çok ayrıntı bi'olay bana kalırsa.
Hem sitelerde uygun fiyatlı saatler mevcut 70 tl gibi, kampanyada görmüştüm bi'tane gözüm hala onda. 250-300 tl vermek bana çok gereksiz geliyor:26:
kızlar merhaba elimde bir miktar param var bununla ya bir saat alıcam yada kıyafet açıkçası ne yapsam karar veremedim siz olsanız ne yapardınız ? bu da benim derdim oldu.tabi daha büyük dertlerimde var ama yardımınızı istiyorum şık gözükmek istiyorum hangisi kurtarıcı olur.
BENCE gümüş takılar al yüzük kolye gibi çok şık takılar insanın kıyafetini değiştiriyor ama mutlaka gümüş al, onu yıllarca kullanırsın hiç eskimez değeri bitmez. değeri olmayan normal bir aksesuar alırsan sonra incik boncuga ne kadar para vermişim gereksizmiş diye üzülürsün
Uygun fiyata saatler var hem sık ta duruyo 100-150 arasi kalan parayada kiyafet al ikisindende vazgecmemis olursun kiyafete ihtiyacim yok diyorsan istedigin pahali saati al derim
Hangisine ihtiyacim varsa onu alirim…eger ikiside ihtiyacim degilse sanirim bende kiyafet alirdim…sanirim kiyafeti daha cok seviyorum…cunku dusundumde evde bir suru saatim olmasina ragmen fazla kullanmiyorum saat..cep telefonun varsa zaten yeterli artik saat sadece aksesuar oldu…haa buarada guzel gorunmek icin pahali seylere ihtiyac yoktur...uygun ama guzel seyler alabilirsin tamamen zevkine kalmis.
Altın fiyatları düşmüş, 2 çeyrek altın al da koy kenara. İlerde sıkışık zamanlarında ilaç gibi gelir. Malum okul bitince hemen iş filan bulunmuyor. Ailenden alacağın harçlıklar hiç bişeyine yetmez. Çara çaputa bu kadar para verme, ilerde pişman olursun.
ayy kız tamda aklımda yazmak vardı :) sonuç tüm parayı yedim
saati aldım üstüne de 2 parça kıyafet aldım bitti para hala aklımda alınması gereken bi çok şey var tabi
bence tabiiiki SAAT almalısın. saat çok önemli bir aksesuardır. iyi bir saat alırsan onun yerine alacağın birçok kıyafetten daha fazla kullanırsın ve albenisi de kıyafetlerden çok daha fazla olur. umarım geç kalmamışımdır konuyu görmekte ve kıyafet almamışsındır:)
not: senin paran istediğin gibi harca.