buda bi bakış açısı :)öyle tabi ama her gün okula ne giysem stresi çok fena
alıyosun 10 çeşit pantolon 20 çeşit bluz neyse artık inan bi kaç aya kalmıyo yine başlıyo ne giysem telaşı
insanız ya hemen sıkılıyoruz kıyafetten hele de sade giyinme tarzımız yoksa
kaliteli bi çanta ve ayakkabı çuval giysen şık gösteriyor aslında
çeşit çeşit olsun diye 400 tlye bi sürü kıyafet alırsın tanesi 20tlden 50tlden ama ne derece şık durur?
saat konusundaysa ben sıkılırım mesela aynı saati takmaktan çeşit çeşit kaliteli saat alacak halim de yok tanesi en az 300-400tl
hiç takmıyorum açıkcası
işin özü ne alırsın bilmem ama kalitesiz ama çok sayıda alacağına kaliteli ama az al
şimdi gidip iyi bir kot pantolon alsan zaten 200tlye yakın fiyatı canım benim
Kıyafete cok para verme taraftarı değilim. Ucuz kıyafetlede şık olunur. Ama kalıtelı marka bir saat herzaman senelerce kullanacagın birşeydir. 1 sene sonra bunu niye almışım ki demezsin kıyafet gıbı.
Ben kesinlikle aksesuara yatırırdım parayı, şık bir çanta özellikle.. veya güzel bir saat.. ben de bu tarz şeyler için paramı biriktirir sonra aklımdaki aksesuarı alırım. kıyafet o kadar önemli değil, asıl onu şık gösteren şey çanta ve takı bence. zaten artık her yer ucuz kıyafet dolu. onu harçlığından peyder peyder alırsın. toplu kıyafet alımı hem zevkli değil, hem de devamlı yeni şeyler geliyor mağazalara, gereksiz gibi geliyor bana..
yaa aslında 400 tlm filan var saatte 200 tl bu dediğini yapabilirim ama hiç param kalmaz o zaman :)
şey gibi oldu ölüm mü zor ayrılık mı deseler sabahları erken uyanmak derim :)Ben ayakkabi derim.
Ne giyersen giy ayakkabin kalitesizse sik olamazsin.
Eğer aksesuardan kastın ,kolye ,küpe çanta v.s olsaydı kıyafet derdim .Ama saat olunca iş değişiyor tabi :) Canım eğer miktarım 400tl ise tercihimi güzel bir saatten yana kullanırdım ben .sonucta 400tl ye alacağın 3-5 parça kıyafeti 2-3 giyimden sonra sıkılıp giymeyip atacaksın bir köşeye ,ama o saat seninle beraber kalacakevet evet kesinlikle saat diyorum ben
bende saat diyorum sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?